Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Νομίζω και η ίδια είναι πιο μεγάλη fan του daily life αν σκεφτούμε πως το ξεκίνησε αλλά σίγουρα δεν το χε βάλει εκεί που θα πρεπε, πχ εκεί που τελειώνει μία arc. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ξαναδιαβάζω τα KHR chapters κι έχω τρελαθεί να ακούω τα τραγούδια που μου δώσατε συν του ότι κατέβασα και τέσσερα CD κι έχω στο repeat τα αγπημένα! Δεν αντέχω άλλο, τι είναι αυτό που έπαθα? Και κατηγορώ ΕΣΕΝΑ μικρό δολιοφθόρο πλάσμα που με έχεις κολλήσει! Curse you Squalo's hair, curse you Xanxus' scars, curse you kufufu and above all else you sly Kai... :P
Aug 21 2011 19:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Kαλά, το δεν την παίρνει είναι σχετικό, αλλά τουλάχιστον έχει την καλοσύνη θα θυμάται πού και πού κι εμάς που το ζητάμε.
Aug 21 2011 19:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Indeed; κι εγώ δε νομίζω να την παίρνει να το συνεχίσει αλλά το πετάει όπου μπορεί να το χωρέσει!
Aug 21 2011 18:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άσε! Τα κατελευταία τα chapters τα καταευχαριστιέμαι είναι gamaτα. Και πάλι λίγο ήταν! Do want more αλλά δεν το βλέπω.
Aug 21 2011 18:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way: avatar και sig απλώς awesome! Η Amano έσκισε, πέθανα όταν τον είδα και κατάλαβα ότι ήταν και το νέο σου set!
Aug 21 2011 18:06
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έεεγινε, 7κ30, κλείσαμε.
Aug 18 2011 19:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E he he he he... έτσι, τι τώρα? Παίζουμε? 7κ30?
Aug 18 2011 19:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ισχύει για αύριο, πες μου ώρα. Μέρος δεν ρωτάω πλέον. :kakaka:
Aug 18 2011 18:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh dear! Ναι, ευτυχώς το είδες! xD
Aug 18 2011 11:19
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Όχι, για να μη λέτε μόνο εμένα!
Aug 18 2011 11:12
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χμμμ... Βασικά... Δεν ξέρω αν είναι ότι δεν πεινάω καθόλου αυτή τη στιγμή αλλά η ιδέα του Κινέζικου δε με συγκίνησε. Θα σου απαντήσω το απόγευμα για πιο σίγουρο :kakaka:. Για αύριο είμαι μέσα πάντως. Είναι να βρεις τον χρόνο (και την όρεξη) ν' ασχοληθείς περισσότερο μωρέ. Από την άλλη, ποιος είπε ότι είναι αναγκαστικό. :hahaha: Κι αν σας αρέσει, θα γράφεις από κάτω. ΥΣ. Συζήτηση γενικού περιεχομένου στο Ao No Exorcist. Le gasp. Ή μάλλον ~laaa.
Aug 18 2011 10:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A ωραία! Τότε αύριο το απόγευμα? Βέβαια αν δε σε χαλάει θα μπορούσαμε να πάμε και για Κινέζικο μεθαύριο το μεσημέρι και μετά για κανά καφέ...τι προτιμάς? Ή μάλλον, τι αντέχει η τσέπη σου? γιατί είναι και ψιλοακριβούτσικα όλα αυτά μαζί γ@μώτο... Trololololol φάτσα ο ανεμιστήρας στην φώτο. Ξες που τις βγάζεις ε? xD Αχ ναι μωρέ, ξέρω...αλλά βαριέμαι! Αν και πρέπει να το δω σοβαρά κάποια στιγμή! Ξες τι φταίει? Ότι δεν ξέρω να χρησιμοποιώ σωστά το photoshop! xD
Aug 18 2011 10:30
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Από το anime. Αύριο και μεθαύριο τίποτα, οπότε αν θες κανονίζουμε. Καλά μη νομίζεις κι εγώ έχω τον ανεμιστήρα από δίπλα... έγραψα "ανεμιστήρα" και θυμήθηκα τον [spoiler] [IMG]http://detarame.files.wordpress.com/2008/10/tytania1-fanhulick.jpg[/IMG][/spoiler]... αλλά μάλλον θ' αναγκαστώ να τον κλείσω σύντομα γιατί άρχισε να με χτυπάει άσχημα... Χμμ... Αφού μπορείς και κρατάς καλά το lineart, δοκίμασε να δεις κάποιο tutorial και για shadows πάνω στο χρώματα για να φαίνεται πιο φυσική η ζωγραφιά. Αν το δουλέψεις και με layers στο photoshop για δοκιμές, θα σε βολέψει.
Aug 18 2011 10:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, σ'αυτήν την ανάλυση το ματάκι κανονικό φαίνεται. Είναι fanart ή official? Κι επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου -κι επειδή έχω πεθάνει και στη ζέστη και δε σκέφτομαι πολύ- τι έχεις να κάνεις σήμερα/αύριο/μεθαύριο? Κάποια απ'τις μέρες σε βολεύει? Μάντεψε για τι...δε σου λέω έτσι για αγωνία...-ίσως και γιατί ακόμα η ζέστη με έχει πειράξει. Α! Δες: χρησιμοποίησα brushes! xD Ξέρω, fail αλλά να σαι καλή...[url]http://fallenangelitachi.deviantart.com/art/A-night-before-the-full-moon-253578844[/url]
Aug 18 2011 09:53