Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πολύ τρέξιμο σήμερα μθιλάμε όμως, ότι να ναι! Τη μια δεν ήθελα να φύγω επειδή είχαμε την φοβερή συζήτηση, αλλά απ''την άλλη έπρεπε οπότε να τρέχω σαν την χαζή να ντυθώ και μετά να βρούμε το δώρο και μετά να πάμε στην ώραμας και μετά να γυρίσω σπίτι και να συνεχίσω φυσικά τη συζήτηση -να ναι καλά το γκρουπάκι αλλιώς έβλεπα την iristella να μας κυνηγάει με το μπαζούκα-. xD
Σεπ 30 2011 00:08
Kai → iristella
Ναι η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία έχει παραγίνει η κατάσταση και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Προχθες έκανα βουτιές στα μπλε μέσα στο τεράστιο χρηματοκιβώτιο που σώζει λίγο την κατάσταση για να αναπληρώσω τα μπάνια που δεν έκανα το καλοκαίρι. Ποιος τα υπολογίζει τα μπλε όμως τώρα; Ενώ πχ. τα κίτρινα τα βλέπεις και φωτίζει η μέρα σου.
Θα έστελνα μερικά, αλλά τα χρειάζομαι για την οργάνωση, λόγω οικονομικής κρίσης έχουν σφίξει λίγο τα πράγματα.
:kakaka: Ω, μη λες ψέματα, όταν κοιτάς τα μωβ πάντα σκέφτεσαι [I]και άλλα[/I] πράγματα που θέλεις να πάρεις εκτός από αυτά που θέλεις ήδη.
Σεπ 29 2011 21:48
iristella → Kai
Τα μωβ ποτέ δεν είναι αρκετά, η αλήθεια να λέγεται. Βέβαια αν εσύ με την πλευρά σου έχεις γεμίσει σε πράσινα πορτοκαλία κόκκινα και μπλε και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις και δεν τα θέλεις εδω είμαι εγώ. XD
*Crap με την εικόνα που μου έδειξες σκέφτομαι ποσα πράγματα θέλω να πάρω atm*
Σεπ 29 2011 21:40
Kai → iristella
Αυτό είναι αλήθεια. Και μόνο που το βλέπεις κολλαριστό και λαχταριστό, σαν να σου φωνάζει 'έλα να με πάρεις'
[spoiler]
[IMG]http://www.bim-ohg.de/upload/bilder/Allgemeine%20Bilder/500.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Ανοίγει το μάτι και η όρεξη.
Χαίρομαι που βρήκα ένα άτομο που με καταλαβαίνει.
ΥΣ. Αν έχεις πολλά μωβ και σου περισσεύουν, ευχαρίστως να σε ξελαφρώσω. Άλλωστε αυτό το χαρτονόμισμα είναι τέχνη και την τέχνη πρέπει να τη μοιραζόμαστε με όλους.
Σεπ 29 2011 21:37
iristella → Kai
:hihi2::hihi2::hihi2:
Ναι και εγώ στα μωβ έχω αδυναμία. Αν μη τι άλλο ο στυλίστας των χαρτονομισμάτων στην τράπεζα (or w/e he is called) έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με την πάρτη τους.
Σεπ 29 2011 21:27
Kai → iristella
:canthelp: Αν πρόκειται για λεφτά, κατεβάζω όσες ιδέες θες. Να ζητάς από τα μωβ μόνο, έχουν και ωραίο χρώμα.
Σεπ 29 2011 21:25
iristella → Kai
[quote]XD Εμένα πάντως άμα δεν με πληρώνανε, δε θα έμπαινα στον κόπο να τα μαζέψω και να τα στείλω είναι η αλήθεια.[/quote]
You know that was actually a very good idea XD
Σεπ 29 2011 21:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καταλαβαίνω, καταλαβαίνω...
Όσον αφορά την Kanzaki Nao όμως, λενα πράγμα έχω να πω: ha. Ha. Ha. Ha. You shall see...
Σεπ 28 2011 23:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν ξέρω, μου είχε φανεί άκυρο το πώς πήγαινε και στα μισά είπα "Do not want" και το έκλεισα.
Α, καλά. Μόλις τελείωσα το πρώτο volume. Δεν είναι ότι την αντιπάθησα, αλλά παρόλα αυτά οκ, δηλαδή πόσο αθώος μπορεί να είναι κάποιος και για πόσο καιρό; Όση πίστη και να έχεις στους γύρω σου, από ένα σημείο και μετά δεν παίζει να μην χάσεις λίγο την αφέλεις. Μετά δε λέγεσαι αγνός, κάτι άλλο λέγεσαι. Ελπίζω να μην συνεχίσει ακριβώς στο ίδιο μοτίβο και στη συνέχεια.
Σεπ 28 2011 22:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, έλα ρε συ? Εγώ την πήγα την κοπέλα γιατί το χαστούκι τουλάχιστον κολλούσε. Αλλά και οι τύποι δε με χάλασαν...ίσα ίσα, ειδικά ο πρίγκηπας έχει γέλιο.
Άντε το άρχισες? Δεν είναι ότι να ναι η Nao? Είδες τι σε έλεγα?
Σεπ 28 2011 22:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, το προμοτάρει καιρό είναι η αλήθεια (παίρνει ποσοστά) και το δίνουν σαν link τα περισσότερα group πλέον - πχ. Death Toll, θα το πετύχεις στο Ouroboros. Έχει καλύτερη ποιότητα σε εικόνα σε σχέση με τα άλλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Το συγκεκριμένο το είχα παρατήσει στα μισά του πρώτου κεφαλαίου όταν η κοπέλα είχε αρχίσει να μοιράζει χαστούκια. Αντιπάθησα κατευθείαν και τους 2 male χαρακτήρες και δε νομίζω να το ξαναγγίξω.
ΥΣ. Διαβάζω Liar Game αυτή τη στιγμή, η κοπέλα δεν την παλεύει με τίποτα...
Σεπ 28 2011 22:32
Fallen_Mpougatsa → Kai
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah~!
Άσχετο, αλλά βρήκα κι ένα ακόμα manga, Reimei no Arcana που είναι αρκετά ενδιαφέρον, το ξέρεις? Είναι σε στυλ μεσσαίωνα? Φανταστική χώρα του τότε? Πάντως αρκετά καλό για το είδος του! Θες link? Here you are: [url]http://www.mangafox.com/manga/reimei_no_arcana/[/url] κι ένα που με έδωσε ο Kenny: [url]http://www.batoto.com/comic/_/comics/reimei-no-arcana-r510[/url] βέβαια δε μου το δωε για το συγκεκριμένο γενικά το site! xD
Σεπ 28 2011 22:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε; Ε; Είναι και όλα ωραία-ωραία στη σειρά, το ένα κάτω από το άλλο, όμορφ-όμορφα. Δες τα.
[spoiler=fellow κουτσομπόλιδες, ναι είναι κανονικό spoiler]
Έτσι, έλα ν' αρχίσει το μοιρολόι τώρα, το χάσαμε το παλικάρι κλπ κλπ
[/spoiler]
Σεπ 28 2011 22:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται