Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kai
Οχο! Είδες ε? Έχω το feeling of foreboding! :hahaha:
Ναι άσε, είμαστε και οι δύο jet!
Ρε συ εγώ αυτό δεν το κατάλαβα μέσα από το anime! Πήγα και το διάβασα στην wikipedia αφού το anime τέλειωσε γιατί ίσα ίσα δεν έλεγε τίποτα για το ποιος είναι. Και δεν είναι ακριβώς ο μελλοντικός του εαυτός έφαγες τζάμπα και λάθος είδους spoiler! Άντε, ξε-ξενέρωσε τώρα! ^^
Ναι, η Saber είναι αρκετά καλή -και πήγα και τη Rin-. Αγαπημένος χαρακτήρας σε είπα τι παθαίνει οπότε δε σε λέω ποιος είναι!
Νοέ 01 2011 17:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
It is. Όταν είχα πάει να το δω είχα όρεξη για bishonens και τελικά με τράβηξε πολύ περισσότερο η υπόθεση απ' όσο περίμενε. Είχε μεν κάποιες τρύπες, αλλά ίσως επειδή ήταν και αποχής με nobles και δεν ξέρω 'γω μου φάνηκε πολύ καλό.
Α, nice. Ε, τότε θα κολλάμε η μία την άλλη. Μια χαρά μας βρήσκω.
[spoiler=To spoiler ήταν]
ότι ο Archer είναι ο μελλοντικός εαυτός του κατακαημένου Shiro
[/spoiler]
Μέχρι τώρα δεν με έχει τραβήξει κανένας ιδιαίτερα, ούτε και η πλοκή για να πω την αλήθεια, αλλά πάω αρκετά τη Saber.
Νοέ 01 2011 17:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αυτό το Meine Liebe looks awesome! Το τρίτο πήγα να το δω και δεν άντεξα καθόλου ΧΡ
Α, μη νομίζεις κι εγώ έτσι είμαι αλλά πρέπει να βγω για τη σχολή οπότε είμαστε ήδη άρρωστες και οι δύο.
Ωχ, τι Spoiler έφαγες? Επίσης ποιος χαρακτήρας μέχρι τώρα σε φάνηκε καλύτερος/αγαπημένος?
Α, ωραία! Πάω να το βάλω και στο καταστατικό...!
Νοέ 01 2011 17:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αχ, τώρα το ένα δεν το θυμάμαι. Τα δύο που ήταν διπλά είναι το Gundam 00 η πρώτη σαιζόν και οι δύο σαιζόνς του [url=http://myanimelist.net/anime/336/Ginyuu_Mokushiroku_Meine_Liebe]Meine Liebe[/url] το οποίο το είχα δει στο DVD οπότε δε θα χρειαστεί να tsunderιάρζει το laptop. Το 3ο παίζει να είναι το To aru Manjutsu no Index αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αυτή τη στιγμή.
Επίσης για αύριο έλα μόνο αν δεν φοβάσαι ότι θα κολλήσεις. Ψιλοανέβασα πυρετό σήμερα και έχω βήχα και συνάχι.
Btw, έφτασα στο Fate/Stay Night στο 12 αλλά πήρα ένα spoiler και ξενέρωσα τη ζωή μου.
Το ζωάκι θα το λένε Fausto (σημαίνει τυχερός, έχει καλύτερο όνομα από το αφεντικό του), δεν το έχω γράψει ακόμα παρόλα αυτά.
Νοέ 01 2011 17:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Α, δεν έχω πρόβλημα! Εξάλλου το laptopάκι μου tsunderιάζει αρκετά τώρα τελευταία που οτιδήποτε από 380p και πάνω δεν το παίζει! Τ^Τ Οπότε γιατί όχι? Τι είναι? Επίσης, αν θες μπορώ να έρθω να τα πάρω αύριο εφόσον τελευταίο μάθημα τελειώνει 6(παρά) οπότε βολεύει να ρθω κατευθείαν εκεί!
Ωωω! Το πόσταρες ή να σε ρωτήσω το όνομα εφόσον ακόμα δεν έχει καταγραφεί κάπου μόνιμα? Και ναι φαφνικά αισθάνομαι υπερκινητικό!
Νοέ 01 2011 16:59
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άσχετο. Χθες ξεκαθάρισα και χώρισα τα DVD με τα άνιμε και συνειδητοποίησα ότι εκτός ότι κάποια μου λείπανε είχα 2-3 άλλες σειρές γραμμένες δύο φορές. Για την ώρα είναι αμφιβόλου ποιότητας μιας και δεν τα έχω τσεκάρει ακόμα, αλλά μιας και δεν ξέρω τι να τα κάνω αν όντως είναι σε καλή ποιότητα και τα δύο αντίγραφα, σκεφτόμουν μήπως τα θες. Ένα μάλιστα νομίζω πως θα σ' αρέσει αρκετά. Πρέπει να σου το είχα αναφέρει παλιότερα.
ΥΣ. Βρήκα κι εγώ όνομα για το ζωάκι.
Νοέ 01 2011 16:54
Kai → Kenny
:if: Κι εμένα να προσεύχομαι να ότι απλά πρωτοτύπησε και δε σημαίνει ότι πάει για κόψιμο, επειδή το είδα bottom 3 την προηγούμενη βδομάδα. Σήμερα όμως στα rankings ήταν πάλι στη μέση, ελπίζω να είναι καλό σημάδι.
Να ακόμα ένας λόγος που δε μου τη δίνει η Saki. Και τα δυο κορίτσια είναι πολύ νορμάλ ως τώρα και χαίρομαι.
Νοέ 01 2011 14:14
Botsun → Kai
Πόσες μέρες έχετε ναυαγήσει στο rp ;
Γιατί προσπαθώ να μπω αλλά κάπου έχασα την χρονική συνοχή της ιστορίας....:sadist:
Νοέ 01 2011 13:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, το δεύτερο έβαλα -όπως φαντάζομαι θα δεις- χα χα! Πάντως είναι πολύ ωραίο το set ευχαριστώ~! Κι εφόσον είναι και η Saber, ώρα να πούμε και το κλασσικό: women's power!
Οκτ 31 2011 16:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα στη sig και δεν μένω και εύκολα. Με το ava πάλι δεν έλεγε να μου κάτσει. Μου άρεσε πολύ περισσότερο το δεύτερο σε σειρά, αλλά πιθανόν το πρώτο ταιριάζει καλύτερα με τη sig.
Οκτ 31 2011 16:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Wow! Έτοιμο ήδη! Ευχαριστώ πολύ~! Και είναι πολύ ωραίο και μου άρεσαν και τα δύο τα Avas! ^^
Οκτ 31 2011 16:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Here you go. To ava δεν έλεγε να μου βγει με τίποτα, οπότε βάζω τα δυο καλύτερα να διαλέξεις
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/saber01.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/saber02.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/saber.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Οκτ 31 2011 15:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Thank you~! Nαι έχω αλλά σιγουρα δε θα είναι το ίδιο λόγω της σχολής κι αυτόν τον χρόνο που είναι κι ο τελευταίος! Αλλά κάτι μου λέει ότι τα πράγματα θα είναι πιο "σοβαρά" απ'το FF, ναι.
Οκτ 31 2011 10:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται