Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Μου κάνει εντύπωση που δεν βάζουν πουθενά "Μη το δοκιμάσετε σπίτι" γιατί ψήθηκα να δοκιμάσω κάποια στιγμή αυτό με τις πατάτες αν δεν βαρεθώ.[/QUOTE]
Ωωωωω...να με καλέσεις όταν το κάνεις. Είμαι καλό πειραματόζωο εγώ γιατί δεν παθαίνω εύκολα τροφική δηλητηρίαση! ^^
Nov 03 2011 21:13
iristella → Kai
Ναι βρε δεν πειράζει. Απλά το λέω από τώρα για να μην εκτροχιαστούμε αργότερα.
Nov 03 2011 20:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μπορώ να πω ότι το λούτρινο λιονταράκι στο τέλος με συγκίνησε ιδιαίτερα. Το έβλεπες εκεί να αγναντεύει αθώα το πέραν και ν' αναρωτιέται που είναι η αφέντρα του προσπαθώντας ν' απαρνηθεί την πικρά αλήθεια.
Γενικότερα η σειρά μ' απογοήτευσε σε αρκετούς τομείς. Ελπίζω η ταινία και το Zero ν' αποζημιώσουν.
Nov 03 2011 00:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο my dear...! :orly:
xD Yo μονόκερε!
Καλά κάνεις! Περίμενε, αν δεις και την καινούργια σειρά δε θα ξέρεις ποιον να διαλέξει!ς
Nov 03 2011 00:17
Kai → Fallen_Mpougatsa
Την παλεύει περισσότερο από τον Gilgamesh σαν χαρακτήρας, μα ναι.
I hope he'll die if they kill him γιατί τον βαρέθηκα.
Kotomine... Yo! Yo!
Caster&Kuzuki are officially my favourites now.
Nov 03 2011 00:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
E he he? Το είδες~!
Άσε, no shit Sherlock! Πάντως in context είναι λιγότερο retarded!
Nov 02 2011 23:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
He he he, το κουνιαδάκι όντως γνωρίζει!
Αχα αχα! An S, it always has to be an S! T^T Don't remind me...
Nov 01 2011 23:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στο νησί είμαστε ακόμα! Ευτυχώς το έσωσε ο Nozomu με το δυναμικό πεδίο και επιστρέψαμε στο καμένο μας rp. My κουνιαδάκι knows his stuff.
Right? Right? An S has to be an S. Το πρόβλημά σου είναι χειρότερο. Ένα S δεν χαίρεται επειδή του κάνουν κακό, χαίρεται επειδή του δίνουν ευκαιρία να τους γυρίσει τη χάρη. :hehehe:
Nov 01 2011 22:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όντως πρέπει να προστατέψουμε και τα σπίτια μας...και ναι Τ^Τ δεν παίζει λίγο! Λίγο ακόμα κι αφού τελειώσω να σκοτώνω έρχομαι κι εγώ στην Ιαπωνία μαζί σας που είσαστε και δεν είσαστε στο νησί! xD
Και να μη γελάσεις με αυτά που γίνονται? Πάντως κι εγώ συμμερίζομαι την έγνοια σου! Κι εγώ ώρες ώρες αναρωτίεμαι με μερικά πράγματα τι τα κάνω και χαίρομαι αφού μου κάνουν κακό. I'm supposed to be an S too...
Nov 01 2011 22:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup, security problems, τα έχουμε εμείς οι πλούσιοι, καταλαβαίνω. O Botsun πάντως δε λέει να παίξει λίγο μαζί σου σ' έχει αφήσει στο έλεος του Θεού.
Εγώ πάντως δεν την πάλεψα σήμερα με το rp, βηχογελούσα και με πονούσε ο λαιμός αλλά το ευχαριστιόμουν. Μαζοχιστικές τάσεις, δε μ' αρέσει αυτό. I'm supposed to be an S you know.
Nov 01 2011 22:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed