Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πάντως με βάση τις πλάτες που έχει, δεν ξέρω τι περίμενες να δεις όταν θα γυρνούσε η "διευθύντρια". XD
Nov 14 2011 20:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά. Την πρώτη φορά που τον έδειξε ήταν πλάτη και ήμουν "Α, έχουν γυναίκα διευθύντρια?" και βλέπω...αυτόν! xD Με τόσο manly φάτσα σε ξεγελά!
Nov 14 2011 20:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τώρα μην περιμένεις να είμαι σωστή γιατί πάει ένα χρόνος και βάλε, αλλά απ' ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν. Αν όχι μαθητής, δάσκαλος σίγουρα. Στη δεύτερη σαιζόν δείχνει περισσότερα κι γι' αυτόν.
Nov 14 2011 20:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, λες να ήταν κι αυτός κάποτες μαθητής εκεί πέρα και να του έμεινε και το haircut απ'τη νιότη του?
Nov 14 2011 20:02
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Ε, δεν είναι; Ο πιο fabulous απ' όλους γίνεται η κεφαλή του σχολείου.
Nov 14 2011 19:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way όλο λέω θα στο πω, κι όλο το ξεχνάω: μα τι fabulous που είναι ο διευθυντής τους καλέ! [IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/2.jpg[/IMG]
Nov 14 2011 19:55
Photo

Botsun → Kai

[IMG]http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/191/671/632.png?1319662915[/IMG] [I]I'm screwed.....[/I] :uhh:
Nov 13 2011 17:02
Photo

Kai → Botsun

Botsun, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, νομίζω πως είναι το δεύτερο. XD
Nov 13 2011 16:38
Photo

Botsun → Kai

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Το να φαντάζομαι τον Tsuna με τον δικό του ναό ή το γεγονός πως θεωρώ άδικο να'χει αυτός έναν κι όχι εγώ..... XD
Nov 13 2011 13:20
Photo

Kamui → Kai

You have my utmost gratitude, for i find him to my liking. Those eybrows...
Nov 13 2011 12:56
Photo

Kai → Botsun

Καλά, τώρα για τη Varia μου φάνηκε κι εμένα περίεργη η συζήτηση μιας και μιλάμε για ομάδα πληρωμένων δολοφόνων. Οι φόνοι είναι καθημερινότητά τους υποτίθεται. Δε θα με χαλούσε να κανονίσει τον Enma αλλά όλοι ξέραμε και ξέρουμε ότι δε θα γίνει πιστεύω. Κατά τα άλλα δεν είναι κακό να γίνεται συζήτηση. Έλεος τι πήγες και φαντάστηκες, botsun. XD
Nov 13 2011 12:55
Photo

Kai → Kamui

Καταλαβαίνω απολύτως το σκεπτικό σου, Great General. Δυστυχώς για έναν στρατηγό του βεληνεκούς σου η ελεύθερη έκφραση της αγάπης είναι αναπόφευκτο να χάνει μπροστά στο καθήκον[SIZE="1"] (στα μάτια του κόσμου)[/SIZE]. Μπορεί πλέον να μην είναι στο κρεβάτι σου, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά σου, το ξέρουμε όλοι. Από εμένα τα βαθιά μου συλλυπητήρια. Φαντάζομαι τον πόνο που νιώθεις. Για δώρο γάμου σου προσφέρω τον παρακάτω γέρο. [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/ELS-Yozakura-Quartet---09mkv_snapshot_2147_20111113_1248.jpg[/IMG] Είθε η πλούσια γενειάδα του να σου προσφέρει στιγμές αγαλλίασης και να σου κρατάει συντροφιά τις δύσκολες ώρες.
Nov 13 2011 12:51
Photo

Botsun → Kai

Το΄χω καταλάβει,αυτό. Απλώς,δεν βρήκα τον λόγο να γίνεται η όλη συζήτηση,που'χε αρχίσει νωρίτερα για το εαν η Varia,θα πρέπει να σφάξει ή όχι τον Enma,αφούτο νικήσει. Και γι'αυτό απάντησα... Παρένθεση,μόλις φαντάστηκα ένα τεράστιο χρυσό Tsuna να πράττει την στάση του λωτού κι απο κάτω του καμιά πενηνταριά μοναχοί να ψάλουν sutras. :terror2:
Nov 13 2011 12:47
Photo

Kamui → Kai

Mου ήταν πολύ δύσκολο ειναι η αλήθεια. Πολλοί στη θέση μου δεν άντεξαν το σθένος και βρήκαν θάνατο τραγικό, εγώ όμως αποφάσισα να τελεσω το καθίκον μου ως great general. H αλήθεια είναι όμως πως θα λησμονήσω πολλές στιγμές. [SIZE=1](λες και δε θα συνεχίζονται αυτά εν γνώση ή όχι της Haidee)[/SIZE] Ax, που είναι οι παλιοί καιροί που μπορούσαμε να εκφράσουμε την αγάπη μας ελεύθερα... Ranmaru...
Nov 13 2011 12:32
Photo

Kai → Botsun

:dazed: Ο Tsuna είναι υπέροχος, καταπληκτικός, θαυμάσιος. Θέλω να τον βλέπω κάθε στιγμή και λεπτό. Πρέπει να του φτιάξω ναό, να του κάνω είδωλα. Πρέπει. Πρέπει. Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν είναι ότι είναι στους αγαπημένους μου χαρακτήρες και τον υπερασπίστηκα. Απλά, παρότι διαφωνώ με πολλά στοιχεία του generic shonen hero που έχει δεν μου ήταν ποτέ αντιπαθής και οκ, κάποια πράγματα του τα αναγνωρίζω.
Nov 13 2011 12:27