Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι και ο μπαμπάς μου μπήκε δευτερόλεπτα πριν επανέλθει ο Βαρθολομαίος! Μα τι γίνεται με αυτήν την οικογένειά μου τέλος πάντων??? xD
Dec 01 2011 22:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Μια χαρά. Άντε, δες και το 13 να μου πεις πώς σου φάνηκε σαν σύνολο.
Dec 01 2011 22:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Also, το επισόδειο 12 πρέπει να λέγεται: Rosenscholtz Academy; the fangirls and the fanboys strike back!" Χα χα, ειλικρινά ωραία plot twist! Επίσης η μαμάκα μου έχει το τέλειο timing: εκεί που ο Orpherus πιάνει τον Ludwig απ'τον γιακά...μπαίνει την ακριβή στιγμή μέσα στο δωμάτιο και χαλάει το συναίσθημα! XD
Dec 01 2011 22:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλά ναι! Επίσης όταν έμαθα ότι η μάνα του Lui είναι η αδερφή του βασιλιά επιτέλους κατάλαβα γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι [B]τόσο[/B] σφιχτώκωλος! xD Όχι ότι με χαλάει αλλά το σκεφτόμουν κι αναρωτιόμουν. Αλλά ρε συ, θάλενα να παντρευτεί την ξαδέρφη του έλεος!Και πρώτη μάλιστα εφόσον ήταν η κόρη του μικρού αδεφού του βασιλιά δηλαδή του [I]θείου του[/I]! Τσ τσ τσ, ευγενείς σου λένε μετά! Ή μάλλον, πο ευγενείς είναι οι χειρότεροι απ'όλους! Πφφφφφφ!
Dec 01 2011 21:07
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, εντάξει, δεν θυμάμαι να είχα ξετρελαθεί με αυτό το επεισόδιο επίσης. Βασικά μου ήρες φλασιά επειδή ανάφερες τα ρόδα. Δεν θυμάμαι αν έχει αποκαλυφθεί ακόμα κάτι συγκεκριμένο αλλιώς θα το σχολίαζα. Anyway, στο τέλος πας σιγά-σιγά οπότε λογικό να είναι καλυτερεύουν κάπως τα επεισόδια.
Dec 01 2011 20:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ναι ακριβώς εκεί! Και με βγαλε την πίστη αυτό το επεισόδιο και το επόμενο του αλλά όλα καλά! Τώρα πάμε σε καλύτερα πράγματα! xD
Dec 01 2011 20:37
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ω, είναι εκεί που τον είχαν πάρει πίσω στο σπίτι και χαιρόταν ο Beruze με τα σχέδιά του; Τα τελευταία επεισόδια είναι πολύ καλά πάντως. Άντε και το τελειώσεις σιγά-σιγά.
Dec 01 2011 20:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Eπισόδειο #6 στη σειρά Meine Liebe. Από "παράδεισος" πρέπει να λέγεται "Ο εφιάλτηες στον δρόμο με τα ρόδα"! xD
Dec 01 2011 20:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ούτε κι εγώ...αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι κάποιος παρακολουθεί τις συζητήσεις μας. Επίσης, του είπε o Lord Leon.
Dec 01 2011 13:17
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ότι επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι ότι και τις δυο φορές που έπαιξε δεν ψήφισε κανέναν και δεν του είπε κάποιος κάτι.
Dec 01 2011 12:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Toν είδες τον άλλον που άλλαξε χαρακτήρα? Δηλαδή έλεος σε αυτό το παιχνίδι: ότι σκεφτόμαστε τα κάνουν οι άλλοι την επόμενη μέρα!
Dec 01 2011 12:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

T^T Kι εμένα αλλά αυτήν τη φορά έκανα μια βλακεία και νόμιζα ότι το έβγαλε κανονικά και το κλεισα...και μετά ξαναμπήκα και είδα ότι δεν είχε βγει και όταν το επανέφερα είχαν όλα χαθεί...Μπουααααααά! Αλλά εντάξει όλα καλά τώρα. ^^
Nov 30 2011 22:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Στον opera μου έχει τύχει πάντως να κάνω back σε τέτοια περίπτωση και να το έχει κρατημένο.
Nov 30 2011 21:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πήγα να πατήσω "post message" και με έκανε ανανέωση και το χασα όλοοοοοοοοοο Τ^Τ
Nov 30 2011 21:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aw, ΟΚ. Νόμιζα ότι σε έπρηζα βασικά αλλά ΟΚ πρήξιμο continues! xD Καλό αυτό! Επίσης βαριέμαι να πάω αύριο στη σχολή. Και σήμερα που πήγα για αναπλήρωση ο καθηγητής ούτε καν σκέφτηκε να μας πει ότι δε θα ρθει και περιμέναμε απ'τις 12 μέχρι τις...1παρά τέταρτο? Πφφφφφφφ!
Nov 29 2011 21:29