Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, ναι. Βασικά η τιμή δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτή που είχε σε αντίστοιχο ελληνικό μαγαζί. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε. :sigh2: Όχι ότι μπορούσε να κάνει και πολλά, έπρεπε να βγάλει και κέρδος, αλλά εντάξει, η διαφορά είναι ιδιαίτερα αισθητή.
Δεκ 02 2011 14:58
Kai → Botsun
:hehehe: Τι revive ήταν αυτό στο Kimi no Knife, Botsun; Συνέχισε και δεν θα απογοητευτείς. Στη συνέχεια γίνεται καλύτερα.
Δεκ 02 2011 14:17
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άφησέ τα βασικά για όταν το πάρω τελικά στα χέρια μου. Δεν μου φαίνεται σωστό να τα πάρω πριν στο δώσω. 8,50 έκανε. Το είχα προλάβει πριν φύγει η έκπτωση. :ρ
Δεκ 02 2011 14:15
Fallen_Mpougatsa → Kai
WOW! That I did [B]not[/B] expect! Yay! Thank you! Να θυμιθώ να σε φέρω τα χρήματα την Κυριακη! 10€ ναι?
Δεκ 02 2011 13:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σήμερα έφτασε το Δελτίο Αποστολής, οπότε την Δευτέρα θα πάω να παραλάβω το δέμα. Με λίγα λόγια, έφτασε σχεδόν το Hellsing.
Δεκ 02 2011 13:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σσσσσσσς, αφού βρήκες εξιλαστήριο θύμα χρησιμοποίησέ το!
Ναι όντως δίκιο έχεις!
Δεκ 02 2011 01:01
Kai → Botsun
:sigh2: Botsun, ευκαιρία να πας στη γωνία ψάχνεις. Δεν είπαμε να μην γράφεις τα νέα σου, αλλά θα ήταν καλό να ελαττώσεις τη συζήτηση για το παιχνίδι. Ξεχνάς ότι υποτίθεται πως δεν ξέρεις ποιος είναι τι, και ότι πρέπει να φυλάγεσαι; Είσαι και αρχηγός ολόκληρης ολόκληρης μαφιόζικης οικογένειας αυτά πρέπει να τα ξέρεις. Παρασέρνεις και το αριστερό σου χέρι μαζί.
Δεκ 02 2011 00:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Βασικά η αλήθεια είναι πως η μνήμη μου έχει καταντήσει δικαιολογία για τα πάντα. XD
Ε, ναι, δεν λέω πως τώρα λέει κάτι σοβαρό, αλλά αν αρχίσουμε να κλαιγόμαστε τον άλλον επειδή μας ψηφίζουν, δεν θέλει και πολύ ο άλλος να επηρεαστεί και να μας υποστηρίξει ή να μας λυπηθεί και ν' αλλάξει την γνώμη του. Όχι ότι πιστεύω ότι θα κρατηθεί ή μάλλον ότι κρατιέται αυτό αλλά το παιχνίδι υποτίθεται ότι παιχνίδι γίνεται μόνο μέσα στο παιχνίδι.
Δεκ 02 2011 00:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
A I understand!
Έλα, δε λέει και τίποτα σοβαρό απλώς κλαίγεται. Αν και ναι, καλό θα ταν να σταματήσει το botsun. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι το νιώθει το παιχνίδι!
Δεκ 02 2011 00:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, όντως. Ετεροθαλή αδέρφια, my bad. XD Οκ, και τα λίγα που θυμάμαι μετά από τόσο καιρό πολλά μου φαίνονται για τα standar μου, so don't mind me.
Επίσης, Botsun τώρα που σε βλέπω εκεί κάτω και βαριέμαι να μπω στο προφίλ σου να στα γράψω, μήπως το παρακάνετε λίγο με τη συζήτηση για το παιχνίδι; Την έκανες ήδη τη ζημιά μια φορά, καλό θα ήταν να μην επηρεάζετε ο ένας τον άλλον.
Δεκ 02 2011 00:12
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όταν λες μπαμπάς και γιος? Οι δύο ήταν αδέρφια! Χα χα ναι είχε κι αυτός τον σκοπό του γι αυτό δε με ενόχλησε τόσο η παρουσία του αλλά όταν φάγαμε δύο επεισόδια πάνω του ε εκεί το κοιτούσα Ο.ο
Δεκ 02 2011 00:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως θα ήταν πολύ αν είχαν καεί τελικά και οι δυο στη φωτιά παρόλο που μπαμπάς και γιος μου άρεζαν σαν χαρακτήρες. Γενικότερα δε μου την είχε σπάσει κανένας απ' όσο θυμάμαι. Μέχρι και ο Camus είχε τον ρόλο του δηλαδή, χρειάζεται κι ένας κλάψας να φέρνει τα πράγματα σε ισορροπία πού και πού.
Δεκ 01 2011 23:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Λοιπόν, μόλις την τέλειωσα την σειρά! Δεν ξέρω τι λες εσύ πάντως δεν ενδείκνυται για ανήλικα! Δύο άνθρωποι και στις δύο σεζόν πήγαν να αυτοκτονήσουν με τον ίδιο τρόπο. Ο ένας τα κατάφερε και πέθανε, ο άλλος...δεν τον ξαναέδειξε αλλά για να σώθηκε ο Werner σίγουρα σώθηκε κι ο Beruze. Καλά τόσο πολύ να σιχαίνεται τον ίδιο του τον εαυτό αυτός ο άνθρωπος?
Επίσης τι μπέρδεμα είναι αυτό τέλος πάντων? Ο ένας από δω ο άλλος από κει και μετά να μας δείχνει ότι ο βασιλιάς ήξερε τι γινόταν αλλά το παιζε τρελλίτσα. Να μην ξεχάσω, εκεί που μιλούσε ο βασιλιάς, η πρώτη μου αντίδραση ήταν: "ω, τι άντρας" και μετά όταν εμφανίστηκε ο Bartholomeus ήμουν "ωωωω :awww: τι άντρας" και πάλι, μόνο με περισσότερο ηχιτικό εφέ! Χα χα, manly for the win!
Oh, μα φυσικά να μην ξεχάσω τον Isaac. Γ@μάτος χαρακτήρας! Αυτός κι ο Lui μ'άρεσαν πάρα πολύ και ο Gerald-sensei/councillor καλός, καλός! Βέβαια το μικρό σκατό ονόματι Camus με σπασε τα νεύρα αλλά το αντισταθμίζανε οι τρεις νέοι Strahl candidates. Cool guys. O Nicholas ήταν ο αγαπημένος μου αλλά ο Daniel με εξέπληξε...με την φωνή του! Δεν κάνω πλάκα είχε πολύ χοντρή φωνή δεν του το περίμενα. Α, και ναι με εξέπληξε το ότι τους βοηθούσε έτσι χαλαρά εν τέλη. Αλλά ΟΚ. Ο Elmunt πάλι εξισσοροπούσε λίγο την πετριά του μικρού οπότε δεν λέω κάτι άλλο. Ευτυχώς κι αυτός έκανε κάτι και δεν ήταν τελείως αδικαιολόγητη η παρουσία του.
Δεκ 01 2011 23:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται