Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε εντελώς το νιώθω, όπως το λες! Για να χω καταντήσει σ'αυτά τα επίπεδα να κατεβάζω σειρά μετά από σειρά και να βλέπω κι οn going...
Επίσης, δες [url=http://oddityarchive.com/archives/18]αυτό[/url]. Μου θύμισε πολύ έναν Ιαπωνικό urban legend μόνο πιο ανατριχιαστικό.
Dec 28 2011 00:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD E, κάτι τέτοιο. Τα τελευταία posts είναι κάτι σαν προειδοποίηση. "Βλέπεται, αλλά δεν χάνετε τίποτα και να μη το δείτε".
Χοχοχο, πάρτ' τα ένα-ένα, δεν βιαζόμαστε. Εσύ θα κατεβάζεις, εγώ θα κάνω σχέδια για μελλοντικό πρήξιμο. Πάντως στο Mawaru και στο Un-Go δεν ήθελες και πολύ ΧD Είναι anime περίοδος, το νιώθεις, άσε τα manga κατά μέρος για λίγο.
Dec 28 2011 00:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δηλαδή δεν χάνω τίποτα που δε μπαίνω μέσα στο thread ε? xD
Woman, ήδη κατέβασα το Mawaru με βάζεις τώρα να κατεβάσω κι άλλο? Πφ...μάλλον θα πάω να το κατεβάσω τώρα...
Dec 28 2011 00:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Για το πώς γνωρίστηκαν Shinjurou και Inga έχουμε να περιμένουμε τουλάχιστον ταινία, τα υπόλοιπα δε σώζονται με τίποτα. Πάνω κάτω τα ίδια γράφαμε και μέσα στο thread.
:ρ Άνετα έβλεπες Mouryou No Hako που έχει μόνο 13 και θα άξιζε και την ώρα του.
Dec 28 2011 00:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι και είχες απόλυτο δίκιο. Μπορώ να πω πως οι χαρακτήρες μου φάνηκαν ενδιαφέροντες -ο αγαπημένος μου μακράν ο πατέρας της Rie που περίμενα πως και πως να ακούσω την φωνή του- παρόλαυτα και ο πρωταγωνιστής δε με χάλασε...αυτό που με χάλασε παντελώς όμως είναι η απόλυτη μη-ύπαρξη πλοκής και κάτι που φάνηκε να βιάζεται να τελειώσει για κάποιον λόγο.
Δε μάθαμε τίποτα για τον Shinjurou και το παρελθόν του με την Inga πώς γνωρίστηκαν κλπ, ξαφνικά το άλλο έγινα antagonist κυριολεκτικά από το πουθενά κι στο τέλος εγώ είχα καταλάβει πολύ πριν τον ντεντέκτιβ ποιος ήλεγχε το Bennentou ή πως λεγότανε, πριν το 10 αρίχει να παίζει καν.
Αν δεν τρέχανε έτσι και κάνανε μια αξιοπρεπή σειρά έστω με 13 επισόδεια και δεν είχε το Devil May Cry treatment απ'τους σεναριογράφους θα ήταν εξαίρετη σειρά. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ.
Dec 28 2011 00:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Είδα τα Un-Go με το ζόρι πέρασε τη βάση. Σε είχα προειδοποιήσει.
Dec 27 2011 23:47
Kai → Vagelio
Έτσι, με αισιοδοξία πάντα.
Το παράξενο πλέον είναι να είσαι σίγουρος 90% για ικανοποιητική μεταφορά και όχι το αντίθετο. Βασικά μόνο σε για I.G και Α-1 δεν φοβάμαι πολύ. Από εκεί και πέρα ο καθένας στο είδος του. Δεν μιλάμε για κάτι καλό μόνο από άποψη "animation", "μεταφοράς" αλλά και πόσο "διασκεδαστικό" θα είναι. Προσωπικά δεν έχω διαβάσει το manga (είμαι ανάμεσα στους τυχερούς που δεν θ' απογοητευτούν I guess) οπότε θα κριθεί από άλλα πράγματα η βαθμολογία του.
Dec 27 2011 23:35
Vagelio → Kai
Δεν είσαι η μόνη, to be honest είμαι κατά 90% σίγουρη ότι δεν θα του κάνουν ικανοποιητική μεταφορά, αλλά μιας και φέτος δεν χόρτασα bishoνια είπα να τα χαρώ σε αυτή τη σειρά. Οπότε και χαλασμένο να είναι (που ευχομαστε να μην είναι), όλο και σε κάτι θα εξυπηρετήσει. Είδες τι θετική που είμαι? XD
Dec 27 2011 23:17
Kai → Vagelio
Τι να πω. Δεν έχω διαβάσει το manga και ούτε ήθελα να το διαβάσω. Το ΡV δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα. Οκ, μπορεί δράση να έχει καλή, οπότε δεν θέλω να το βλέπω αρνητικά από τώρα αλλά η αλήθεια είναι πως αρχικά δεν σκόπευα καν να το σω ongoing και έχψ ακόμα τους ενδιασμούς μου. (>.<)
Dec 27 2011 23:00
Vagelio → Kai
Είναι και νωρίς ακόμα. Είχα βρει τυχαία και μια ιαπωνική ιστοσελίδα που έλεγε για 12 πάντως, απλώς λένε μέχρι στιγμής. Εσύ πως το κόβεις?
Dec 27 2011 21:10
Kai → Kamen Tantei Zura
:nanana:
[spoiler]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctvPRbPnW2k[/youtube]
[/spoiler]
Dec 27 2011 16:14
Kai → Kamen Tantei Zura
Ναι, προτεραιότητά μου οι άλλοι πάντα.
Άλλαξα και το σετ για να μη γκρινιάζεις επειδή σε σ' άρεσε το προηγούμενο :ρ
Dec 27 2011 15:53
Kamen Tantei Zura → Kai
MY EYES!!
Αλλά είναι καλούτσικο.
Σε τυφλώνει βέβαια.
Αλλά ξέρω σκέφτεσαι αυτούς που το βράδυ δεν μπορούν να δουν καλά τα πλήκτρα του πληκτρολογίου τους.
Dec 27 2011 15:47
Kai → Vagelio
:himitsu: Η αλήθεια είναι πως το ΑΝΝ δεν το πολυεμπιστεύομαι όταν πρόκειται για τον αριθμό των επεισοδίων αλλά καλύτερα να τελειώσει γρήγορα γιατί η Zura επιμένει να το δούμε μαζί.
Dec 27 2011 10:47


This status update has reached the maximum number of replies allowed
