Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → zennith666

Nice. Πρώτα μου το είπατε εσείς και μετά το είδα στο manga-updates. Αυτό θα πει κόλλημα.
Dec 29 2011 16:18
Photo

KaiKenny

[spoiler] Το θέμα είναι, αν λυθούν οι παρεξηγήσεις και εξομολογηθούν τελικά, τι θα γίνει μετά; Θα έχουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε με την Saki όπως φοβάται ή όχι; Πάντως ήταν ευχάριστο το κεφάλαιο. XD Ε, ο καημένος είχε και τα δίκια του. Το περίμενε, το περίμενε, όχι να του πάρουν και το φαγητό από το στόμα. [/spoiler]
Dec 29 2011 16:17
Photo

KennyKai

Καλό το σημερινό chapter. [spoiler]Γέλασα με τις φωνές του Harisugawa, που ήταν σε φάση "ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΦΑΪ ΜΟΥ". :hahaha: Λες να λυθούν γρήγορα και τα misunderstandings με τη Mao;[/spoiler]
Dec 29 2011 16:06
Photo

zennith666 → Kai

Βγήκε το KnKnH τρέεεεεχωωωω!!!
Dec 29 2011 16:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Yay~! Now I see!
Dec 28 2011 11:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: We have hands of magic! Oh, thank you! Θα το τσεκάρω as we speak!
Dec 28 2011 11:47
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έτσι, είναι να μην βγουν πετυχημένα μια φορά :ρ Το θέμα μετά είναι ποιος θα προλάβει να φάει τα περισσότερα. Btw User CP > Edit Options > Enable Show User Customizations (τέρμα κάτω) :ρ Που λες ότι δεν τα βλέπεις. Δεν θα το έχεις ενεργό.
Dec 28 2011 11:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, αυτό όπως το λες! Και μιας και τον βάλαμε σε πειρασμό θα θέλει να τα φάει τώρα κοντά...Το άλλο το κουλό στο πα? Ο μπαμπάς θέλει να κάνω κι άλλα μελομακάρονα! "Ε, να μην φάει κι ο αδερφός σου" με κάνει μια και γω αμέσως "Ναι καλά, απλώς θες να φας κι άλλα" "Ε και τα δύο" xD
Dec 28 2011 11:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Άλλο που δε θέλατε με λίγα λόγια.
Dec 28 2011 11:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: Ακριβώς! Ενώ ο μπαμπάς είναι καλύτερος νομίζεις? Eat ALL the chocolate!
Dec 28 2011 11:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Δεν ντρέπεσαι, την βάζεις σε πειρασμό τη γυναίκα. Όχι ότι έχει ανάγκη βέβαια.
Dec 28 2011 10:28
Photo

KaiVagelio

Από το Α-1 μόνο το Togainu no Chi μ' έχει απογοητεύσει οικτρά ως τώρα. Από την άλλη, τις υπόλοιπες δουλειές που έχω δει τις έχω δει επιλεκτικά και ίσως γι' αυτόν τον λόγο δεν μ' έχει απογοητεύσει ιδιαίτερα σαν studio ακόμα. XD Αν διαβάσεις το manga πρώτα δεν αμφιβάλλω ότι θα το απολαύσεις λιγότερο μιας και πιστεύεις πως κατά 90% δεν θα είναι ικανοποιητική η μεταφορά. Δεν έχω δει πολλά πράγματα από TMS, οπότε... άντε να δούμε τι θα δούμε.
Dec 28 2011 08:44
Photo

VagelioKai

Από το Α-1 δεν πετυχαίνω πάντοτε καλές σειρές, όσο για το fact διασκεδαστικό, για κάποιο λόγο μου ήρθε T&B στο μυαλό XD. Επίσης μόλις με έκανες να αναρωτιέμαι αν θα διαβάσω το manga παράλληλα με την σειρά, η με τέλος της αφού θα την έχω βαθμολογήσει. Well...
Dec 28 2011 01:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ψυχικά τραύματα για μια ζωή δε λες τίποτα! Και η φωτο-ζωγραφιά που έχει από κάτω δε βοηθάει που είναι λες και ο τρελός-μπρρρρρρ... Επίσης, επειδή ενθουσιάστηκα με τα σοκολατάκια και είπα ότι ήταν σαν παγωτό, η μαμά είπε τον μπαμπά να πάρει Φιλαδέλφια! :kakaka: mission accomplished!
Dec 28 2011 01:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Α, ναι, θυμάμαι που μου είχες πει έναν παρόμοιο. Οκ, ψυχικά τραύματα για μια ζωή.
Dec 28 2011 01:01