Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kai
POKER FACE
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100901141306/saintseiya/images/2/27/Saint-Ikki-anime.jpg[/IMG]
Jan 02 2012 19:08
Botsun → Kai
Ok,δεν το'χα σκεφτεί...
Κατέβασα κάποιες γραμματοσειρές από το [URL="http://www.thehutt.de/tolkien/fonts.html"]εδώ[/URL],ξέρεις πως τις εγκαθιστώ,για να τις χρησιμοποιήσω ;
Jan 02 2012 19:03
Vagelio → Kai
Αίσχος μου :sigh2:. Αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ awesome.
Btw έπιασα 2 chapterάκια χθες γιατί με είχε φάει η περιέργεια και μετάνιωσα που δεν το είχα τσεκάρει νωρίτερα. Πάω να διαβάσω λίγα ακόμα πριν αρχίσω να διατυπώνω γνώμες, thanks για την πρόταση.
Jan 02 2012 19:03
Kai → Kamen Tantei Zura
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/ELS-Saint-Seiya-The-Lost-Canvas-Meiou-Shinwa---24mkv_snapshot_0906_20111027_173358.jpg[/IMG]
Jan 02 2012 19:02
Kai → Botsun
XD Το Necromancer ήταν ήδη ολοκληρωμένο όταν το πιάσανε οι easy going, Botsun. Ε, και σε manga τέτοιου είδους, πάντα ξέρεις ότι συνήθως δεν τελειώνουν σύντομα κατά επιλογή του mangaka. Ήλπιζα πως δεν ίσχυε αρχικά αλλά σε πολλά κεφάλαια με απογοητεύει.
Βγήκε κεφάλαιο και δεν το πήρα χαμπάρι; Όχι τίποτα άλλο, αποφάσισα να κάνω catch up σε κάποια σήμερα και βρήκαν άλλο και έκαναν update στο μεταξύ. :hahaha:
Jan 02 2012 18:52
Botsun → Kai
Κόψανε το Necromancer ; :dazed:
Also,πήγαινε απάντα στο Kimi no Knife....
Jan 02 2012 18:43
Kai → Kenny
[QUOTE]Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος που κάνει αυτό -> τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε σελίδες αρκεί για να σε πείσει, πιστεύω.[/QUOTE]
Ok, αρχίζω να το βλέπω πιο θετικά.
[B]Six Half.[/B] Τι να σου πω, δεν μου έκανε ιδιαίτερο click η υπόθεση. Μέχρι και στο "η ζωή της άλλης" τα βλέπεις αυτά.
Οι λόγοι για το "[B]Youko x Boku SS[/B]" εκτός του ότι το summary δεν με έπεισε.
[spoiler]
Arranged Marriage
Bishounen Bodyguard/s
Male-Oriented Manga with Shoujo-esque Art
Δεν με είχε ενθουσιάσει ούτε το trailer του anime
[/spoiler]
[B]Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume[/B] < Για κάποιον λόγο μ' άρεσε πολύ το art. Ελπίζω να μην το αφήσουν μισό.
[B]Usotsuki Lily[/B] < :unlucky: Κάποια μέρα θα πείσω κάποιον να το διαβάσει. Δεν έχει σημασία που όλες οι προσπάθειές μου μέχρι τώρα δεν είχαν επιτυχία.
Όσο για το [B]ESPER Mami[/B] vs[B] Eien no With[/B], μπορεί να μην έχω διαβάσει το πρώτο αλλά νιώθω πως το δεύτερο έχει χάσει ήδη τη μάχη. Shounen > Shoujo
Ήμουν σίγουρη για το[B] Naruto[/B] και το[B] Bleach[/B]! Άντε να τα διαβάσεις κι εσύ να έχω με ποιον να μιλήσω, [SIZE="3"]έχω απελπιστεί!!!!!!!!!!![/SIZE]
:kakaka: Κατακαημένη, Zura. Τελείωσε τη 2η season σήμερα και χάρηκε.
Jan 02 2012 18:24
Kenny → Kai
Βλέπω δεν είχα και τόση επιτυχία τούτη τη φορά... τα περισσότερα τα είχες προσθέσει ήδη. Γιατί όμως τέτοια τάπα για τα Six Half και Youko x Boku SS; Όσο για το 7O3X... λίγο πολύ αυτό που λέει και στο εξώφυλλο είναι - competitive quiz bowls. Από τη στιγμή που σ' αρέσουν τα trivia games, υποθέτω ότι θα το βρεις τουλάχιστον catchy. Just give it a try. Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος που κάνει αυτό -> :tensai: τουλάχιστον μία φορά ανά πέντε σελίδες αρκεί για να σε πείσει, πιστεύω. :hahaha:
Πάμε τώρα και στα δικά σου...
[SPOILER]Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume < Ahead of you. :P
Natsuyuki Rendez-vous < Χμμμμμμ. Reading list με επιφύλαξη.
Imawa no Kuni no Alice < Μόνο ένα chapter. >__< Τεσπά, reading list.
Gozen 3-ji no Muhouchitai < OK, αυτό το ξεκινάω τώρα. Και βλέπω έχει και sequel. Θα περάσουμε καλά. :3
Totsugami < Reading list με επιφύλαξη κι αυτό.
Sekine-kun no Koi < Άλλο ένα που θα διαβάσω ASAP.
Eien no With < Χμμ. Θυμάμαι που είχα διαβάσει παλιά το Helen ESP και το είχα βρει πολύ γλυκό και συγκινητικό. Θα καταφέρω να νιώσω ξανά το ίδιο με μια παρόμοια ιστορία; Θα δείξει. Reading list.
Usotsuki Lily < Δεν το είχες αναφέρει, αλλά δεν με ψήνει κιόλας tbh. Έχω διαβάσει τόσα πολλά gender bender τον τελευταίο καιρό που έχω κορεστεί/κουραστεί πια. Ίσως στο μέλλον. Εκτός πια κι αν διαφέρει τόσο πολύ από κάθε άλλο gender bender.
Naruto, Bleach < Τρέχω λέμε. :P[/SPOILER]Αργότερα σήμερα (ή αύριο) θα σου δώσω μερικά ακόμα, έτσι για να αναπληρώσω. :hihi2:
Jan 02 2012 17:10
Kamui → Kai
Σωστά.
Ανυπομονώ τη στιγμη που εμείς οι τρεις θα αποδείξουμε την καλλιτεχνική μας διαύγεια και θα στευθούμε με χρυσό στεφάνι δάφνης, όπως μας αξίζει.
Jan 02 2012 15:15
Jorg → Kai
Rejoice! :hahaha:
[url]http://www.mangafox.com/manga/noragami/v01/c002/1.html[/url]
Jan 02 2012 15:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι ε? Καλά δεν είναι ότι θα το πετάξει αλλά και από μόνος του ο bro μου είπε ότι προτιμάει να βλέπει anime με παρέα οπότε και μέτριο να ναι κάτι για τα γούστα του θα το δει με τον άλλον. Τώρα αν βαρεθεί επειδή πρέπει να φύγει και ξανά για τον στρατό θα δείξει! xD
Jan 02 2012 14:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed