Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Α ωραία. Με το τσουβάλι όλοι...τουλάχιστον αυτός ξανάρχεται? Γιατί θυμάμαι ότι είπες πως σοκαρίστηκες όταν στο lost canvas δεν επέστρεφαν.
Jan 12 2012 22:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Είχε τις χάντρες που δημιούργησε ο Asmita στον προηγούμενο πόλεμο, μιας και είναι μεταγενέστερος. Πεθαίνει αλλά δεν πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο.
ΥΣΤ. Επίσης ο Asmita ήταν στο Jamir όταν πέθανε, όχι στο Ιερό.
Jan 12 2012 22:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
:oo:
Kι αυτός χάντρες? Κι άλλος πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο? ΝΟΟΟΟΟΟΟ!
Jan 12 2012 22:14
Kai → Kenny
Έφτασα up-to-date και το λάτρεψα! Τελικά δεν χρειάζεται να έχεις σχέση ή να είσαι πολύ καλός με τα quizzes είναι ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς αφού μαθαίνεις τις απαντήσεις και μ' αρέσει πολύ το sol κομμάτι που έχει μέσα.
:kyaaa: Λάτρεψα τους χαρακτήρες [I][B](τι νορμάλ κοπέλες!!!)[/B][/I] και συμπάθησα πολύ τον πρωταγωνιστή!!!
+ 1 αναγνώστης πλέον.
:nod2: Ευχαριστώ για την πρόταση.
Jan 12 2012 21:23
Botsun → Kai
Μόλις διαβάσω και τον 17ο τόμο,θα γράψω στο νήμα.
Γενικότερα,πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.
Jan 12 2012 16:43
Kai → Botsun
:if: Κοίτα, μόλις νιώθεις το Cosmos μέσα σου βαθιά, η συγκίνηση και όλα τα σχετικά συναισθήματα ξυπνάνε μέσα σου τόσο δυνατά που πλέον δεν χρειάζεται να πατήσεις το emoticon. Τα δάχτυλά σου το γράφουν μόνα τους και η χρησιμοποίησή του είναι αναπόφευκτη.
Jan 12 2012 16:36
Botsun → Kai
:if:
Τι θα έκανα χωρίς εσένα!
(έχω αρχίσει να πιστεύω πως χρησιμοποιώ λανθασμένα το emoticon)
Jan 12 2012 16:31
Botsun → Kai
Πάνε γράψε κάτι στο νήμα του μανγκα του Lost Canvas,γιατί θα κάνω double post! xD
Jan 12 2012 16:23
O Tsopanhs → Kai
έτσι μπράβο μη μου κάνεις spoiler γιατί μετά θα πρέπει να σε :madtodeath: . peace :tensai: :P
Jan 12 2012 13:50
Kai → O Tsopanhs
:hahaha: Βασικά, έχοντας διαβάσει το manga, δεν μπορώ να "φανταστώ" και αν απαντήσω σ' αυτό θα καταλήξω να δώσω spoiler και δεν θέλω. Αυτό είναι το πνεύμα όμως, κάνε υποθέσεις για το τέλος μέχρι να φτάσεις!!!
Jan 12 2012 12:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed