Community Status Updates
Kai → Botsun
:if: Νομίζω πως αυτή τη φορά θα ξεπεράσω το ένα τεύχος επειδή μ' αρέσει το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι. Καλός είσαι κι εσύ, Botsun, μου λες για κεφάλαια για να τα φτάσω έχω τόσο δρόμο ακόμα. Μόλις τελείωσα το 12 να φανταστείς.
:emptyonexg1: Τουλάχιστον κάνω μικρά και σταθερά βήματα χωρίς να έχω νιώσει την ανάγκη να το παρατήσω ούτε μια φορά. Οπότε κάποια στιγμή θα σας φτάσω. Έχω χάρη που δεν πάει για hiatus.
Jan 19 2012 01:52
Botsun → Kai
Όσοι ώρα,μου έγραφες,βγήκε το νέο κεφάλαιο.
Θα σου πω,απλώς αυτό και θα με καταλάβεις: :if:
Συνέχισέ το και δεν θα απογοητευτείς !
Jan 19 2012 01:35
Kai → Botsun
Μετά το 290; XD Άντε, καλά, μόλις έφτασα στο 112. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.
Περίμενα εξαρχής πως θα είναι είναι κλασσικό της Jump με όλη την αίσθηση της σονενιάς και ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πω άφοβα πως δεν είναι κακό. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και το πότε άρχισε να τρέχει, ούτε ανυπόφερτα κλισέ είναι. Έχει μια υπόθεση και τρέχει όμορφα επάνω της.
[spoiler]
Κρατάω ως θετικό πάντως ότι σου έκανε εντύπωση το character development του Leorio και έχω ελπίδες.
Γενικά μου άρεσε σαν οργάνωση. Συμπάθησα τον αρχηγό όχι σαν χαρακτήρα (δεν με τρέλανε) αλλά σαν αρχηγό (ως θέση). Όσο να'ναι σε shonen δεν πετυχαίνω εύκολα αρχηγό που να έχει τόσο άμεση σχέση με τα άτομα της ομάδας του και να βγαίνει και να πηγαίνει μαζί τους σε αποστολή σαν να είναι ίσος τους και να κουνιέται γενικότερα. Συνήθως κάθονται σε μια καρέκλα, δίνουν διαταγές και το παίζουν imba.
Νομίζω πως αυτό είναι το καλό του Hisoka. Έχει αρκετά κλισέ πάνω του αλλά δεν τα βγάζει πολύ άσχημα γιατί με τις κινήσεις που κάνει κυλάει και η υπόθεση μαζί (σ' αυτό το Arc τουλάχιστον).
[/spoiler]
Jan 19 2012 01:31
Botsun → Kai
Καλά κι εσύ,μην περιμένεις και τρομερές αλλαγές,μην ξεχνάς πως έχεις να κάνεις με 100% γνήσιο manga της Shonen Jump.
Το greed Island arc,θεωρώ πως είναι καλύτερο,απο αυτό που διαβάζεις τώρα,αλλά υπομονή σε λίγα κεφάλαια τελειώνει.
[SPOILER]Επίσης κι εγώ τον τύπο με τις δημοπρασίες τον βρήκα πολύ,πολύ άκυρο σε σημείο να περιμένω να κάνει,καμιά φουστιά μπας και δικαιολογήσει την ύπαρξή του...Αλλά τζίφος.
Όσο,για τον κακομοίρη και κομπλεξικό Kurapica,μην αγχώνεσαι,απόλαυσέ τον τώρα,γιατί μετά θα τον ξαναδείς,ύστερα από 100+ κεφάλαια.Όπως και τον Leorio,ο οποίος εκτός ότι δυναμώνει [U]κάπως[/U]-μην φανταστείς τρομερά πράγματα-αποκτά κι ένα απροσδόκητο character development που μου έκανε,εντύπωση.Σημείωση,όλα αυτά για τον L. μετά το 290ο κεφάλαιο. xD[/SPOILER]
Για μένα ο Hisoka,παίζει να'ναι ο πιο neutral evil της σειράς.
Βασικά,δεν ξέρω αν είναι "καλός" ή "κακός",διότι απλώς ο,τι κάνει,το κάνει για την πάρτη του.
Τέλος,όλοι της Phantom Troupe έχουν καλές και ισχυρές ικανότητες.
Περίμενε και θα δεις.
Jan 19 2012 01:20
Kai → Botsun
Το σχέδιο δεν με χαλάει, εκτός του ότι έχει δει και χειρότερα, συμβάλει και στην όλη αίσθηση της σονενιάς που σου αφήνει το manga.
[spoiler]
Η αλήθεια είναι πως μετά το τουρνουά και μέχρι να μπούνε στη διαδικασία με τις δημοπρασίες το πήγαινα πιο αργά γιατί ξαφνικά είχε πέσει πολύ το pace του. Αυτόν που τους βοήθησε και τους έπασε μέσα στην αγορά τον πήγα πολύ btw. Μακάρι να παίρνει μέρος και αργότερα αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες.
Fave μέχρι τώρα ο Leorio τον οποίο τον πάω πάρα μα πάρα πολύ, αλλά τον κόβω και στην συνέχεια να είναι ο άμοιρος που τις τρώει περισσότερος απ' όλους και πέφτει πρώτος στο πεδίο της μάχης. Ο Hisoka έχει ενδιαφέρον γιατί μπλέκει λίγο τα πράγματα (πόσο γαμάτη η αλλαγή της πρόβλεψης με το μελάνι, έχει ωραία δύναμη).
Πάντως κανένας δεν με έχει ενοχλήσει σαν χαρακτήρας γενικότερα ως τώρα, αν και με χάλασε λίγο η στάση του πονεμένου εκδικητή που έχει ο Kurapica σ' αυτό το arc (παρόλο που είναι δικαιολογημένο). Μ' άρεσε αρκετά και ο Nobunaga, για λόγους που βαριέμαι να γράψω τώρα, αλλά θέλω να δω περισσότερο και τους υπόλοιπους. Τα κορίτσια φαίνονται να έχουν καλές δυνάμεις. Θέλω να τις δω να παλεύουν κάποια στιγμή όμως.
[/spoiler]
Κατά τα άλλα πολύ μονοδιάστατοι σαν χαρακτήρες, ελπίζω στην συνέχεια να δούμε ορισμένες αλλαγές γιατί μέχρι τώρα ήταν ελάχιστες.
Jan 19 2012 01:06
Botsun → Kai
Oooooo!!
Μια χαρά σε βρίσκω,μάλιστα είσαι και σ'ωραίο arc,πιο μετά,μάλιστα,που αρχίζουν και τα μπουνίδια φτιάχνει αρκετά.
Το σχέδιο πως σου φαίνεται ;
Όσο για το anime,χαλαρά άσε να μαζευτούν καμια 20αριά και μετά ξεκίνα το! ;)
Jan 19 2012 00:50
Kai → Botsun
Καλό αυτό. Για να το λες εσύ σημαίνει πως είναι αρκετά πιστό. Το θέμα είναι ότι με έπεισες για την ποιότητα αλλά η βλακεία είναι ότι έχω αρχίσει ήδη πολλά και έχω αρχίσει να μην μπορώ να τα φέρω βόλτα. Οπότε θα το κατεβάσω και θα το έχω για αργότερα.
Πρέπει να συνεχίσω και το manga, είμαι ακόμα στο κεφάλαιο 103. :(
Jan 19 2012 00:17
Botsun → Kai
Το θεωρώ,από τις καλύτερες σειρές που προβάλλονται τώρα.Κυρίως από πλευράς παραγωγής και budget.
Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα.
Jan 19 2012 00:12
Kai → Botsun
:unlucky: Δεν έχω τελειώσει το Brotherhood, μη μου το θυμίζεις.
Ωραία, λέω ν' αρχίσω να το κατεβάζω, αλλά το φοβάμαι. Το σίγουρο είναι πως θα είναι πολλά επεισόδια και δεν θέλω να πάθω αυτό που έπαθα και με το Beelzebub, να μείνω πίσω και μετά να μην λέω να το συνεχίσω. Απλά θέλω να τους ακούσω με φωνές από περιέργεια.
Jan 19 2012 00:09
Botsun → Kai
Το κατέβασες χθες και το είδες κιόλας!
Σε επίπεδα πιστότητας,κινείται όπως το FMA:Brotherhood.
Jan 19 2012 00:07
Kai → Botsun
Botsun, το κανούργιο anime του HunterxHunter τι λέει; Είναι αρκετά πιστό για να το κατεβάσω για αργότερα ή θα μπω τζάμπα στον κόπο;
Jan 19 2012 00:02
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nαι, αυτό είναι αλήθεια. Ακόμα και σε συνεννοήσεις, ακόμα και στα fanfics...daaaaaymn!
xD
Jan 18 2012 18:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: :kakaka: :kakaka: See? I know we think alike. :hahaha:
Jan 18 2012 18:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed