Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ρε συ, μόλις το δα. Σχολιασμός του laraska στο νέο κεφάλαιο του Naruto: "μου άρεσε" Πέθανα τώρα που το είδα. xD
Jan 21 2012 20:05
Photo

Kai → Napster

Ότι δεν το έχει-δεν το έχει, είναι αλήθεια. Στο ADS δενόσουν καλύτερα με τους χαρακτήρες και την ομάδα γενικότερα. Για να μην πω για το anime που πήγαν και κατέστρεψαν την Seven με τη φωνή που της βάλανε. Θα με κάνουν ν' αντιπαθήσω την χαρακτήρα στο τέλος. :hahaha: Καλά, εδώ αμφιβάλλω αν έγινε αργότερα στο manga αρχηγός αλλά που ξέρεις, μπορεί στο manga ν' αποφοίτησε ο Kamiya και να την πήρε ο "Μάρκο" την κορδέλα. Στοίχημα πως οι φίλοι στο Άλτερ πήγαν μάθανε Ιαπωνικά και το διάβασαν όλο κι έτσι θέλησαν να μας μεταδώσουν τη γνώση μέσω του τραγουδιού.
Jan 21 2012 00:11
Photo

Napster → Kai

Μωρέ καλό είναι το Area no Kishi αλλά το [I]feeling[/I] του ADS δυστηχώς δεν το έχει. Βλέπετε ευχάριστα πάντως. Έχω και το manga του κατεβασμένο στο pc απο τότε που μου το είχε προτείνει (πριν κανά χρόνο) αλλά δεν το έχω ξεκινήσει. xD Το άλλο δεν σου άρεσε? "Χειροκροτούν τον Μάρκο τον [B]αρχηγό[/B]!) Απο πότε ήταν αρχηγός?:hahaha:
Jan 20 2012 23:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι ναι, τι να σε πω! Απλώς ο άνθρωπος αρρώστησε και βαρέθηκε να βγάλει ανακοίνωση στο site κι έπρεπε να πάμε εκεί για να τρθει μια κυριούλα και να μας πει: "Α, Μαργαρίτη περιμένετε? Πφφφφφ, χαχαχαχαχαχαχα!" Καλά όχι έτσι αλλά καταλαβαίνεις.
Jan 20 2012 12:17
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Είδες; Σας έχει και εμπιστοσύνη. "Τα παιδιά μου είναι ξεφτέρια," λέει. 'Δεν χρειάζονται μάθημα."
Jan 20 2012 12:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα, έλεος...! xD Και είναι και η τελευταία βδομάδα ε! Από Δευτέρα -δηλαδή Τρίτη αρχίζουμε εμείς- γράφουμε...! Οπότε χάσαμε το πιο σημαντικό μάθημα του εξαμήνου!!!!!
Jan 20 2012 11:56
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έλα μωρέ, για να σας λείψει το κάνει, δεν είναι ότι δεν θέλει να 'ρθει να σας κάνει μάθημα.
Jan 20 2012 11:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

-_-" Τώρα έπρεπε να 'μαι στο μάθημα. Ή ακόμα στο Πανεπιστήμιο. Μάντεψε ποιος ΔΕΝ ήρθε...Όχι πάλι...και ήταν και στις 9.
Jan 20 2012 11:35
Photo

Kai → Napster

XD Έχω υπέροχη μνήμη. Μου πήρε ώρα για να θυμηθώ πως είχα σχολιάσει στην anime-greek για να καταλάβω ποιο ήταν το "άλλο site". Η αλήθεια είναι πως δεν είχα διαβάσει όσα μεταφρασμένα κεφάλαια υπάρχουν από το ADS. Διάβασα κάποια, ξέχασα που είχα μείνει, δεν υπήρχε και μεγάλη ελπίδα να συνεχιστεί έτσι δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Μου άρεσαν όμως κάποιες σκηνές που ήταν κομμένες από το anime μέχρι εκεί που είχα διαβάσει. Φαντάσου όμως τι δεν έχουμε δει. Έχει τόσα volumes. Sequels. Prequels. Κρίμα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Το Area no Kishi είναι καλό. 1 πράγμα μόνο δε μ' αρέσει και είναι ένα κουραστικό σημείο στο Aoki σε πιο σονενιασμένη έκδοση. Θα δεις αργότερα τι εννοώ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πειράξει τους πάντες. Για τα openings του alter δεν θα σχολιάσω, ούτε για τα ονόματα που έβαζε. Το θυμάμαι ακόμα ολόκληρο το τραγουδάκι. Highlight του τραγουδιού "Και η όμορφη Ροζίτα τον θαυμάααααααααζει!"
Jan 20 2012 01:48
Photo

Napster → Kai

Άρα και αυτός ο Sasuke τρώει άκυρο. Μιας και postάρες στο άλλο το site για το Area no Kishi, και είπες κάτι για το Aoki DS, βρήκα το opening του στα ελληνικά και οι noobs του Alter είχαν βάλει το τραγούδι του ending (Ιαπωνικο) για opening (στο ελληνικό). :hahaha:
Jan 19 2012 22:00
Photo

Botsun → Kai

Ναι,καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό,θα το δεις κι εντονότερα στο Chimera Arc,όπου στα τελευταία κεφάλαια,έφτασα σε σημείο να λυπάμαι τους "κακούς",για το ξύλο που έτρωγαν από τους Hunters.
Jan 19 2012 21:44
Photo

Kai → Botsun

Το ξαναείπα αλλά ο αρχηγός σαν αρχηγός μού έκανε μεγάλη εντύπωση μέχρι και την τελευταία φορά που τον είδαμε, όπως και όλη το Troupe και ο τρόπος που λειτουγρούν. Αυτή που πέθανε πολύ την λυπήθηκα πάντως. Κρίμα που πέθανε. Εκτός του ότι μ' άρεζε, είχε και πολύ καλή δύναμη. Εκτός των άλλων μου άρεσε που δεν αναλώθηκε τελείως στην μάχη για να πλασάρει το κόνσεπτ της εκδίκησης. Στην ουσία ο τρόπος που έληξε για την ώρα το θέμα, εκδίκηση μπορεί να θεωρηθεί και πάλι. Αν κάτι παραδέχομαι είναι που δεν προσπαθεί να περάσει τους "κακούς" ως "κακούς" όπως βλέπουμε σε άλλα manga. Τους βλέπουμε να συνομιλούν, να εκνευρίζονται, να έχουν φιλίες, συνεργασίες κλπ. Μέσα στην όλη απανθρωπιά τους, γιατί είχαμε και αντίστοιχες σκηνές, είναι πολύ ανθρώπινοι. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ. Δεν σου αφήνει αυτή την αίσθηση που αφήνουν άλλα "να ο κακός, δες τι κακές πράξεις έχει κάνει, μίσησε τον τώρα".
Jan 19 2012 18:57
Photo

Botsun → Kai

χαχαχα!! Τέλεια,οπότε πρέπει να είδες και την μάχη του Kurapica με τον Σφίχτη από την Phantom Troupe.Πως σου φάνηκε ;
Jan 19 2012 18:32
Photo

Kai → Botsun

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είπε πως θα συνεχίσει όσο μπορεί ως ενθάρρυνση για τα παιδιά οικογενειών που πλήγηκαν από το Tsunami. Δεν παίρνω κι όρκο. Ναι, βγήκε χθες για την ακρίβεια (ποιος ξέρει τι ώρα). Δεν το έχω διαβάσει ακόμα επειδή δεν είχα όρεξη. Χθες διάβασα 2 volumes από το HiatusxHiatus btw. Αν δεν είχα αρχίσει να νυστάζω θα διάβαζα και 3ο. Μπήκα στο Arc του Green Island. Θα επιστρέψω αργότερα με εντυπώσεις.
Jan 19 2012 18:22
Photo

Botsun → Kai

Σόρρυ,για την καθυστέρηση. Τεσπά,μην φοβάσαι,μόλις ο Τεμπέλαρος Togashi,βγάλει αρκετά.Θα πάει σε hiatus,γεμίζοντας τον χρόνο του,παίζοντας Dragonquest! ^_^ Btw,βγήκε καινούργιο Kimi no Knife.
Jan 19 2012 17:56