Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Emmanouela → mysticismlover
Ειμαι στο τμημα μεσοειακων σπουδων. Ασχολουμαστε με τη πολιτικη, την γλωσσα και την αρχαιολογια της Μεσογειου και βγαινουμε ανεργοι εεεε, αρχαιολογοι, διεθνολογοι ή γλωσσολογοι ηθελα να πω...! :P
Εσυ τι σπουδαζεις?
Ιούν 17 2009 14:51
mysticismlover → Emmanouela
ναι φέτος θα χουμε πολύ καλές συναυλίες =D
κι εγώ εκτός αθηνών σπουδάζω,αλλά δεν πολυπατάω εκεί =P
τι σπουδάζεις ? x)
Ιούν 17 2009 14:35
Απο αθηνα ειμαι αλλα σπουδαζω ροδο οποτε κτλβαινεις...
Placeboooooooooo!!!!!!! Me wants....!!! :P
Ηθελα να παω και σε αυτους αλλα ηταν λιγο no can do η φαση...! :/
Kαι δεν το ηξερα οτι ερχονται οι gurdian! :O
Φετος εχουμε καλα ονοματα τλκ!!! xD
Ιούν 17 2009 14:20
νόμιζα ότι είσαι από αθήνα =D
θα πάω placebo .είχα πάει και πριν δυο βδομάδες σε ένα electrogoth dj set =]
μακάρι να χα λεφτά και για guardian ='[
Ιούν 17 2009 14:11
Σωστη σε βρισκω! ^^
Οχι δεν θα παω σε αλλη μερα...δεν εχω εισιτηριο και δεν προλαβαινω...Ανεβαινω 28 του μηνα αθηνα και θα κοιμαμαι ολη μερα! :P
Εσυ θα πας???
Ιούν 17 2009 14:08
φυσικά =D λείπει ο μάρτης από τη σαρακοστή ? =P
θα πας σ'άλλη μέρα του rockwave ? ^^
Ιούν 17 2009 14:05
Ο τυπας δεν ειναι μονο θεοπιπινο...ειναι και **** ****!!! και οντως εχει τρομερη φωνη! εμενα μου αρεσε παρα πλ στις μπαλαντες των slipknot αλλα οταν τον ακουσα στο through the glass ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο! εσυ ειπες οτι θα πας slipknot ετσι?
Ιούν 17 2009 13:53
βασικά ο corey πέραν του ότι έχει τρελλές δυνατότητες στα brutal έχει ταυτόχρονα πολύ απαλή και μελωδική φωνή.όταν τον είχα ακούσει στους stone sour είχα πάθει πλάκα =D
και δε χρειάζεται να αναφέρω ότι είναι και θεοπίπινο =P
Ιούν 17 2009 10:48
mysticismlover → red pyramid
πέρισυ ήταν της χρυσής αυγής και τα πέταγαν με δικαιολογία ότι είχε περάσει η πορεία κάτω από τα γραφεία τους και αυτό τους προσέβαλε...
φέτος δεν είχαμε κανένα δυσάρεστο απρόοπτο ευτυχώς και η αστυνόμευση ήταν πολύ καλή και διακριτική =]
Ιούν 16 2009 10:54
red pyramid → mysticismlover
Χμ, ναι, θυμάμαι στις προ pride εκδηλώσεις πέρσι ότι και τότε έπεφτε το τρέξιμο της αρκούδας για όσους είχαν δηλώσει εθελοντές. Αν το φεστιβάλ είχε κόσμο χαίρομαι όπως και να έχει, μπράβο άλλη μια φορά :) Άκυρο αλλά κανένα απο τα ζώα που πέρσι πέταγαν γιαούρτια σας ήρθε και σας δημιουργησέ προβλήματα?
Ιούν 16 2009 10:35
mysticismlover → Dark_Venus
[QUOTE]Mysticism lover καλη δυναμη. ;)[/QUOTE]
ευχαριστώ μόλις τώρα το είδα και η αλήθεια είναι ότι τη δύναμη τη χρειαστήκαμε =]
Ιούν 14 2009 05:37
Stefi-chan → mysticismlover
No prob, και ναι, εγώ δεν μένω μέσα Πάτρα και έχω ακούσει ότι είναι χάλια, τεσπα...
Ιούν 13 2009 19:59
mysticismlover → Stefi-chan
βσκ μόλις είδα το μνμ =]
πάτρα έρχομαι μόνο μία μέρα την εβδομάδα,κάθε πέμπτη γιατί [χωρίς παρεξήγηση] δεν την μπορώ γενικά.
οπότε δε θα μπορέσω να έρθω,αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!
Ιούν 13 2009 11:13
Stefi-chan → mysticismlover
Yosha! Konnichiwa ^^ Είδα το message σου. Λοιπόν, έχουμε φτίαξει otaku club στη Πάτρα, αύριο έχουμε συνάντηση ;) Σάββατο, 5 η ώρα στο θεατράκι :) We'll be waiting! :D
Ιούν 12 2009 12:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται