Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mysticismlover → Emmanouela

βσκ δε μ αρέσει καθόλου η θάλασσα τα μπάνια,το μαύρισμα και όλα αυτά [ξέρω είμαι ανώμαλη =D αλλά αν σκεφτείς ότι μισώ και τη σοκολάτα είναι λογικό και αναμενόμενο =P ] :hahaha:
Ιούν 18 2009 20:45
Φωτογραφία

Kirenahana → mysticismlover

O.o Καλές διακοπες(?)! Εμείς 30 ιουνίου, αλλά τελευταίο δίνω στις 24 (αφήνω και 1 μαθηματάκι... και 26 κατεβαίνω Αθήνα).
Ιούν 18 2009 16:21
Φωτογραφία

Emmanouela → mysticismlover

Το κλιματιστικο ειναι μεγααααλη ανακαλυψη ρεεε! :P Παντως αν εξαιρεσεις την ζεστη το καλοκαιρι ειναι ωραιο! Διακοπες, θαλασσα και (φυσικα!) υυυυυυυπνος!!! xD
Ιούν 17 2009 22:26
Φωτογραφία

mysticismlover → Kirenahana

λογικά αρχές ιουλίου κάπου 10 ='[
Ιούν 17 2009 18:14
Φωτογραφία

ούτε γω τους συμπαθώ ιδισίτερα, και στην προκειμένη, επειδή σ'αυτόν πάω χρόνια, και είναι πολύ καλός δεν ήθελα με τίποτα να ψαχνω για οδοντίατρο στην Κέρκυρα... Καλή δύναμη με τα πέρα-δώθε συνέχεια. Πότε τελειώνετε?
Ιούν 17 2009 17:23
Φωτογραφία

πάει κι έρχεται α8ήνα-πάτρα =D άσε τρέχω κι εγώ =/ κουράγιο με τον οδοντίαντρο btw =0 γνκ δν τς συμπαθώ τς γιατρούς
Ιούν 17 2009 17:02
Φωτογραφία

η μελέτη μ έφαγε last week. (σε σημείο να με ρωτάει η μάνα μου: Σε ποιο συγκρότημα ήταν ο Πορτοκάλογλου παλια? Και παραλίγο να πω Φατάχ αντί Φατμέ... δεν υπάρχω. απλά.) Τώρα τραβάω βιντεάκια στα γαλλικά για μια εργασία... Κατεβηκα εχτές Αθήνα -οδοντίατρος...- , ξανά πάλι πίσω την παρασκευή... Εσύ? Πως πάει?
Ιούν 17 2009 16:55
Φωτογραφία

πώς πάει η εξεταστική μελετηρή ελληνίδα φοιτήτρια ? =P
Ιούν 17 2009 16:50
Φωτογραφία

εγώ είμαι πάντα της τελευταίας στιγμής x) γενικά δεν κανονίζω από νωρίς για να μην αγχώνομαι =] πάντως το σίγουρο είναι ότι 8α βρίσκομαι κάπου σκοτεινά [μισώ τον ήλιο και γενικά το καλοκαίρι] με κλιματισμό =P
Ιούν 17 2009 16:46
Φωτογραφία

δεν ξερω ακομα...θα δουμε! πρεπει πρωτα να μαζευτουμε με τις κολλητες μου αθηνα...εχουμε κανει ωραιο τριγωνακι βλεπεις...αθηνα-κρητη-ροδος! :P εσυ εχεις βρει???
Ιούν 17 2009 16:42
Φωτογραφία

απλά όταν έχεις συνηθίσει βρίσκεις ό,τι είδος μουσικής θες σου κακοφαίνεται ξαφνικά να μη βρίσκεις τίποτα =X για διακοπούλες που θα πας ? ^^
Ιούν 17 2009 16:37
Φωτογραφία

καλα εισαι! Εχουμε ενα ροκαδικο (λεμε τωρα) που καθε παρασκευη κανει live αλλα ολες τις αλλες μερες βαζει μλκιες...Εδω εχουμε πολλα μαγαζια που βαζουν εντεχνο και ελληνικο ροκ αλλα ειναι καταθλιψη mode fully on...! Εχουμε κακομαθει στην Αθηνα μου φαινεται! :P
Ιούν 17 2009 16:34
Φωτογραφία

γενικά πιστεύω στη χώρα μας οι επαρχιακές πόλεις και τα νησιά είναι μόνο για διακοπές =/ ειδικά αν έχεις ένα ιδιαίτερο στυλ ή δεν διασκεδάζεις με τον τρόπο που διασκεδάζει η πλειοψηφία [ βλ. σκυλάδικα ]
Ιούν 17 2009 16:14
Φωτογραφία

Ναι οντως εχει λιγα μερη για να βγεις! Και ειναι αγενεις! Πολυ! Σε αυτο δεν εχεις αδικο... Παντως μην φανταστεις οτι και η Ροδος ειναι καλυτερη...εδω οι ανθρωποι ειναι αγενεις και φραγκοkillers και το χειμωνα ειναι ερημια ενω το καλοκαιρι γινεται πατις με πατωσε! Σε νιωθω!
Ιούν 17 2009 15:53
Φωτογραφία

:hahaha::hahaha::hahaha: Ναι, εχει ξεκινησει η εξεταστικη! Ρε συ η Πατρα ειναι ωραια! ειναι η καλυτερη φοιτητουπολη! Τουλαχιστον αυτο υποστιριζουν τα ξαδερφια μου! :P
Ιούν 17 2009 14:59