Community Status Updates
acid black cherry → Erisadesu
ごめんなさい ごめんなさい ごめんなさい ごめんなさい ごめんなさい
[SPOILER]:bleh:[/SPOILER]
Jan 12 2010 00:25
Night Wizard Seal → acid black cherry
Καλά σίγουρα.Αυτό έλειπε να τα μάθω μόνος μου.Βλέπω όλα αυτά τα κάντζι και παθαίνω ταράκουλο :P.Απλά μόνος σου μπορείς να κάνεις υπέραρκετά όπως να μάθεις τα βασικά γραμματικής λίγο λεξειλόγιο,υπερβολικά πολύ λίγα κάντζι ,αλλά το κυριότερο τις αλφαβήτους.
Πάντως δεν έχω παράπονο όρεξη για δουλειά να υπάρχει :)
Dec 07 2009 15:39
acid black cherry → Night Wizard Seal
καποια βασικα θα μπορεσεις να τα μαθεις αλλα απο κει και περα οσο διαβασμα και να ριξεις θα πρεπει να κανεις με δασκαλο για να μαθεις Ιαπωνικα!
Dec 06 2009 23:46
Ναί συμφωνώ απόλυτα.Εγώ φέτος άρχισα ιαπωνέζικα αλλά αυτοδίδακτος και τα πάω μια χαρά.Βέβαια θέλει διάβασμα πολύ αλλά επειδή εμένα πάντα μου άρεσε ο πολιτισμός της Κίνας και της Ιαπωνίας είμαι πεπισμένος να μάθω την γλώσσα :).
Dec 06 2009 23:27
acid black cherry → Night Wizard Seal
ευχαριστω και εγω!
δεν ειμαι γνωστης της ασιατικης ποιησης αλλα εχει πολυ ενδιαφερον αν ψαξει καποιος!
το συγκεκριμενο ποιημα το εμαθα λογω της Teresa Teng που το τραγουδησε καταπληκτικα!
φετος ξεκινησα Ιαπωνικα και αυτο ισως με φερει πιο κοντα και σε αυτη την πλευρα του πολιτισμου τους
Dec 06 2009 22:05
Ευχαριστώ cherry-dono:ureshii: !!!!Πολύ όμορφο ποιήμα:)(Και επιτέλος κάποιος πάτησε το πόδι του :hihi2:) :P
Dec 06 2009 21:09
iristella → acid black cherry
Eίναι να μη σε θέλει ωρες ωρες. >w<
Τhankies again. :333
Nov 28 2009 22:28
acid black cherry → iristella
[COLOR=Blue]δεν ειναι τιποτα χαρα μου που σε βοηθησα!
απο [URL="http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9x-77-2-49-en-70-22jb.html"]εδω[/URL] παρε εξωφυλλο και τιτλους στα Ιαπωνικα!
υ.γ. εγω το βρήκα σε ενα λεπτο! χαχαχα[/COLOR]
Nov 28 2009 22:25
iristella → acid black cherry
[SIZE=7]THANK YOU!!!!!!!!!!![/SIZE][COLOR=Red]
[/COLOR]Το έψαχνα κάτι ώρες το Ost και δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα.
Nov 28 2009 21:53
acid black cherry → Kakashinote
αφου την πρόλαβες νο πρόμπλεμ!
αλλα... το είδα εγω στο βλέμα της, με την πρωτη ευκαιρια θα σου τα φορέσει τα κέρατα!
δεν φταίω εγω
εγω ειμαι καλο παιδι και δεν λεω οχι σε τετοιες γυναικες, απο ευγενεια! χαχαχα
Sep 12 2009 00:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed