Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
acid black cherry → MisaYoshiko
ok! θα περασω σημερα κιολας για να τσεκαρω.:joyful:
[SIZE=3]Arigatou![/SIZE]
Ιούλ 06 2010 09:28
MisaYoshiko → acid black cherry
hehehe. ελεγα ολο και καποιος διψασμενος οτακου θα με ρωτησει:Ρ λοιπον εγω εχω βρει 2 μαγαζια. το ενα ειναι το πολυ γνωστο που πουλαει τους παλιους δισκους κλπ, στη μεση της ηφαιστου, που τωρα εχει αναβαθμιστει εχει ανεβει στον πρωτο οροφο και εχει παρα πολλα dvd απο video club που εχουν κλεισει. μεσα σ αυτα βρηκα πολλα ανιμε, πχ trigun, lupin 3, rahxephon, gundam, και υπερβολικα πολλα hentai. τιμη: 1 ευρω!
το αλλο ειναι οπως τελειωνει η ηφαιστου κανεις δεξια και θα το δεις ειναι ενα καινουριο dvdαδικο. εκει εχει κανα 2 ραφια μονο με ανιμε, παλι απειρα hentai, πολλα απο τα οποια τα βρηκα στο αλλο μαγαζι με το 1ευρω. τιμη: 7μιση ευρω..... το μονο θετικο ειναι οτι εδω ειναι καινουρια, ενω στο προηγουμενο μεταχειρισμενα
Ιούλ 06 2010 08:22
acid black cherry → MisaYoshiko
hello Nausicaa!:-d
να σε ρωτησω,επειδη εγραψες οτι εχει ολοκληρα ραφια με "manga", που εχει dvd με anime στο μοναστηρακι?
και για τι τιμες μιλαμε?
Ιούλ 05 2010 13:58
acid black cherry → laraska
ως προς αυτο δεν μορω να σε βοηθησω γιατι οτι συνταγες ξερω ειναι απο τη μητερα μου μια φιλη καποια βιβλια συνταγων και πειραματισμος στον εαυτο μου χρησιμοποιοντας φαντασια!
ειμαι σιγουρος πως με μια αναζητηση στον google θα βρεις οτι θελεις και μετα αν διαβασεις το teh cooking thread καποιο μελος του φορουμ που μαγειρευει θα μπορει να σου πει!
Ιούν 20 2010 20:15
acid black cherry → iristella
dou itashimashite! με καλη διαθεση και φαντασια θα γινει τελειο!
Ιούν 20 2010 19:47
acid black cherry → laraska
οταν εχω χρονο και διαθεση!
χωρις αυτα τα δυο ποτε δεν πετυχαινει αλλωστε!
Ιούν 20 2010 19:44
iristella → acid black cherry
Thank you για την συνταγή. Θα την τιμήσω πολύ σύντομα.
Ιούν 20 2010 19:42
acid black cherry → Kenny
ευχαριστω φιλαρακι αν δεν το εγραφα θα εσκαγα γιατι ετσι αισθανομαι πραγματικα με οσα συμβαινουν!
Μάι 05 2010 19:58
Erisadesu → acid black cherry
ντο λες; κι' εγουακάρισες τίποτα;
"Ρησπεκτ μαι οθοριτα...." είπα...
αείκον εύκολο πράμα κι εγρήξες;
Ιαν 12 2010 11:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται