Community Status Updates
Glaurung → FallenSpiritGR
Καλά , η Κρήτη πρέπει να είναι γεμάτη με ομορφιές , είχα πάει και πέρσι για λίγες μέρες και εντυπωσιάστηκα !:D Θα πάω κοντά στα Χανιά σε ένα camping με παρέα , δυστυχώς όμως μάλλον δεν θα έχει κανένας αυτοκίνητο και δεν ξέρω κατά πόσο για απομακρυνθούμε και πολύ από τα Χανιά ( γιατί είναι τόσο ακριβά τα ΚΤΕΛ σε σας ;:terror2: )
Jun 20 2010 17:51
FallenSpiritGR → Glaurung
hey hey hey!!!!
είδα ότι λες ότι θα έρθεις κρητη για διακοπές άντε έλα και από τα μέρη μου (μεσσαρα) να δεις ομορφιές και διάφορα .. έχει και ένα camping δίπλα από την παραλία είναι μούρλια. επησεις αν έρθεις θα σε κεράσουμε και ένα κράση μια ράκη επιδι είμαστε καλή και φιλόξενη άνθρωποι!!!!
Jun 19 2010 21:34
FallenSpiritGR → papp0us
κανε ένα Join εάν έχεις facebook ρε μαν.........[url]http://www.facebook.com/group.php?gid=118803654829757[/url]
Jun 19 2010 21:18
FallenSpiritGR → ma_foteini
χαχαχαχαχα τη θα έκανα? anime-Lovers είμαστε απλός θα κατανοούσα (δηλαδή έτσι ελπίζω χαχα)
άσε άσε πάντως κλονίστηκα πραγματικά εκινη την μέρα λέω θα φάω ξύλο σήμερα χαχαχα
Jun 19 2010 20:00
ma_foteini → FallenSpiritGR
θα 'θελα να 'ξερα τι θα έκανες αν σου πέταγε κανένα "Keita~ah"!!
χμ... μύρισε ανιμο-κάψιμο... :-)
Jun 19 2010 18:34
FallenSpiritGR → ma_foteini
μα είδες και ξέρεις το παν είναι αυτό αν ειπαρχει κατανοειση ...... άλλα και εγώ δεν παλεύομαι ρε παΐδι άστα να πάνε
Jun 17 2010 22:04
meidei → FallenSpiritGR
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Weekly_Shōnen_Sunday[/url]
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Monthly_Shōnen_Sunday[/url]
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_series_run_in_Weekly_Shōnen_Sunday[/url]
Για κάποιο διάστημα το κυκλοφορούσε και στα αγγλικά, η Viz. Μετά μάλλον σταμάτησε.
Jun 17 2010 19:43
Nighteyes → FallenSpiritGR
Ελπίζω να σου αρέσουν κάποια.:ureshii:
Ναι. Πρέπει όλη μαζί να είναι 250pixels το πολύ ύψος. Το ύψος της εικόνας σου είναι 250, έχεις βάλει όμως και ένα spoiler tag και κάτι links από κάτω οπότε βρίσκεσαι σαν σύνολο γύρω στα 290-300. Οπότε ή θα μικρύνεις το ύψος της εικόνας ή θα αφαιρέσεις τα άλλα.:canthelp:
Jun 16 2010 19:02
FallenSpiritGR → Nighteyes
οοοο τι να πω .... τωρα με ποροσες τεσπα δεν εχω δει code geas & d.grey man αλλα τα εχω υποψη εδω και καιρο....
[spoiler]πολι ειναι πολυ μεγαλη η υπογραφι μου???[/spoiler]
Jun 16 2010 12:17
Nighteyes → FallenSpiritGR
Kαι η λέξη "δράμα" είναι σχετική.:P Καλά με το texhnolyze πρόσεχε μην πάθεις και κατάθλιψη. Γενικά πάντως όσα σου είπα πριν, την έχουν την δόση τους από άποψη σοβαρότητας ή δραματικών στοιχείων. Ελαχιστα κωμικά ή για χαβαλέ βλέπω εξάλλου.
Αν δεν μας απασχολεί το θέμα γραφικά (Όχι ότι δεν έχουν καλά τα παρακάτω) λοιπόν συμπληρώνω και τα άλλα που θυμάμαι τώρα και θεωρώ καλά (λιγότερο ή περισσότερο) για διαφορετικούς λόγους το καθένα. (Btw το ήξερες ότι η ιστορία του moribito δεν τελειώνει εκεί κανονικά; Σε περίπτωση που βρήκες μη ικανοποιητικό το τέλος το αναφέρω. Η σειρά βασίστηκε στο πρώτο βιβλίο ολόκληρης σειράς βιβλίων.)
Λοιπόν, πάμε: Baccano(δράμα όχι τόσο αλλά...Θα δεις:P), Kino no tabi, Terra e, Infinite ryvius (έχει λίγο από mecha αλλά μην σε απασχολεί είναι το περιτύλιγμα), cowboy bepop (To βλέπεις οπωσδήποτε ως το τέλος και μάλιστα την ταινία κάπου 8-10 επεισόδια πριν το τέλος), bokurano(δραμα από τα λίγα. Πάλι λίγο mecha για περιτύλιγμα που δεν είναι το σημαντικό), michiko to hatchin, wolf's rain, fantastic children(χανει λίγο σε animation αλλά λέει σαν υπόθεση), 12 kingdoms, casshern sins, eden of the east (αξίζει να το δεις γιατί είναι ωραίο σαν ιδέα), gankutsuou, monster, kurozuka, bounen no xamdou .
Υποθέτω ότι έχεις δει death note, code geass, d gray man, darker than black.:nosey:
Είναι κι άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα...:wis:
[SIZE=1]Α και είμαι "η". Αν και το όνομα το πήρα από αρσενικό λύκο. Λες γι αυτό να με περνάνε συνέχεια για άντρα;:P[/SIZE]
[SPOILER]Eπίσης φρόντισε για την υπογραφή σου όπως σου είπε και ο Adventurer.:nosey:[/SPOILER]
Jun 15 2010 18:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed