Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → FallenSpiritGR

Lol which icon?
Ιούλ 01 2010 00:10
Φωτογραφία

Jorg → FallenSpiritGR

Οχι στο καινουριο σε εκανα. Το ειδα απο τα contact info σου.
Ιούν 29 2010 18:24
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Jorg

πρεπι να με εκανε στο παλιο το καινουριο μου ειναι [email]fallen_spirit_gr@hotmail.com[/email] αν θες κανε σε αυτο ^^
Ιούν 29 2010 18:13
Φωτογραφία

Jorg → FallenSpiritGR

Θα εκανα ευχαριστως join στο group, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω profile εκει XD. Yeah, την εχω ακουστα την Μεσαρα. Καλες διακοπες. btw σε εκανα add στο msn.
Ιούν 29 2010 16:12
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Jorg

lol are you sirius???? omg δεν το ηξερα!!! δες στην υπογραφη μου εχω ενα group στο facebook κανε join if you want!! αντε εγω τωρα ειμαι μεσαρα αν εχεις ακουστα τον αυγουστο κατεβενω ηρακλειο παλη
Ιούν 29 2010 15:17
Φωτογραφία

Jorg → FallenSpiritGR

E, γιατι και εγω εκει μενω XD.
Ιούν 28 2010 22:20
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Jorg

yea yea εννοώ κρητη γιατί???
Ιούν 28 2010 22:10
Φωτογραφία

Jorg → FallenSpiritGR

[QUOTE=FallenSpiritGR;405469]ούτε καν που το ξέρα!!! έλεος ποπο δεν παλεύομαι ωμός!!! και λέω αλήθειά εγώ και τα μανγα δεν τα πολύ πάμε καλά γενικά τα απεχθάνομαι πολύ μονό και μονό επιδι είναι βιβλίο!! :hahaha::hahaha:[/QUOTE] Haha! Ουτε εγω με τα βιβλια τα παμε καλα. Truth is οτι δεν εχω τελειωσει κανενα τους XD. Παντα τα αρχιζω αλλα μετα βαριεμαι :P. Και τα manga τα διαβαζω επειδη εχουν εικονες. btw οταν λες Ηρακλειο εννοεις Κρητης;
Ιούν 28 2010 22:08
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Lucy Heartfilia

i saw you desktop icon in the thread thats why i asked enyway είναι θέμα αυτό που έχεις δηλαδή εσύ?? i am confused right now!! ^^
Ιούν 28 2010 15:38
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → FallenSpiritGR

Δεν χρησιμοποιώ linux αλλά έχω μάθει από φίλους πως έχει πολύ ισχυρό, αξιόπιστο και σταθερό λειτουργικό σύστημα αλλα είναι αρκετά πιο δύσκολο στη χρήση κυρίως αν δεν είσαι αρκετά εξιδεικευμένος computerας και έχεις μάθει να δουλεύεις λίγο σε κάποιο άλλο λογισμικό... Αλλά βασικά το κύριο πρόβλημα(τουλάχιστον για μένα) είναι το επαρκές εμπορικό λογισμικό... Αλλά όλα αυτά εξαρτόνται για το τι θες να τον χρησημοποιήσεις... I hope I helped a bit, if there is anything else I could help youwith just tell me :)
Ιούν 27 2010 22:30
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Lucy Heartfilia

εν μου λες τα linux σε βολεβουν?? σκευτομε να τα βαλω αλλα δεν ξερω κατα ποσω εχουν διαφορα προγραματα και ετσι .....
Ιούν 27 2010 21:02
Φωτογραφία

monkey d luffy → FallenSpiritGR

tnx re s
Ιούν 25 2010 23:06
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → Kenshiro

χρονιά πολλά να τα εκατοστησεις!!
Ιούν 25 2010 16:59
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → monkey d luffy

mporeis na pas kanonika ntimenos se anime party den pezi problima se cosplay tora den ksero ego panta se opoia exo paei (ektos anime//gr) eimai ntimenos me kapoio anime oso gia tin mousiki sinithos pezoune j-rock - j-pop - k-pop - k-rock kai tetia apo kei kai pera tha deis otan pas!!
Ιούν 25 2010 16:34
Φωτογραφία

monkey d luffy → FallenSpiritGR

re file lew oti tora prosfata arxisa na blepo anime kai ematha oti ginodai anime party re s kai tha ithela na matho an kseris bebea ti ginete sta anime party re s (ti mousiki paizi kai oti alla kanete eki)giati skeftome na ertho re s kai kati allo an den dithi kapios den bori na erthi?
Ιούν 25 2010 15:20