Community Status Updates
Serperoth
→
alxdjo
Χαχαχα:) Και εγώ από γενικότερο geek knowledge το ξέρω. Looks like fun όμως^^
Sep 03 2010 21:54
alxdjo
→
Serperoth
Oute egw kserw apo tf2 apla etyxe na kserw ta klasse gt eimai valve fan
Sep 03 2010 21:25
alxdjo
→
croco~boy
Τπτ ρεσυ.Η ερτηση για το ΡSS ηταν για ολους αλλα κανενας δεν μου απαντησε
Aug 31 2010 06:44
alxdjo
→
Tristessa
Καλησπερα μηπως παρ'ελπιδα εχεις invite.Αλλα μαλλον θα το χες αναφερει αν ειχες.Δεν χανω κατι να ρωτησω :hehehe:
Aug 29 2010 23:19
SpirosK81
→
alxdjo
Όχι καθόλου ειρωνικά. Δεν ήξερα ότι είχαν φτάσει και Ελλάδα οι virtual Κάρτες.
Aug 29 2010 22:16
Guest-13157
→
alxdjo
Μα και να τον έχεις τον εξοπλισμό στην συγκεκριμένη χρήση, όπως ανέφερα και πριν, δεν έχει καμία αξία. Δεν είναι μουσική είναι ήχοι. Όλα ομορφα αυτά που λες αλλα πρέπει να έχεις και εκπαιδευμένο αυτί.
Aug 28 2010 11:07
iristella
→
alxdjo
To σκέφτηκα να τα μετακινήσω εγώ αλλά μετά θα έχανε την συνοχή της η κουβέντα. Anw από εδώ και στο εξής τα demotivationals στο ανάλογο thread kk? ^^
Aug 26 2010 21:20
alxdjo
→
iristella
Iristella sama gomen gia to nhma toy Κ-ον αλλα δεν ηθελα να διπλοποσταρω τα ιδια και στα demotivational.Αμα μπορεις να τα κανεις move εκει θα ηταν καλυτερα
Aug 26 2010 21:19
Erebos
→
alxdjo
Μετά το Shakugan no Shana, δες τα Zero no Tsukaima και Hayate no Gotoku για να έχεις απαρτία τις tsundere της Kugimiya ;)
Aug 26 2010 11:55
alxdjo
→
nikki2010
Δεν πειραζει βρε συ.Απλα επειδη γουσταρω ταινιες με αεροπλανα νομιζω οτι ηταν γαματος στο Top Gun
Aug 19 2010 13:19
nikki2010
→
alxdjo
sorry που σου γραφω εδω αλλα γραψανε πολυ στο post μετα τν ερωτηση σου στο black hole για τν ταινια του tom cruise(και δυστυχως δν ξερω πως να βαλω στο post μου τ κειμενο αλλου :( )λοιπον,δν νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο το top gun,αλλα βασικα ειναι αλλο ειδος.δν ειναι ακριβως περιπετεια ,εχει πολλα στοιχεια κωμωδιας(δν εχουμε συνηθεισει τον τομ σ'αυτο το ειδος)μου αεσε παρα πολυ και ανυπομονω να τ ξαναδω σε dvd!αν θες οταν το δεις,πες μου τν γνωμη σου,τ λεμε!!
Aug 19 2010 11:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed