Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → alxdjo

κοιτα εγω δουλευω ομονοια και μενω συγγρου. γενικα κεντρο ειμαι πολυ κοντα οποτε οπου θελεις. απλα τεταρτη απογευμα παω τουρκια για μια βδομαδα. αν θες να βρεθουμε σημερα μετα τισ 9 που σχολαω με βολευει
Sep 13 2010 16:49
Photo

alxdjo → MisaYoshiko

Στο οτι δεν εισαι υποχρεωμενοι να μπαινεις εχεις δικιο.Λαθος δικο μου.Ναι κανενα θεμα να βρεθουμε.ποτε σε βολευει και σε ποια περιοχη?Εμενα θα με βολευε καπου με μετρο κοντα
Sep 13 2010 14:31
Photo

MisaYoshiko → alxdjo

επιπλεον πως περιμενεις τα dvd απο μεσα αυγουστου αφου δεν μου εχεις στειλει ποτε?? οι επομενοι απο μενα δεν ηταν διαθεσιμοι, δεν μπορω να κοιταζω συνεχεια μην μπει κανεις καινουριος. τελος παντων, απ οτι βλεπω μενεις αθηνα, οποτε θα σε πειραζε να βρεθουμε να στα δωσω αντι να τα στελνω?
Sep 13 2010 08:44
Photo

MisaYoshiko → alxdjo

γιατι με λετε ολοι Misha Misa με λενε.
Sep 13 2010 08:40
Photo

alxdjo → MisaYoshiko

Misha pote tha steileis ta DVD apo to otaku pack?Perimenw apo ta mesa augoustou
Sep 12 2010 20:47
Photo

Darthnicolas → alxdjo

Όχι patch...Έχει μεταφραστεί κανονικά από μία εταιρία,την Carpe Fulgur.Απλά βάλε english recettear torrent ή download στον γκούγκλη ^_^
Sep 12 2010 18:57
Photo

alxdjo → Darthnicolas

Olos paradoksos den to vrhka me english patch
Sep 12 2010 17:45
Photo

Darthnicolas → alxdjo

Παντού στο internet...Google it ;p
Sep 12 2010 17:29
Photo

alxdjo → Darthnicolas

Το Recettear που το βρηκες μεταφρασμενο?
Sep 12 2010 16:41
Photo

Night Wizard Sealalxdjo

Έχεις κερδίσει στο Anime Pictures Trivia. :) Είναι σειρά σου να βάλεις.
Sep 12 2010 02:57
Photo

meidei → alxdjo

Το να γράφεις Ιαπωνικά στο pc είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία. Υπάρχει ένα λογισμικό που λέγεται Japanese Input Method και πολλές υλοποιήσεις του (της Microsoft, της Apple, της Google, μιας ιαπωνική εταιρίας, διάφορα open source). Για να γράψεις, γράφεις πρώτα με λατινικούς χαρακτήρες, πχ okaeri, το κάνει κάνα おかえり και όταν πατήσεις το spacebar σου προτείνει τους συνδυασμούς κάντζι+κάνα που ταιριάζουν στον ήχο της πρότασης, πχ お帰り (το kae σε κάντζι). Υποθέτω έχεις Windows: [url]http://blog.greggman.com/blog/japanese_input_on_windows_xp/[/url]
Sep 09 2010 01:05
Photo

alxdjo → meidei

Meidei να σε ρωτησω κατι?Πως βρισκεις τις αντιστιχιες των ιαπωνικων συμβολων στο πληκτρολογιο?
Sep 09 2010 00:57
Photo

demonicMC → alxdjo

για την ερωτηση που εθεσες για το Clannad αν σου αρεσε το Angel Beats θα το λατρεψεις. Toσο θεικο ειναι
Sep 05 2010 15:56
Photo

alxdjo → red pyramid

Heart-Pounding Excitement at Mononoke Girls' Academy [url]http://www.lililicious.net/projectDet.php?id=131[/url]
Sep 03 2010 22:28
Photo

red pyramid → alxdjo

Hello. Ποιο είναι το manga που έχεις ποστάρει στο demotivational topic?
Sep 03 2010 21:55