Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

meidei → alxdjo

Άλλη μια απόδειξη ότι ο ανθρώπινος νους αποθηκεύει τις λέξεις φωτογραφικά· και τα δυο ονόματα έχουν κοινά τα 2 αρχικά και 2 τελικά γράμματα, και αυτά ανασύρουμε πρώτα από την μνήμη :D
Σεπ 20 2010 19:49
Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

Αντε ρε.Παμε για καφε αν ειναι.Και ναι ΗΥΣ ηλεκρονικα υπολογιστικα συστηματα
Σεπ 20 2010 19:48
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

ΗΥΣ=ηλκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων right?
Σεπ 20 2010 19:43
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

και εγώ στο ίδιο φέτος μπήκα 40 :)
Σεπ 20 2010 19:42
Φωτογραφία

alxdjo → meidei

Κανενα θεμα.Την 1η φορα μου ειχε κανει εντυπωση :)
Σεπ 20 2010 19:38
Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

Ναι στους ΗΥΣ esy?
Σεπ 20 2010 19:37
Φωτογραφία

meidei → alxdjo

I see. Παρεξήγησις τότε :)
Σεπ 20 2010 19:26
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

Είσαι στο τει πειραία?
Σεπ 20 2010 19:20
Φωτογραφία

alxdjo → meidei

Εισαι ο δευτερος που μου το λεει.Οχι δεν ειμαι εγω.Ο χρηστης μετα απο ερευνα κοιταξα και τον λενε aledjo
Σεπ 20 2010 19:17
Φωτογραφία

meidei → alxdjo

Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα· alxdjo, υπήρξες μέλος στο insomnia.gr; Νομίζω θυμάμαι ένα τέτοιο username εκεί....
Σεπ 20 2010 18:41
Φωτογραφία

alxdjo

Καμια επαφη.Απλα σε τοπους κοινοχρηστους που ο καποιος μπορει να ενοχλειθει και ειναι εν γνωση γιατι απο το quote του Dj dragon οτι εχει ξανασυζητηθει λες τετοια πραγματα ε χερετα μας τον πλατανο.Οσο για τα Gay rights εγω τα στηριζω διοτι οτι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικο του ζητημα αλλα χωρις να πρεπει να το επιβαλει στους αλλους .Το ιδιο γινεται με το καπνισμα.Εγω καπνιζω και μου πει αλλος με ενοχλει το σταματαω μπροστα του.Δεν το επιβαλλω στον αλλον.Οσο για διπλα σταντρ δεν υπαρχουν.Απλα επιλεγω τα λεσβικα γιατι μαρεσουν.Δλδ επειδη μαρεσουν τα yuri θα πρεπει να βλεπω και yaoi με το ετσι θελω?
Σεπ 20 2010 14:52
Φωτογραφία

Kennyalxdjo

Το λεσβιακό, βλέπω, δε μας χαλάει, αλλά το gay είναι τζιζ κακά. Double standard, much? Αλλά πέρα από αυτό... καταλαβαίνεις πόσο άκυρος ήσουν όταν το αρχικό αστείο περιείχε εγχείρηση αλλαγής φύλου, κι εσύ άρχισες να παραληρείς κατά των gay;
Σεπ 20 2010 14:43
Φωτογραφία

alxdjoKenny

Kenny 4chan μπαινω /u/ and /m/ και σπανια.Οσο για το Νετ δοξα το θεο εχω απο το 2002 εποχες PSTN με 56kbps.Σου απανταω με vm και οχι στο black μιας και το θεμα ελειξε εδω.Ελπιζω να ξεκαθαρισα τις αποριες σου.Οσο για τον Dj Dragon δεν εχει και αδικο στα quote.αλλα για αυτη την σταση μαλλον φταιει το DJ μαλλον το εχει το Ονομα :p
Σεπ 20 2010 14:38
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Revanalxdjo

[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Ppfi07vBQawnKM:http://i106.photobucket.com/albums/m249/Keichii-sanx/brofist.png&t=1[/IMG] BROFIST
Σεπ 20 2010 14:03