Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
alxdjo
→
Fingolfin
Και δelete nα κανεις στο θεμα δεν πειραζει κατ εμε.Τα δυο τελευταια δεν ποιανουν αυτο που ηθελα να συζητησω αλλα το 1ο ειναι οντως αυτο που ζητουσα.Να σαι καλα και σρυ για το χασιμο χρονου σ
Σεπ 22 2010 00:18
Doomfall
→
alxdjo
Respect kai se sena synadelfe sto Otakuness :P
*kai pi8ane Stalker xD*
Σεπ 21 2010 04:27
meidei
→
alxdjo
Μα το τι είναι προκλητικό είναι απόλυτα υποκειμενικό· πρόσφατα ήρθαν στην επικαιρότητα παλιές δηλώσεις γνωστού καλλιτέχνη που λίγο πολύ έλεγε ότι όποια γυναίκα μπει στο μάτι κάποιου ας μην ζητά τα ρέστα αν την βιάσει, επειδή για τον βιαστή ήταν προκλητική.
Kι εγώ είμαι ενάντια στο να κάνουν σχεδόν σεξ δημοσία θέα, είτε είναι Α+Γ, είτε Α+Α είτε Γ+Γ. Τώρα αν μου πεις ότι θα τα ορίζεις ξεχωριστά για το κάθε είδος, εκεί δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω, αλλιώς μαζί σου.
Δεν θυμάμαι άλλωστε να με ανάγκασε κανένας να παρατηρώ όλα τα στρέιτ ζευγάρια που προβαίνουν σε PDA δημοσία, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί θα συμβεί το αντίστροφο.[SIZE=1] (Άλλωστε εγώ προσωπικά είναι και σεμνό παιδί, μην ανησυχείς από εμένα).
[/SIZE]
Τώρα για τις "ξεφωνημένες", είναι άλλος τομέας, ταυτότητα φύλου κι όχι σεξουαλικός προσανατολισμός. Αν κάποιοι πηγαία νιώθουν να εκφράζονται έτσι, λόγος δεν μας πέφτει. Κι εγώ το βρίσκω "κάπως", αλλά γιατί να επιβάλω την υποκειμενική μου άποψη στην ζωή των άλλων; Έχω και ένα θέμα με όσους βάφουν τα μαλλιά τους 50 χρώματα, αλλά δεν θα ζητήσω να φορούν μονόχρωμη περούκα όταν βγαίνουν έξω.
Ελπίζω να μην ακούγομαι επιθετικός· απλά το κείμενο μου βγήκε μακροσκελές.
Σεπ 20 2010 21:33
alxdjo
→
meidei
Σου βαζω τα ακρια για εμφαση στο τι ενοχλει τον αλλον.Δεν ειπαμε να μην κυκλωφορεις πχ με το ταιρι σου αλλα να μην προκαλεις κιολας.Ανθρωποι ειμαστε.Αμα θες να προκαλεσετε σεισμο καθειστε σπιτι κανεις δεν το απαγορευει.Και ουτε ομως να βλεπεις καποια ξεφωνιμενη να μιλα με φωνη που προσπαθει να μιμιθει την γυναικια και να μου κουνα την μεση σαν βαρκα.ε αυτο ειναι σουργελο. για μενα
Σεπ 20 2010 21:17
meidei
→
alxdjo
Όπως είπα, εγώ λέω τα παθιασμένα φιλιά και ότι άλλο μετά από αυτό ας μην γίνονται στη μέση του δρόμου. Ανεξαρτήτως φύλου συμμετεχόντων. Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε εδώ, είναι θέμα διατύπωσης.
Συγκρίσεις τώρα με το να κυκλοφορείς γυμνός στον δρόμο ως επιδειξίας ή να υποβάλλεις τους άλλους σε παθητικό κάπνισμα είναι πολύ τραβηγμένες. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τις διαφορές νομίζω.
Γενικά, αυτό που λέω είναι ότι δεν μου αρέσει να κρίνομαι με άλλα μέτρα και σταθμά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μιλώ σε 1ο ενικό γιατί δεν αντιπροσωπεύω και κάποια μάζα, παρά μόνο τον εαυτό μου.
Σεπ 20 2010 21:11
alxdjo
→
meidei
Κοιτα λογικο εσυ σαν ομοφυλοφιλος να θες παραπανω και εγω μαζι σου αλλα ακομα και σε μενα δεν μου κανεται καθολου καλα στο στομαχι να βλεπω 2 αντρες να φιλιουνται.Απλα ειναι η δημοσια αιδο. και απλα πρεπει να την σεβομαστε.Πχ οπως σου ειπα πριν θελω να κολλησω ενα φαλλο στο παντελονι μου και να το κουναω περα δωθε μεσα στο μετρο.σε 2 λεπτα με μπαγλαρωσαν.Η με το καπνισμα πχ Πολλους του ενοχλει οταν καπνιζεις μπροστα τους αρα θα πρεπει να το σταματησεις η να πας αλλου διοτι δεν ειναι υποχρεωμενος να φαει στην μαπα τον καπνο μ.ε ετσι ας πουμε δε θα ηθελα να φαω στην μαπα μια γκει φαση.
Αλλα τον ρατσισμο του Dont ask Dont tell πχ στην Αμερικη ειμαι μαζι σας.Γιατι ειναι ρατσισμος το να μην μπορεις να υπηρετισεις την Πατριδα σου και να μην σε αφηνουν
Σεπ 20 2010 21:03
meidei
→
alxdjo
Θυμάμαι πώς τοποθετήθηκες, γιαυτό μου προκάλεσε έκπληξη το σημερινό.
Για το Public Display of Affection, το μόνο λογικό είναι να έχουμε τα ίδια στάνταρ για όλα τα ζευγάρια. Δεν θα λέμε οι στρέιτ επιτρέπεται μέχρι αυτό, οι λεσβίες μέχρι εκεί και οι γκέι μόνο αυτά. Αυτό είναι η μόνη ένσταση μου όσο αφορά την τοποθέτηση σου για το PDA.
Το "παροτρύνω κάποιον να γίνει ομοφυλόφιλος" απλά δεν στέκει. Δεν μπορείς να γίνεις, ακόμα και αν μεγαλώσεις στο πιο στερεοτυπικό περιβάλλον του κόσμου, αν δεν είσαι έτσι εξαρχής. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι προσπαθούν να τον κάνουν γκέι. Αυτό που προσπάθησαν ήταν να τον κοροϊδέψουν, γιατί ας το παραδεχτούμε, αυτό που ρώτησε και ειδικά ο τρόπος του ήταν ανώριμος.
Σεπ 20 2010 20:50
alxdjo
→
meidei
Οχι ρε συ καμια επαφη.Ειρωνικα το ειπα διακομοδωντας τα μεσιμεριανα.Οσο για το ομοφοβικος αμα δεις καλα η ανελις η μονο με αποκαλεσε .Αλλα οπως ειπα και στο τοπικ με τα yaoi δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφυλους αλλα στο σπιτι του στην συμβιωση του μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει εφοσον εχει και την συγκαταθεση του αλλου.Τωρα στον εξω κοσμο απλα πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες της κοινωνιας και να μην προκαλουμε κιολας.Πχ να πεις στα κομματια να δεις δυο αντρες να κρατουνε χερι χερι η καμια αγκαλια αλλα αμα αρχισουν να φυλιουνται προκλητικα κλπ μετα ειναι να ξερασεις.Απλα πχ εγω θελω λεω ενα παραδειγμα να κυκλωφωρω γυμνος στο δρομο δεν μπορω γτ θα με κραξουν + προσβολη δημοσιας αιδους .Απλα αλλοι ουτε δεν μπορουν το χερακι χερακι διοτι ειναι προσβολη της δημοσιας αιδους.Και εκει που τα πειρα δεν τα πειρα με τα yaoi fantasies τους οσο με το οτι παρωτρινουν 2 ανηλικα να γινουν ομοφυλοφυλλα με αμμεσο η εμμεσο τροπο
Σεπ 20 2010 20:34
meidei
→
alxdjo
[QUOTE]κοιτα εγω θα ελεγα πιο χοντρα αλλα κυνδινευω εκτος απο ομοφοβικος να χαρακτηριστω και κτηνοβατικοφοβικος γιαυτο δεν λεω κατι ποιο πολυ[/QUOTE]Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει εξίσωση ενός gay (~αστείου από fangirl) με απαγορευμένες πρακτικές όπως η κτηνοβασία.
ΥΓ. Ευτυχώς δεν είδα κάποιον να αποκαλεί οποιονδήποτε ομοφοβικό στο φόρουμ. Το μόνο που έχει αναφερθεί είναι η ετεροκανονικότητα, από εμένα, που είναι απλά περιγραφή της κατάστασης και σε καμιά περίπτωση προσωπικός χαρακτηρισμός. Νομίζω ότι το anime.gr είναι ένας χώρος που δέχεται την διαφορετικότητα όσο υπάρχει σεβασμός για όλους· τα σημερινά με δυσαρέστησαν πολύ.
Σεπ 20 2010 20:17
alxdjo
→
Kenobi-sensei
Εχεις δικιο.Βλακεια μου .Βλεπεις η γραμματεια μας δεν δουλευει ολες τις ημερες.Μονο δευ Τετ Παρ.Τις υπολοιπες απλα ξυνεται
Σεπ 20 2010 20:07
Kenobi-sensei
→
alxdjo
εγώ θα πάω την παρασκευή (οι εγγραφές γίνονται δευτ-τετ-παρ) με έναν φίλο μου που μπήκε που αυτοματισμού αν είναι θα συ στείλω μήνυμα
Σεπ 20 2010 20:05
alxdjo
→
Kenobi-sensei
Εχουμε αρκετα κακα.Οσο για την καταληψη ισχυει.Ασε και ακομα δινουμε μαθημα που δεν εγιναν το καλοκαιρι και παλι θα αναβληθουν Ελεεος . Καλυτερα για την εγγραφη κατευα απο Πεμπτη.Και αμα θες βρισκομαστε Πεμπτη πρωι να παμε παρεα
Σεπ 20 2010 20:00
Kenobi-sensei
→
alxdjo
μέσα!πάντως ήταν να πάω να γραφτώ σήμερα και μου είπαν για κατάληψη:( έλεος
Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο τμήμα ισχύουν?Σε ρωτάω ωσ πιο παλιο:P
Σεπ 20 2010 19:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται