Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rabit → BlackRoseOfDestiny

Εγγονούλα μουυυυυυυυυ!!!ΧΑ!Σε βρήκαμε!!! :blingeye2:
Oct 28 2009 05:42
Photo

Black Rabit → FunkyFisch

Μα...φυσικά!!!Eλπίζω να καταφέρω να πάω και στις Αθήνας!!Να θαυμάσω την κορούλα μου~memole~σαν ιαπωνεζούλα σερβιτόρα!!:D Εσύ θα έρθεις στο πάρτυ?Θα ντυθείς? Ανυπομονώ να δω τον καινούργιο χώρο!(Και για να είμαι ειλικρινείς ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε εσείς οι φωτογράφοι της παρέας για τον διαγωνισμό!!!)
Oct 14 2009 02:53
Photo

FunkyFisch → Black Rabit

Χαχαχα ! Ore no namae wa John! Στο επομενο θα ερθεις;
Oct 13 2009 09:51
Photo

Black Rabit → FunkyFisch

Όχι δεν είχα ντυθεί κάτι(δυστυχώς...)αλλά μου φόρεσαν ωστόσο αυτιά και κουδουνάκι!:D Συστήνομαι λοιπόν και από εδώ!!Η Φίλια είμαι!!!Yoroshiku!!!!
Oct 12 2009 22:49
Photo

FunkyFisch → Black Rabit

Oi!!Ήσου και συ στο πάρτυ έτσι;Είχες ντυθει τιποτα;
Oct 05 2009 16:39
Photo

Konart → Black Rabit

Αχ.... προσεχε μην πνυξει και εσενα εκτος απο τον πονο σου το ταξιδάκι!! :Ρ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙ!!!!! και εμενα μου εχετε λειψει ήδη! snif.... Πιστεύω οτι θα το επισκεφτώ το φτωχο σπιτικο σου!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Oct 01 2009 20:14
Photo

Black Rabit → Konart

(=^ . ^=) Konart μουουουουουουουουουουουουουουουουουουοουου!!! Ρε συ δε προλαβατε να φυγετε και μου λειπετε ηδη!! Θα παω να πνυξω τον πονο μου με ενα ταξιδακι στα Χανια!χαχαχαχα~!!! Οποτε ξανανεβεις (σύντομα παρακαλώ!!!!) να ξερεις οτι εισαι παντα καλοδεχουμενη στο φτωχο μου σπιτικο!!!Ενταξει?Ματς μουτς ματς!!!!
Sep 30 2009 23:27
Photo

Konart → Black Rabit

Φιλια μουουουουουουουουουουουουου!!!! μαυρο μου κουνελακι!!! ^-^ ****
Sep 30 2009 18:34
Photo

Black Rabit → Adventurer

χαχαχαχα!!!Και εγώ το ίδιο ήρθα να ρωτήσω!!!Photo-chan!!!!Φωτογραφίιιιιιιιιιιιιιιιιιες!!!!:Ρ Όχι καλέ ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!:D
Sep 30 2009 11:37
Photo

Black Rabit → MitHuNa

Annie!!!!!! Uh Huh!! A womanizer womanizer womanizer womanizer
Sep 30 2009 11:13
Photo

MitHuNa → Black Rabit

together we ll discuss html and C++
Sep 30 2009 10:23
Photo

laiste → Black Rabit

Watashi mo!
Sep 29 2009 21:57
Photo

Black Rabit → laiste

Mia xaroula!!!Psaxno maniodos gia tis photos apo to party kai to meeting!!Ante na tis anebasoyn ta paidia!!Anypomono na tis mazepso oles!!!
Sep 29 2009 17:26
Photo

laiste → Black Rabit

Καλα ειμαστε, καλα ειμαστε! εσεις?
Sep 29 2009 16:40