Community Status Updates
Black Rabit → BlackRoseOfDestiny
Εγγονούλα μουυυυυυυυυ!!!ΧΑ!Σε βρήκαμε!!! :blingeye2:
Oct 28 2009 05:42
Black Rabit → FunkyFisch
Μα...φυσικά!!!Eλπίζω να καταφέρω να πάω και στις Αθήνας!!Να θαυμάσω την κορούλα μου~memole~σαν ιαπωνεζούλα σερβιτόρα!!:D
Εσύ θα έρθεις στο πάρτυ?Θα ντυθείς?
Ανυπομονώ να δω τον καινούργιο χώρο!(Και για να είμαι ειλικρινείς ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε εσείς οι φωτογράφοι της παρέας για τον διαγωνισμό!!!)
Oct 14 2009 02:53
Black Rabit → FunkyFisch
Όχι δεν είχα ντυθεί κάτι(δυστυχώς...)αλλά μου φόρεσαν ωστόσο αυτιά και κουδουνάκι!:D
Συστήνομαι λοιπόν και από εδώ!!Η Φίλια είμαι!!!Yoroshiku!!!!
Oct 12 2009 22:49
Konart → Black Rabit
Αχ.... προσεχε μην πνυξει και εσενα εκτος απο τον πονο σου το ταξιδάκι!! :Ρ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙ!!!!! και εμενα μου εχετε λειψει ήδη! snif.... Πιστεύω οτι θα το επισκεφτώ το φτωχο σπιτικο σου!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Oct 01 2009 20:14
Black Rabit → Konart
(=^ . ^=) Konart μουουουουουουουουουουουουουουουουουουοουου!!! Ρε συ δε προλαβατε να φυγετε και μου λειπετε ηδη!! Θα παω να πνυξω τον πονο μου με ενα ταξιδακι στα Χανια!χαχαχαχα~!!!
Οποτε ξανανεβεις (σύντομα παρακαλώ!!!!) να ξερεις οτι εισαι παντα καλοδεχουμενη στο φτωχο μου σπιτικο!!!Ενταξει?Ματς μουτς ματς!!!!
Sep 30 2009 23:27
Konart → Black Rabit
Φιλια μουουουουουουουουουουουουου!!!! μαυρο μου κουνελακι!!! ^-^ ****
Sep 30 2009 18:34
Black Rabit → Adventurer
χαχαχαχα!!!Και εγώ το ίδιο ήρθα να ρωτήσω!!!Photo-chan!!!!Φωτογραφίιιιιιιιιιιιιιιιιιες!!!!:Ρ
Όχι καλέ ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!:D
Sep 30 2009 11:37
Black Rabit → MitHuNa
Annie!!!!!! Uh Huh!!
A womanizer womanizer womanizer womanizer
Sep 30 2009 11:13
Black Rabit → laiste
Mia xaroula!!!Psaxno maniodos gia tis photos apo to party kai to meeting!!Ante na tis anebasoyn ta paidia!!Anypomono na tis mazepso oles!!!
Sep 29 2009 17:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed