Jump to content

Community Status Updates

Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Black Rabit

Kon ni chi wa black rabbit-Φίλια!! Kαλά δεν το πιστεύω οτι σε βρήκα τόσο τυχαία και εδώ!!:hihi2:
May 24 2010 13:25
Photo

Black Rabit → elenikd

Αγάαααααααααπη μουυυυυυυυυυυυυ~!!!!!!Πόσο θεά μπορεί να είσαι???Εεεεεεεεεε?Εεεεεεεε?????....και........ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????:kakaka:
May 23 2010 23:50
Photo

Black Rabit → Getekid

OMG!!!!Πόσο μεγάλο βγήκε το μνμ????Gomen!!XD
May 23 2010 23:48
Photo

Black Rabit → Getekid

Ωωωωω!!!Γαλλικά~!!!:gotit:.................άλλο ένα αντικείμενο για το οποίο έχω ξεχάσει τα ΠΑΝΤΑ!!(What's wrong with me?!!!:sadist: ) Πως τα πήγες?Για ποιό πτυχίο έδινες? Εγώ Γεωπονία σπουδάζω.....και έχει ήδη ξεκινήσει η εξεταστική μου :roar: είμαι ήδη στο 6ο έτος...πότε έφτασα ως εδώ;:hot:...τουλάχιστον ο μέσος όρος τελειώνει στα 7 έτη οπότε έχω λίγο καιρό ακόμα!!!(Όπως βλέπεις και εμείς δε λέμε να πάρουμε πτυχίο με τίποτα!Το να συναναστρέφεσαι με φυτά σε κάνει πιο χαλαρό και χάνεις την αίσθηση του χρόνου!) Ε εντάξει ... ίσως να ήμουν λίγο υπερβολική όταν είπα ότι έχω ξεχάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!Κάτι απλό όπως τον ρυθμό μεταβολής ολοκληρώματος με μεταβλητή παράμετρο....ε τα θυμάμαι!!!......:sadist:.....αχ είναι πολύ πονεμένη η ιστορία με τα μαθηματικά....ΠΟΛΥ πονεμένη! Τον Παναγιώτη θυμόσουν ε?:hihi2:Είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητος ο onii-chan μου!! (Όχι κανονικός προς αποφυγή παρεξηγήσεων!Απλά έχουμε φτιάξει ένα ατελείωτο γενεολογικό δέντρο μεταξύ μας!!!Σχεδόν όλο το anime.gr της θεσσαλονίκης είναι μέσα!!:8):Έχει άπειρη πλάκα και σε φέρνει πιο κοντά με τα άλλα παιδια!) Περιμένω νέα σου!!!:ureshii:.......................συγνώμη......άργησα και εγώ να απαντήσω και δεν έχω δικαιολογία.........:Crying2:.......μη με χτυπίσεις Broooooooooook!!!!!:nanteee:.......όοοοοοοοοχι το πρόοοοοοοοοοσωποοοοοοοοοο!!!!(Αχ!Ουχ!Άουτς!!!IIiiiiiiiiitaaaaaiiiiiiii~!!!!!@!#$@^*&@%*^%)... :beaten: ...θητώ θθθυγνώμη....θδε θα κθαναγθίνει.....
May 23 2010 23:47
Photo

elenikd → Black Rabit

Ξαδελφούλα μουυυυυυυ.......!!!! :lovulovu:
May 22 2010 16:43
Photo

Getekid → Black Rabit

Sorry που άργησα να απαντήσω έκανα διάφορα.... (έδωσα και γαλλικά!!!) Το ΤΑ ΠΑΝΤΑ ίσως είναι λίγο υπερβολικό. Δεν θα θυμάσαι ρυθμό μεταβολής ολοκληρώματος με μεταβλητή παράμετρο; Δεν μπορεί:kakaka:. (Αλήθεια, τι σπουδάζεις; ) Πάντως αυτό που είπες είναι πονεμένη ιστορία. Ξέρω αρκετά παιδιά που χρωστάνε τα μαθηματικά της σχολής του τα οποία δεν περνιούνται με τίποτα:nanteee:. Εμείς μέχρι να πάρουμε πτυχίο μας βγαίνει η πίστη!!! Από το maid cafe στην Fnac θυμόμουν τον Παναγιώτη μόνο τον οποίο τον είχα δει και στο maid cafe το τελευταίο (είχε ντυθεί Bakura από Yu-Gi-Oh αν θυμάμαι καλά). Τους υπόλοιπους δεν τους είχα συνδέσει με το πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, καλή φάση:hihi2:. Πάντως ναι θα έχω να θυμάμαι μπόλικα πράγματα από εκείνη τη μέρα!
May 14 2010 19:40
Photo

Black Rabit → Getekid

Μαθηματικάααα!!!Πωωωω τι μου έκανες τώρα....στο σχολείο ηταν το αγαπημένο μου αντικείμενο αλλά πλέον....εχω ξεχάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (6 χρόνια χωρίς να ακουμπίσεις καν κάτι στο κάνουν αυτό...)και το χρωστάω ακόμα στη σχολή:wet2: Σε βρήκα στις φωτογραφίες!!:hihi2:Εγώ δεν έκανα cosplay αλλά ήμουν συνέχεια στο πάρτυ μιας και έμενα με μία απο τις maids!Την τελευταία μέρα ήμουν πολλές ώρες και στο bar. Αχ ήταν ωραία~!!!!:awww: Πάντως αν δεις τις φωτογραφίες από τότε , θα διαπιστώσεις πως ήταν εκεί και ο Παναγιώτης (Hawkeye από one piece στο δικό μας πάρτυ) ως Harlock, η Κωσταντίνα (Riku απο ff10) ως μία από τον Harlock και ο Γιάννης Adventurer (που έβγαζε φωτογραφίες) ως ένα καφέ πλάσμα απο το Harlock (ναι ναι ήταν ομαδικό!!) Σημαδιακό αυτό το maid cafe τελικά!!!:ureshii:
May 11 2010 08:15
Photo

Getekid → Black Rabit

3 ήμερο maid cafe στο Mall! Τι μου θύμισες τώρα:Crying2:. Αυτό ήταν το πρώτο event με cosplay που πήγα. Εκεί γνώρισα κάποια παιδιά και μου είπαν για τα υπόλοιπα coplay parties που γίνονται και μπήκα στο "club". Αν με θυμάσαι ή αν έχεις φωτογραφίες ήμουν ένας άκυρος που προσπαθούσε να ντυθεί Vincent. Εσύ είχες ντυθεί κάτι τότε; Δεν σε θυμάμαι, αλλά θα ξανακοιτάξω τις φωτογραφίες που έχω να δω... Στα μαθήματα που ακύρωσα εγώ κάνω μάθημα. Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών (εξού και το αντικείμενο που σπουδάζω...)
May 10 2010 11:29
Photo

Black Rabit → Getekid

Ναι ναι ναι!!!Καθομασταν και το τραγουδούσαμε όλη η παρέα!! Σε σχέση με τις 23 πάντως αυτό το πάρτυ δεν ήταν και κάτι το wow:hot:..δεν έχασες κάτι. Κατα καιρούς κατεβαίνουν παιδιά Αθήνα (πχ ο Cassiel) αλλά για τους ίδιους λόγους με εσένα (χρήματα,δουλειές,ιδιαίτερα...:hmmm:..κανεις μάθημα ή είσαι εσύ αυτός που μαθαίνει?) αυτό δεν είναι συχνό φαινόμενο. Εγώ του λόγου μου είχα έρθει για το 3 ημερο maid cafe στο mall αλλά δεν έχει τύχει να κατέβω για άλλο πάρτυ.:unlucky:
May 10 2010 01:26
Photo

Getekid → Black Rabit

Μια χαρά, εσύ πως είσαι...... Ήξερα για το cosplay και είχα και όλη την καλή διάθεση να έρθω αλλά γενικά δεν μου είναι εύκολο να ανεβαίνω (την άλλη φορά ακύρωσα 3 ιδιαίτερα μαθήματα και ξόδεψα και μια καλή δόση χρημάτων). Αλήθεια από εσάς κατεβαίνει κανείς καθόλου Αθήνα; Ωστέ είχε πολύ rock μουσική, ε; Θα πρέπει να ήταν καλό το playlist (τα συγκροτήματα αυτά όμως δεν τα ξέρω, γενικά δεν ακούω πολύ j-music) και αφού έβαλε και το Yohoho!!!! Φαντάζομαι θα ήρθαν αναμνήσεις από τις 23/4.........
May 09 2010 02:27
Photo

Black Rabit → Getekid

:joyful:Helloooooooooooooo~!!!!! Τι κάνεις?Χθες είχε πάρτυ πάλι στη Θεσσαλονίκη-πιο μικρό και χωρίς cosplay-:redcard2: με πολύ όμως rock μουσική :kawaii:(x-japan.....gazette....κτλ) κτλ κτλ και ΞΑΦΝΙΚΑ, ΞΑ-Φ-ΝΙ-ΚΑ.......... έβαλε το κομμάτι σου~!!!!:awww:Yooooohohohohoohooooo~~~~:hihi2:
May 08 2010 12:32
Photo

alex90 → Black Rabit

My oh my...i can´t deny your suggestion XD!!!
Nov 02 2009 19:14
Photo

Black Rabit → alex90

:mador2:Oooooooi chotto!!!Lily is MY wife too!!!........... ..............................but instead of fighting i have a better proposition..... .......let's get a little..you know..clooooser:himitsu:...............for Lily's sake of course!:drink:
Nov 01 2009 19:47
Photo

alex90 → Black Rabit

yes baby..i´m here!!! and plz don´t f@*k with lilly(my wife)!
Oct 28 2009 13:55
Photo

Black Rabit → alex90

:orly:Θεά μου τι κάνεις?Η Φίλια είμαι!
Oct 28 2009 06:53