Community Status Updates
digitaltracker → iristella
Σ ευχαριστω παρα πολυ!!! Και συ να σαι παντα καλα και με υγεια!
Aug 31 2009 17:32
iristella → digitaltracker
Xρόνια πολλά για την γιορτή σου. Να χαίρεσαι το όνομα σου. Σου εύχομαι ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα καλά και χαρούμενος.
Aug 30 2009 21:34
Melkor → digitaltracker
αδελφε, χρονια σου πολλα, μεχρι του χρονου, με την Kipi απο διπλα.
Aug 30 2009 21:27
Loke → digitaltracker
xex βασικα επεσε λινκ για το thread στο channel και ειπα να ριξω μια ματια ^^, ε υπολογισα οτι τις μεγαλες μου αγαπες θα τις εχουν καπαρωσει και η mio μου αρεσε αρκετα πολυ ... ειπα να παρω ενα ρισκο!
και μια χαρα θα ειναι μαζι μου δε καταλαβα!!
May 13 2009 18:20
Kenny → digitaltracker
Πολύ ενδιαφέρον! Όπου βρίσκεις ιαπωνικές γραμματοσειρές, plz ενημέρωνέ με. Τις κυνηγάω παντού.
Apr 29 2009 21:20
digitaltracker → Kenny
Χρονια Πολλα και καλως όρισες στην ενεργό δράση!
Βρηκα τυχαια μια ενδιαφερουσα σελιδα που εχει τα translation scripts απο τα ongoing anime αλλα το πιο ενδιαφερον ειναι οτι στα zip/rar/7z περιεχονται links για τις γραμματοσειρες που χρησιμοποιουν τα fansub αλλα και DVD releases.
Εγω πχ βρηκα τα επισημα fonts που χρησιμοποιει η GONZO για το Shangri-la.
Apr 29 2009 13:48
digitaltracker → Labrokratis
thx man! και να σκεφτεις οτι ελεγχω το ADC 2-3 φορες τη μερα!
πως μου ξεφυγε αυτο?
Apr 28 2009 23:47
Labrokratis → digitaltracker
Hi, βασικά ένα torrent είναι, που έχει αναφέρει ο Dante80. Θα το βρεις στο [url=http://www.asiandvdclub.org]Login :: AsianDVDClub.org[/url] θέλει όμως free registration. Είναι rip του DVD που κυκλοφόρησε εκεί στην Ιαπωνία remastered και έχει πραγματικά άριστη ποιότητα εικόνας! Και εγώ δε το έχω δει ακόμα και ας το κατέβασα. Είδα chobits (άσχετο) που είχα βάλει στο πρόγραμμα και τώρα πάω για astro figther. Dallos από εβδομάδα μάλλον!
Apr 28 2009 12:57
digitaltracker → Labrokratis
Hello! Καλα εισαι? Ειδα που αναφερθηκες σε remaster του Dallos. Μηπως μπορεις να δωσεις καποιο link?
Apr 24 2009 12:46
digitaltracker → eleni_rocks
LOOOOL!!! Καλα δεν ειμαι και ο πιο τρελος fan αλλα το RESCUE ειναι πολυ ωραιο!
... οπως και το Come Back to me, White Xmas και Don't U Ever Stop...
.... παει! χαλασαμε! XD :P
Apr 22 2009 10:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed