Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tristessa → digitaltracker

Ήμουν και στα δύο προηγούμενα! Aν άκουσες κάτι κραυγές από τον πάνω όροφο, εγώ ήμουν XDDD Sure! Αρκεί να σ' εντοπίσω :P
Απρ 18 2010 20:16
Φωτογραφία

digitaltracker → DmJapan

Nαι η αληθεια ειναι οτι ψιλοβαριεμαι... χεχε... yoroshiku~
Απρ 18 2010 18:12
Φωτογραφία

DmJapan → digitaltracker

Hey! Πατώντας το λινκ από το signature σου είδα ότι το μπλογκ σου μου φαίνεται γνωστό. :)Κρίμα που δεν το έχεις ανανεώσει καθόλου. :(
Απρ 18 2010 17:45
Φωτογραφία

digitaltracker → Tristessa

Eιδα οτι θα πας στο Japan Anime Party της Θεσσαλονικης την Παρασκευή. Ι will be there too. Probably sitting by the corner of the bar drinking my life away :p... feel free to say hi!
Απρ 15 2010 11:39
Φωτογραφία

Tristessa → digitaltracker

Hi~ Είπα να ρωτήσω πριν ακούσω γιατί με τους XOVER, το άλλο πόνημα του Juka, άσ'τα να πάνε XD
Απρ 10 2010 21:21
Φωτογραφία

yoroshiku~~ ...(again XD)
Απρ 10 2010 21:20
Φωτογραφία

Helo! Καλα εισαι? Nα σου πω την αληθεια απο τους VII Sense έχω ακουσει μονο το single Βlack Bird. Οποτε δεν μπορω να εχω εμπεριστατωμενη αποψη. Το single αυτο μου αρεσε παντως.
Απρ 09 2010 17:57
Φωτογραφία

Kenny → digitaltracker

Thanks for the link! Θα το τσεκάρω μόλις γυρίσω Salonica. Καλές γιορτές και σε σένα. ^^
Απρ 05 2010 23:50
Φωτογραφία

digitaltracker → Kenny

Ηello! Kαλα εισαι? Δε ξερω αν επεσε στην αντιληψη σου αυτο [URL="http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=121991"][ARR] Korean Short Film Animation Collection Vol.​ 2 [/URL] Ειναι μερικα Korean short animations τυπου GA-nime. Πιστευω θα σου αρεσουν. Καλη Ανασταση!
Απρ 03 2010 18:15
Φωτογραφία

Nighteyes → digitaltracker

Στο Dousoukai που είχαν αναφέρει παραπάνω. Δεν έχει subs. Είχε πολύ γέλιο όμως παρόλ' αυτά. Γίνεται το έλα να δεις εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια λες. Κάτι τέτοια τα ξέρει η Eri. Αν και η α2α σίγουρα, αφού τα ξέρει όλα.
Μάρ 16 2010 20:43
Φωτογραφία

digitaltracker → Nighteyes

[QUOTE=Nighteyes;375950]Τέτοιες σειρές έπρεπε να βγάζουν και όχι ξενέρωτα παραμυθάκια του γλυκού νερού(Ή τουλάχιστον, όχι μόνο τέτοια. Πήξαμε πια...). Τα ταμπού στα τάρταρα και οι αλήθειες στην φόρα.[/QUOTE] Sorry αλλα χαθηκα... :( σε ποια σειρα αναφερεσαι? Α και κατι ακομα... ποιος ειναι ο τιτλος της σειρας με τους "μπαλαρινους"? χεχε πρεπει να εχει πολυ γελιο!
Μάρ 16 2010 20:32
Φωτογραφία

Barbara → digitaltracker

thanx!! ..m περιπου ναι!! απο εκει !!
Μάρ 08 2010 22:21
Φωτογραφία

digitaltracker → Barbara

απλα respect για την παοκτσου jdrama fan! θεικο livejournal!!! απο Θεσσαλονικη να υποθεσω?
Μάρ 08 2010 20:48
Φωτογραφία

zade → digitaltracker

Eγώ αγόρασα αρκετά πράγματα ήδη,βέβαια πάντα θέλω να αγοράσω και κάτι άλλο ,αλλά δεν έχω άπειρο budget δυστυχώς. Τα χρ'ωματα ακριβώς γι αυτό το λόγο τα επέλεξα έτσι.Είσαι ο πρώτος που το βρίσκει.Κέρδισες ένα καλογυαλισμένο και αστραφετρό no-prize. Το torrent δοκίμασε να το κατεβάσεις από αλλού.Κι εγώ πήγα να το κατεβάσω γι δοκιμή απ το γαμάτο και δεεεεεεεν
Φεβ 21 2010 00:53
Φωτογραφία

digitaltracker → zade

[quote=zade;370313]Αγοράστε από το ίντερνετ τώρα που προλαβαίνετε.Το Ευρώ σήμερα έπεσε στα 1,34 δολλάρια.Άμα συνεχίσουμε έτσι,σύντομα θα φτάσουμε στο 1,30 και η κάθοδος δεν θα έχει σταματημό.[/quote] Φιλε ειπες το πιο σωστο πραγμα στο φορουμ!!! Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου για καποιες αγορες που δεν εκανα πριν ενα μηνα που το δολλαριο ηταν στο πατο... To αστειο ξερεις ποιο ειναι? Οτι απο τη μια μερια οι Αμερικανοι προσπαθουν να κρατουν χαμηλα το δολλαριο για να βοηθουν τις εξαγωγες τους και τωρα το ιδιο προσπαθουν και οι Γερμανοι με το ευρω. p.s.1. Μ' αρεσει πολυ ο συνδιασμος χρωματων που εχεις επιλεξει για τη userpage... Ειναι σα να γραφεις σε παλιο τερματικο :hehe: p.s.2. To torrent ο Καλος, ο Κακος και ο Ασχημος δε κατεβαινει με τιποτα!:roar:
Φεβ 19 2010 13:33