Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
animeotaku07 → sleeping_mind
εισεις δεν ειστε εκεινη στην Photograph? Σας αρεσει η Tifa? Την εκανα Cosplay περσι για Halloween ^^
Ιαν 14 2009 02:36
animeotaku07 → Yunancy
μαρεσει ο Zero :D στην αρχη ειμουν και για τον Kaname αλλα εγινε mysterious και ασε πια..
το τελος ειταν ΧΑΛΙΑ. στο manga φιλισε ο Ζερο την Υυυκι ενω στα επισοδια η Υυυκι δαγκωσε τον Ζερο΄:l
Ιαν 14 2009 02:02
Yunancy → animeotaku07
[B]ωωωωω σου αρεσει και εσενα το vampire knigt?wow ρε συ εγω ποτε δεν πορωνομαι με ανιμε..αλλα αυτη τη φορα πρεπειι να κανω μια εξερεση^^ενα θα σου πω....παρακολουθησα το vampire knight μεσα σε 1 μερα και τις 2 σεζον μονοκοπανια!λολ εχω διαβασει και το μανγκα!ασε....εσενα ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες?^^[/B]
[B]σορρυ για την καθυστεριμενη απντηση![/B]
Ιαν 13 2009 12:06
animeotaku07 → Animefrick
οχιιι my anime.. MY KINGDOM HEARTS :D we could be friends? ειμαστε και οι διο animefreaks ετσι και αλλιως ^.^ και ειμαι πολυ obsessive με το kingdom hearts...
λοιπον παιζω--
KHI- τωρα και την 5th time! [ειμαι στο Agrabah DAMNNIT!]
KHII- τωρα και την 6th time lol αλλα δεν ξερω ποθ ειμαι αυτη την-- ΑΗΗΗΗ! ξερω που ειμαι! Πεθαινω εναντιον τον Xaldin. Monkey dude =.=
Ωραιο Sig o(^.^)o
Ιαν 12 2009 15:46
animeotaku07 → miko-chin
Ο Καναμε ειταν "ok." στην μεση του ανιμε εδειχνε λιγο περιεργος και νομιζα πως εκριβε κατι αλλα το "τι" δεν ειξερα ακριβως (φυσικα..) μετα αρχισε ο Καναμε να γινει mysterious(πως το λες εκεινη τι λεξι στα Ελλινικα? τα ξεχναω ρε gammoto.) και αγαπησα τον Ζερο και ακομα τον αγαπω αλλα καπως νιοθω ασχημα για τον Καναμε.. καπως
LOL τωρα πρεπει να παω να δω το καινουργιο επισοδιο του Bleach ^^
για να δουμε τι θα γινει με τον Νοιτρα τωρα "ZARAKI! KILL HIM >D"
Ιαν 08 2009 05:56
miko-chin → animeotaku07
καλά τώρα μ'έχεις στείλει...Και γω ακριβώς τους ίδιους λατρεύω...Ειδικά ο Grimmjow is so hot!!!Κοίτα τον Κάναμε απο την αρχή δεν τον συμπάθησα πολύ όπως και δεν λάτρεψα απο την αρχή τον Ζέρο.Μετά που δείχνουν τους αληθινούς εαυτούς τους είχα στον νού μου μόνο τον θεό Ζέρο.Γιατί για θεό πρόκειται....
Ιαν 07 2009 14:19
animeotaku07 → miko-chin
lol ^.- ειστε και σεις fangirl ;D τρελη για το Bleach & Vampire Knight!!! Μαρεσουν πολυ οι Toshiro, Urahara, Ulquiora, Grimmjow, και ΕΙΔΙΚΑ τον Zero!!! στην αρχη ειμουν τρελη και για τον Kaname... screw him now =.=
Ιαν 07 2009 02:55
animeotaku07 → iristella
ok ase, to keyboard mou den douleuei swsta kai signomi gia ta Greeklish[[po po po =.="" prepei na to ftiaxo eh?]] parakalo ^^ euxomai na sou arese. exo kai ego deviantart alla tha sou steilo to link se PM :] bye.
Ιαν 02 2009 22:00
iristella → animeotaku07
Τίποτα ρε συ! Ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις να ρωτήσεις kk? Τhanks for the link too!!!
Ιαν 02 2009 18:05
animeotaku07 → iristella
βλεπω πως σας αρεσει το okhami ^^ αμα σας αρεσουν τους λυκους, μια φιλι μου τα ζωγραφιζει :] tsukiohkami.deviantart.com; η ohkami or okhami ειναι.
Βρηκα το προβλημα: χρεαζοταν να αλλαξω την γλωσσα του PC και μετα απο ελλ. στα αγγ. κανω alt+shift ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟ :D
Ιαν 01 2009 22:49
Seirios → animeotaku07
γεια σου και από μένα...
μπορείς να κοιτάξεις αυτό [URL="http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/2028-%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FC-%EF%F1%E8%EF%E3%F1%E1%F6%E9%EA%FC-%EB%E5%EE%E9%EA%FC-%E3%E9%E1-%F4%EF%ED-firefox.html"]http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/2028-%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FC-%EF%F1%E8%EF%E3%F1%E1%F6%E9%EA%FC-%EB%E5%EE%E9%EA%FC-%E3%E9%E1-%F4%EF%ED-firefox.html[/URL]
για ορθογραφικό έλενχο.
και ρίξε και μια ματιά εδώ [url=http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules].aNiMe//GR Forums - Forum Rules[/url]
για του κανόνες...και μην κάνεις διπλά πόσο μάλλον τριπλα + ποστς...
:)
Ιαν 01 2009 22:43
iristella → animeotaku07
Hello Και καλωσήρθες στο anime.gr.Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς...Δεν επιτρέπονται τα greeklish στο forum οπότε θα πρέπει να γράφεις με ελληνικά.. Επιπλέον καλό είναι να μην ανοίγεις thread για anime τα οποία ήδη υπάρχουν.. Για να κατατοπιστείς καλύτερα πέρνα και από [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html"]εδω[/URL] .... Ι hope you have fun.... ^^
Εdit.... Το Pc σου πρέπει να είναι το μόνο το οποίο δεν δέχεται την αλλαγή γλωσσας μέσω Alt+shift o.O (ξαναδοκίμασε μάλλον δεν κανεις κάτι σωστά)... Anw εναλλακτικά δοκίμασε να αλλάξεις γλώσσα από την ένδειξη EN/GR στην task bar (δίπλα από την γλώσσα). Επιπλέον προσπάθησε να μην βγάινεις εκτος θέματος στα threads ακόμα και αν τα έχεις φτιάξει εσυ (καλα αυτό που έκανες πήγαινε για lock αλλά γενικά μιλάω)... Καλή συνέχεια....
Ιαν 01 2009 21:43
animeotaku07 → Yunancy
zomg, sas aresei kai sas to Vampire Knight ^^
exw trelathi!!! o zero einai polu mal***s pou den tin filise telika alla kai i yuuki ekane vlakeia pros to telos; den xero ama to xeis diavasei akoma so den leo ti ^.-
Δεκ 31 2008 19:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται