Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Phantom Duck → animeotaku07

Ενσωμάτωσα την ψήφο σου για τον Medicine Seller στο πρώτο ποστ που έκανες, ώστε να μην υπάρχουν περισσότερα από ένα ποστ για κάθε παίχτη, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Μπορείς να κάνεις ό,τι περαιτέρω αλλαγές θέλεις αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα ;) Επίσης για να μετρήσει ως έγκυρη η ψήφος σου θα πρέπει να επιλέξεις και μία από τις δύο επιλογές, ή[COLOR=Blue][/COLOR]+2 Nodame ή -2 Yoko
Ιαν 27 2009 03:30
Φωτογραφία

animeotaku07 → kawai_desu_ne

haii kawaii desu ^.- lol. konnichiwa-- watashi otaku; HONTO NI ;] καλά... απλως βαρεθικα λιγακι και ειπα να πω ενα γεια σε καποιον που μιλαει nihongo :D nice username btw ^^
Ιαν 25 2009 23:33
Φωτογραφία

animeotaku07 → sleeping_mind

οχι πολλα.. μονο την Τifa, αλλα νομιζω θα κανω cosplay kαι τον Reno ^^ και ασε που δεν γουσταρω πολυ την Aerith μπορει να κανω και κεινει... σκευτομαι και ψαχνω για καποιον με [αν γινετε;lol] με μακρια μαλλια και ευκολο cosplay μονο επιδει δεν μπορω να αγορασω ενα απ το ebay. θα μαρεσε να κανο τον Saix η τον Marluxia..? δεν ξερω. Πρεπει να αγορασω το Organization XIII cloak....
Ιαν 23 2009 04:50
Φωτογραφία

sleeping_mind → animeotaku07

αχ ναι θα ηθελα πλ να την δω εαν θεσ και μπορεισ ^___^ .... βεβαια ολα αυτα που μου ειπεσ τα περιεργα δν ξερω τι ειναι ουτε που θα τα βρω αλλα θα ψαξω!!! εχεισ κανει πολλα cospay???
Ιαν 22 2009 10:40
Φωτογραφία

Yunancy → animeotaku07

[B]ΧΔ ακου τι προτεινω να γραψουμε 1 γραμμα στο σεναριογραφο και να του ζητησουμε να σκοτωσει τον καναμε με τον χεροτερο και ποιο βασανιστηκο τροπο,χιχιχχι εσυ τι λες?*evil smile*πλακα κανω ΧΔ[/B] [B]καλο γουστο εχεις στα ανιμε[/B] [B]να σου πω και τα δικα μου?^_^[/B]
Ιαν 21 2009 19:16
Φωτογραφία

animeotaku07 → Yunancy

ουτε και γω νομιζο πως θα πεθανει ο Καναμε, αλλα θα θελα.. Μαρεσει και το: Bleach Deathnote Naruto Shippuden --αυτα τα βλεπω τωρα; παλια εβλεπα[sp?] fullmetal alchemist fullmetal panic Inuyasha kai polla alla pou den thimame.
Ιαν 19 2009 22:03
Φωτογραφία

animeotaku07 → sleeping_mind

στην ικονα σσς... ναι την εχο αλλα την ευτιαξα μονη μου με πραγματα που ειδι εχο xD χρησιμοπιοισα-- -black & white tanktop, red ribbon, legins, scarf[gia tin fousta;], black fabric[cape], kai converse. i straightened my hair too. lol. και τωρα μιλαμε για cheap ^^ lol. μπορω να σου στειλω a pic του cosplay; μπορει και να βαλω μια στο profile μου ^.-
Ιαν 19 2009 21:57
Φωτογραφία

Yunancy → animeotaku07

[B]δεν νομιζω να πεθανει ο καναμε..αλλα πολυ φοβαμαι ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΟ ΨΩΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ λολ[/B] [B]ποια αλλα ανιμε σου αρεσουν?[/B] [B]MeruPurι?πρωτη φορα το ακουω,αλλα γενικα δεν μου αρεσουν τα ροματζα..μονο το vampire knight μου αρεσε και δεν το λες κια εντελως ροματζο^^[/B] [B]μου αρεσουν τα ανιμε που πεφτει λιγο σπαθακι και ξυλαρακι^.~[/B]
Ιαν 19 2009 19:37
Φωτογραφία

sleeping_mind → animeotaku07

σε ποια φοτο καλη μ??? εχεισ την στολη τησ Τιfa?? :0 την θελω και εγω ειναι η αγαπημενη μου anime char!!!! εμ.... δν συστιθηκα με λενε λετα εσενα????
Ιαν 18 2009 22:41
Φωτογραφία

animeotaku07 → Yunancy

ναι ναι συμφονω ^^ να πεθανει ο Καναμε damn all! he screwed everything up right??? D< και μολις πεθανει ,θα βγουν οι Zuuki. *whoot* Ευχομαι να κανει κατι η Matsuri Hino; κι 'ας ειναι ενα εργω 1ωρα και μιση! lol. *obsessed maniac freak...* ahh ενα αλλο-- θα θελα πολυ να ευτιαχνε το MeruPuri σε επισοδια ο(^^)ο , και αμα δεν ξερεις για πιο μιλαω.. ειναι ενα αλλο ρωμαντικο :] you should read it if you havent. its intense :D:D:D
Ιαν 17 2009 06:08
Φωτογραφία

Yunancy → animeotaku07

[B][COLOR=purple]ναι ρε συ τσαντηστικα ολλυ η Γιουκι δεν επρεπε να του φερθει ετσι μετα απο ολα οσα ειχε κανει για αυτην!>.<[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]παντως υπαρχουν εντονες φημες οτι στο τελος θα πεθανει δυστυχως η Γιουκι...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]και αν το καλοσκεφτεις λογικο ειναι να πεθανει ενας απο τους 3......δεν γινεται αν ζουν και οι 3 τους και να συνεχιστει αυτο το ερωτικο τριγωνο λολ[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]πανως ενα ειναι σιγουρο..οτι ο Ζερο δεν θα πεθανει!λολ[/COLOR][/B]
Ιαν 16 2009 11:51
Φωτογραφία

animeotaku07 → Animefrick

και μενα! Πολυ μαρεσι ο Kadaj, ομως και τον: Cloud, Yazoo, Vincent kai ton Sephiroth! Μαρεσει και τον Ζερο καλυτερα απ ολους! Αλλα δεν μπορω τα πω, στην αρχη μαρεσε και ο Καναμε... Φυσικα [για τον L] λατρευω τον L! στα αγγλικα ομως ακουγετε περιεργος; καλυτερα στα Ιαπωνεζικα!!! και συμφονω για την Kairi. Αλλα και τωρα ειναι λιγι σπαστικια =.="""
Ιαν 16 2009 00:57
Φωτογραφία

Animefrick → animeotaku07

aaax! vampire knight! τώρα θέλω να κάτσω να δω την δεύτερη σεζόν! λατρεύω τον Ζίρο! και από το death note τον L φυσικά! bleach δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το δω.... είναι και μεγάλο! Από το Kingdom hearts μου αρέσουν sora, riku, axel,roxas namine, donalt! άντε και kairi ( τώρα στο 2 που μεγάλωσε την συμπάθησα πιο πολύ στο 1 μου έσπαγε τα νεύρα!) Και στο FF VII advent children περιτώ να σου πω ότι έχω ερωτευτεί τον Κadaj!!!! είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας!
Ιαν 15 2009 13:28
Φωτογραφία

animeotaku07 → Animefrick

lol για να σκεφτω λιγο-- λαθος! μισο λεπτο χρεαζομουνα! Bleach, Deathnote, Vampire Knight! τελιο ^^ Ποιοι απ το KingdomHearts do you like??? εμενανε.. Sora, Riku, Demyx, Axel, Zexion, Marluxia και και και... αυτα! Τωρα το Final Fantasy? Εχω ξετρελαθη! Στο εργο ομως.. FFVII:Advent Children. Στο παιχνιδι, σκατα. I die constantly and have no idea what the hell im doing wrong =.= Μαλον μου τελιονουν τα bullets? δεν ξερω. Εχετε μηπως [spelling] deviantart?
Ιαν 15 2009 00:35
Φωτογραφία

Animefrick → animeotaku07

xa xa άλλο ένα πορωμένο άτομο με kingdom hearts και εγω το λατρευω οπως το καταλαβες ήδη!!.... είναι το αγαπημένο μου RPG!!! :) από άνιμε τι πρωτιμάς πιο πολύ???
Ιαν 14 2009 14:53