Community Status Updates
Nozomu → didimakia
My first choise yes but it included a nice bloody scene...:kill4u:
This one:
[SPOILER][IMG]http://i538.photobucket.com/albums/ff345/Chib3110/Summer_Despair_by_tsulala.jpg[/IMG][/SPOILER]
Αλλα λογο μεγεθους χανει ολη του την μαγεια αμα μικρυνει...:damn:
Οποτε 8α παω για ενα full bikini one! Σε μια βδομαδα may the nosebleed begin!:hehehe:
Jun 19 2010 19:09
Nozomu → didimakia
Εγω περιμενω να τελειωσω με την ε3εταστικη μου για να βαλω ενα νεο καλοκαιρινο σετακι...:kill4u::tensai:
Jun 19 2010 18:53
didimakia → Nozomu
Ναι στο Steel blue, steel bright blue και steel purple φενεται σαν να μην εχει background...Nice:kill4u:
Jun 19 2010 18:47
Nozomu → didimakia
To steel purple... Αν και με αυτην την τεχνικη φενεται ωραιο και στο purple... ;)
Jun 19 2010 18:43
didimakia → Nozomu
Μπα εδω καλα ειναι...εβρεξε πριν λιγο και εχει δροσουλα...τελικα εκανα κατι αλλο...εβαλα ως bg χρωμα το χρωμα του skin steel blue και φενεται σαν transparent σε αυτους που το χρησιμοπιουν(οι περισσοτεροι)...εσυ ποιο usareis? xD
Jun 19 2010 18:41
Nozomu → didimakia
Atsuiiiiii:heat: Το a/c στο φουλ και παλι ζεστη κανειειειειειεειειει :heat:
Jun 19 2010 18:39
Nozomu → didimakia
Γενικα... για ολες εκεινες τις τελειες υπογραφες οι οποιες σβηστηκαν λογο περιορισμων! I have a dream...:hero:
/οτι να ναι
Jun 19 2010 18:29
didimakia → Nozomu
Προσπαθω τοση ωρα να βρω τροπο ετσι ωστε να την αποθηκεσω ως .png(για να μην εχει background) αλλα και να τις μειωσω τα KB...οταν την αποθηκευεις ως JPEG σου δινει την επιλογη να μειωσεις την ποιοτητα ενω οταν την αποθηκευεις ως PNG δεν!
:nooooo:
Jun 19 2010 17:46
didimakia → Nozomu
Πφφφ ειχα ξεχασει τα KB και το size,μου την εβγαλαν και την ξαναεκανα render... TSKSOOOOOOOOOOO!!!!!1:mador2:
edit: και ειναι παλι εξω απ το οριο....:roar:
Jun 19 2010 17:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed