Community Status Updates
Nozomu → Tea-chan
Eυχαριστω πολυυυυυ! (μου βγηκε λιγο η πιστη να τα μαζω3ω ολα, επεφτα απο το ενα not exist στο αλλο D: ). Καλη τυχη με την μετακομιση! ^_^
Jul 04 2010 22:48
Tea-chan → Nozomu
Γειά σας, γειά σας. Συγγνώμη για την αργή απάντηση, μετακομίζω και επικρατεί πανικός στη ζωή μου...
Mahou και AonE. Μετά πηγαίνεις εδώ: [url]www.call-to-arms.net[/url] Multimedia -> OVAs κατεβάζεις τα SoftSubs ενώ κατεβάζεις τα υπόλοιπα RAWs από εκεί που σταματήσανε τα δύο πρώτα groups.
Καλά δαγκώματα! :P
Jul 04 2010 22:09
Nozomu → Tea-chan
Dear Tea-chan,
Επειδη εσυ εισαι (λογικα) η πιο Alucardoχτυπημενη εδω μεσα (yea it's a compliment) 8ελω να μου δωσεις τα φωτα σου... 8ελω να κατεβασω το Hellsing (both series and OVAs) αλλα δεν 3ερω απο ποιο group!! (oooh the drama)... Can you help meee?
[magnum mode] Your biggest fan in the whole anime.gr [/magnum mode] :P
Jul 03 2010 14:04
didimakia → Nozomu
Well αυτο ειναι και θετικο... :P
ομως μου την σπανε μερικοι που εχουν το υφος το ''εγω τα ξερω ολα, υπαρχει η δικη μου η γνωμη και η λαθος'' και προσπαθουν να σου περασουν την γνωμη τους καπως ετσι...
Jun 19 2010 20:17
Nozomu → didimakia
Nννννναι! Αλλα ποτε δεν 3ερεις ποιος κρυβεται πισω απο ενα username...:golgo: :P
Jun 19 2010 20:10
didimakia → Nozomu
Χεχε...ποιος να προσβληθει μωρε? ολοι εδω trolls ειμαστε...ευκαιρια για σαρκασμους θελουν ολοι... αφου ειναι απ τους πιο ωραιους τροπους για να γελασεις... :P
Jun 19 2010 19:59
Nozomu → didimakia
Ειρωνικες? Εγω? Ποτε?:himitsu: Thnx! Πιο πολυ για πλακα τις ποσταρω και μεχρι στιγμης παλι καλα κανενας δεν εχει προσβλη8ει. :tensai: Αλλα και παλι εχει πλακα ειδικα οταν καποιος απανταει επισεις με εικονα... ααααχ:awww: ποσο μου αρεσουν οι εικονομαχιες ( :P ) στη μαυρη τρυπα... κα8ομαι και γελαω σαν χαζο...:hahaha:
Jun 19 2010 19:56
didimakia → Nozomu
Α σε εχω πει? με τρελαινουν οι ειρωνικες και διαφορες φωτο που ποσταρεις... :)
Jun 19 2010 19:50
Nozomu → didimakia
Μπαρμπας?:oo: Μαλλον δεν εχεις δει το Sayonara Zetsubou Sensei εεε?
Jun 19 2010 19:25
didimakia → Nozomu
Indeed δεν θα ειναι ωραιο αμα την μικρυνεις...παντως ο μπαρμπας με τα γυαλια πρεπει να ηταν πολυ ματακιας για να τον καναν ετσι... saved btw :)
Μια εβδομαδα you say? προλαβενω δεν προλαβενω να παρω χαρτομανυλα...xD
Jun 19 2010 19:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed