Community Status Updates
LethalMike → Erisadesu
λοιπον κοψε τα βρισιδια και ακου, ο jj abrams ειναι οντως σε ενα βιντεο των lonely island μονο στο cool guys don't look at explosion και νομιζω το εκανε γιατι το εδειξαν στα MTV awards κατι τετιο και σκασε δεν εισαι γρια. :mador2:
May 22 2010 12:03
Erisadesu → LethalMike
ποια λινκ???
εγώ σε ρώτησα αν ο JJ abrams υπάρχει κάπου στα
βίντεο των Lonely islands....
θα με τρελάνεις βλαμένο.
May 22 2010 12:00
LethalMike → Erisadesu
εγω σου εδωσα τα λινκ, τωρα απο εδω και περα βγαλε τα περα μονο σου,
Και σιγα την γρια, 28 εισαι ακομα, μια χαρα εισαι, εχεις ακομα ζωη μπροστα σου ;)
May 22 2010 11:55
Erisadesu → LethalMike
ρε σκατό με δουλεύεις;
με βρήκες γριά γυναίκα και άρχισες τις βλακείες;
May 22 2010 11:45
LethalMike → Erisadesu
ειναι αυτος που εφτιαξε το σεναριο του λοστ και σταρ τρεκ.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Zv58vpY0CT8[/URL]
May 22 2010 11:24
LethalMike → Erisadesu
χαχαχαχαχ :kakaka:
Jizz in my pants! :P
btw δεν περιμενα τον jj abrams να το παιξει τοσο, χμμμ πως να το πω "γελοίος"
May 22 2010 01:42
Erisadesu → LethalMike
Ι'm on a boat!!!
το cool guys don't look at explosions είναι το τραγούδι που τραγουδάω συνέχεια....
May 22 2010 00:46
zade → LethalMike
Καμία σχέση ο Alice Cooper με τους Alice in Chains.Ο πρώτος είναι από τους θεμέλιους λίθους του αμερικάνικου Ροκ ,που ξεκίνησε να τραγουδάει το 60' και συνεχίζει μέχρι σήμερα.έχει περάσει από όλα τα είδη rock από garage ου ξεκίνησε μέχρι hard rock που έπαιξε στις αρχές του 90'.Για να καταλάβεις το μέγεθός του είναι κάτι σαν τον Αμερικανό Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Oι Alice in Chains είναι και αυτοί ροκάδες ,μεταγενέστεροι όμως. Βαριέμαι να γράφω και γι αυτούς όμως.Ότι άλλο θες για Alice Cooper μου λες ,είμαι fan.
May 21 2010 00:05
laraska → LethalMike
δεν ειρωνευτηκα καθολου. μετα ειδα το νικ του αλλα βαριομουν να κανω εντιτ . αλλα εξετασεις εγραφε σιγουρα ...
May 20 2010 23:54
LethalMike → Erisadesu
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NLDGekeZh_8[/url] σε αυτο το video με κουρεμενο μαλλι οντως μοιαζει ναι!
May 20 2010 11:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed