Community Status Updates
Napster → Night Wizard Seal
Hi, hi. :) Και 'γω μονο το ονομα του τραγουδιου ξερω. Ακομα το ψαχνω αλλα που θα παει...
[I]Και ειναι πολυ τουμπανοτραγουδι...xD[/I]
May 02 2011 19:06
Night Wizard Seal → Napster
Hello man! :) Χρόνια Πολλά και καλά.
Να σου πω. Το τραγούδι από την Ohana το βρήκες σε κανα youtube, download or something like that? Γιατί το έψαξα με τον τίτλο του, αλλά δε βρήκα κάτι...
May 02 2011 18:29
Jorg → Night Wizard Seal
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, αλλά θα ήθελα πολύ να πάω όπως και Θεσσαλονίκη.
May 01 2011 22:24
Night Wizard Seal → Jorg
Με το αμάξι κάνεις σχεδόν 6 ώρες. Με το λεωφορείο 7. Βέβαια εμείς μια φορά με το αμάξι είχαμε κάνει ρεκόρ 4,5 ώρες. Άδειοι δρόμοι και τρέχαμε :P
Να πας Βέροια είναι πολύ ωραία πόλη.
May 01 2011 22:19
Jorg → Night Wizard Seal
Και εγώ δεν μπορώ να πω ότι διάβασα πολύ, αλλά όπως και να έχει, θέλεις τις διακοπές να ξεχαστείς από τα μαθήματα.
Βέροια, ε; Δεν έχω πάει, αλλά πρέπει να είναι πολύ ωραία, αν και είναι αρκετά μακρυά. Πόσες ώρες κάνατε να πάτε (λογικά με αμάξι θα πήγατε, ε);
May 01 2011 22:13
Night Wizard Seal → Jorg
Κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα. Πήγα στο χωριό μου κοντά στην Βέροια, όπως επίσης και στην Βέροια (:P), γιατί από εκεί κατάγομαι και ξέρεις αρνιά και τα λοιπά τσιμπούσια. :P
Πήγα και Κοζάνη μια βολτίτσα. Ήταν ευχάριστο Πάσχα. Και ελαφρύ από διαβάσματα. Μόνο Λατινικά πήρα να διαβάσω. Αυτά.
May 01 2011 22:01
Jorg → Night Wizard Seal
Χρόνια πολλά και σε εσένα! ^^ Μια χαρά πέρασα. Πήγαμε στο χωριό ενός φίλου μου και φάγαμε όσο αρνί δεν φάγαμε ποτέ. Τα ιδιαίτερα μου τη χάλασαν κάπως, μιας και είχα και τις 2 εβδομάδες, αλλά πέρα από αυτό ήταν πολύ ωραία.
Εσύ πως πέρασες; Πήγατε πουθενά;
May 01 2011 21:56
The Tragic Prince → Night Wizard Seal
[url]http://www.collectors-library.com/series.php?id=9[/url]
Apr 20 2011 03:29
Night Wizard Seal → The Tragic Prince
Καλησπέρα σου Πάνο. Να σε (ξανα) ρωτήσω. Μου είχες πει για μια σειρά βιβλίων στα αγγλικά που είχε τα άπαντα διάφορων ξένων συγγραφέων, όπως του Πόε και του Σαίξπηρ.
Μπορείς να μου θυμήσεις το όνομα; Το ξέχασα :P
Apr 14 2011 20:42
meidei → Night Wizard Seal
Αν δεν ήταν αυτές οι γιαπωνέζικες προσωπικότητες θα ήταν καλύτερο. Είναι κάποια refs που δεν μπορείς να τα πιάσεις εύκολα
Apr 12 2011 22:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed