Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
didimakia → D.Dragon
Yup...πολυ νεκρα...παντως το Beelzebub δεν παιζεται...δεν μου λες? καθε ποτε κανουν τα scanlations του ?
Ιούν 22 2010 11:56
D.Dragon → didimakia
Cool, αν και είχα μια καχυποψία στην αρχή λόγω Gantz διαβάζεται πολύ ευχάριστα, άντε με το καλό να ξεθάψουμε και το θρεντ του, στο forum:)
Ιούν 22 2010 11:53
D.Dragon → karkas
+φωνώ για τα american pie.
Στις προτάσεις τώρα. Δεν υπάρχουν πολλές ταινίες του είδους που να φτάνουν επίπεδα american pie αλλά κάποιες βλέπονται ευχάριστα
sex drive. Το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό αλλα ακολουθεί τα στάνταρ κλισέ.
not another teen movie. Πολύ πιθανόν να το χεις δει, έχει πολύ καφρίλα μέσα αλλά κάπου είναι υπερβολικό.
to kick-ass. Δεν ανήκει ακριβώς στο είδος, είναι ένας συνδυασμός superbad + ταινιών υπερηρώων. Αξίζει σίγουρα πάντως.
To old school. Επίσης μάλλον θα το χεις δει, συγκαταλέγεται στις αστείες ταινίες του είδους, χωρίς να είναι κάτι το φοβερό.
Έχει βγει και το hot tub machine το οποίο δεν έχω δει ακόμη αλλά ίσως ρίξω μια ματιά τις επόμενες μέρες.
Ιούν 20 2010 19:17
karkas → D.Dragon
Τα έχω δει τα υπόλοιπα American Pie, μέχρι και το Book Of Love (2009) και ομολογώ ότι ακόμα κι αν δεν φτάνουν το πνεύμα των 3ων (μη πω των 2) πρώτων, είναι όντως χαριτωμένες ταινίες και βλέπονται μια χαρά!
Βασικά απ'τις ταινίες που είπες δεν έχω δει μόνο του The New Guy, αλλά χτες είδα και το Girl Next Door, επίσης κορυφή!!
Αν έχεις κι άλλες να προτείνεις hit me!
Ιούν 20 2010 18:47
D.Dragon → didimakia
Καταλαβαίνω... δεν λέω είναι ωραίο fanart απλά ο καλλιτέχνης σαν να βγάζει έναν τέτοιο προσανατολισμό.:stubborn:
Ιούν 19 2010 18:56
didimakia → D.Dragon
Yaoi? Noooooooo....i dont even want to think about it...:puke:
Ιούν 19 2010 18:44
D.Dragon → Nozomu
Από πoio manga είναι το σετάκι, μου κίνησε το ενδιαφέρον :blingeye2:
Ιούν 19 2010 17:23
D.Dragon → crazyBoyMangaFun
Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι..ίσως δεν θυμάμαι..:hot:
Ιούν 16 2010 11:21
crazyBoyMangaFun → D.Dragon
τι εννοείς ακριβώς man μήπως με πιο πρόγραμμα;αν είναι αυτό τότε σου συνησώ media player classic
Ιούν 14 2010 21:30
D.Dragon → varog
Φιλαράκο διευκρίνησε πιο dragonball θες ? original, Z, GT, Kai , και θες να το κατεβάσεις η να το βλέπεις online ?
Ιούν 11 2010 01:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται