Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zem@c → D.Dragon
καλα... φιλε.. μιλαμε για πολυ γ@μ@το κεφαλαιο... επιτελουσ!!!!!
Ιούλ 07 2010 23:53
D.Dragon → Strange Loop
Συμφωνώ με τις αδυναμίες σου και ότι διαφωνούμε στο θέμα της πρωταγωνίστριας. Και η βασίλισσα τα σπάει btw.
Ιούλ 04 2010 21:09
Strange Loop → D.Dragon
Ρε συ εγω λεμε με την συγκεκριμενη δεν μπορω καθολου, την βρισκω πολυ αντιπαθητικη σαν χαρακτηρα και βλεποντας και τα δοντια της την βρισκω και ασχημη σαν γυναικα. Παντως σωματακι δεν μπορω να πω, εχει και πολυ καλο μαλιστα. Αδυναμιες μου απο την σειρα ειναι η Jessica και η Παμ..
Ιούλ 04 2010 20:55
D.Dragon → Toriko
Φίλε πρέπει να σου πω πως μόνο από το όνομα το avatar και τα στοιχεία σου, σε θεωρώ θεό. Τα σπας.
Ιούλ 02 2010 02:07
D.Dragon → Strange Loop
Δεν ξέρω είναι αρρώστια:sadist:...λες και έχει γίνει βαμπίρ και με έχει δαγκώσει αναγκαζοντάς με να βλέπω όνειρα μαζί της :P
Ιούλ 02 2010 02:00
Zem@c → D.Dragon
ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ! ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!
Ιούλ 01 2010 15:01
Zem@c → D.Dragon
παντως στο ανιμε εδειξε οτι η ναμι γυριζει πισω με την βοηθεια του γερου μαγου.. και καλα το νησι κινειται με τον ανεμο και θα παει προσ το αρχιπελαγο... το θεμα ειναι οτι π.χ. ο ussopp πωσ στο διαολοθα βρει τροπο να γυρισει? :s
Ιούλ 01 2010 01:38
D.Dragon → Zem@c
Ναι ρε συ εντάξει, η επικότητα του marineford ήταν εξωπραγματική. Χρειάζονται όμως τέτοια κεφάλαια για να φανεί και η αλλαγή στην προσωπικότητα του Luffy, αλλά δεν θα μπορούσε να δείξει όλους του Straw Hats αμέσως και να αρχίσει η περιπέτεια, θα ήταν πολύ απότομο. Πιστεύω τα επόμενα μπορεί να είναι αφιερωμένα σε αυτούς εξολοκλήρου.
Ιούν 30 2010 23:53
Zem@c → D.Dragon
οντως ειναι πολυ καλο το κεφαλαιο.... απλα δν ξερω ρε συ... μου εχει αυτο το αποθημενο απο τον πολεμο.. που ολη την ωρα ετρεμα οταν διαβαζα και δν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ γτ προσπαθουσα να κανω ενα σωρο υποθεσεις για την συνεχεια... για ΑΥΤΟ δν με ενθοθσιαζει τπτ πλεον..αλλα οντως ηταν πολυ καλο κεφαλαιο! 8,5/10 απο μενα :)
Ιούν 30 2010 23:48
laraska → D.Dragon
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=405451&postcount=4397[/URL]
lol μα γιατι το λες αυτο ; XD
Ιούν 29 2010 07:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται