Community Status Updates
QueenofHearts → amaya3
Η λύση είναι απλή. Έχουν μπερδέψει τον Ren με τον βλαμμένο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Apr 25 2010 20:51
amaya3 → QueenofHearts
Αν ήσουν η QueenofHearts του mangafox θα σου είχαν βγει τα μάτια με τα υπόλοιπα που λέγονται απ' τα fangirls. Εδώ πάνε να βγάλουν τον Ren controlling, abusive freak σαν τον Edward(από Twatlight:puke:)...
Για μένα είχαμε αρκετή εξέλιξη και την απόλαυσα ιδιαίτερα(Natsu=<333...3) but then again, my bias is huge so yeah...
Έλα ρε, μπορεί να έχει συγκρατηθεί υπερβολικά μέχρι τώρα αλλά έχει γίνει στάχτη και μπούρμπερη on the inside!
Sacchou is forever love and the true star of SB!:wooi2:
Apr 25 2010 18:19
QueenofHearts → amaya3
"healthy"? Σε τι σαδομαζοχιστικό σύμπλεγμα κατωτερότητάς ζουν;
Δεν ήταν βαρετή γενικά, αλλά ούτε λίγη εξέλιξή στη βασική ιστορία βρε παιδιά; Ουφ!! Μα τη παγόβουνο κι αυτός ο άνθρωπος.. ευτυχώς που υπάρχει και ο saccho και γελάμε λίγο..
Apr 25 2010 17:56
amaya3 → QueenofHearts
The love and the confetti are still yours! xD Αχ ναι είναι για πολύ ξύλο και οι αυξανόμενοι fans του που υποστηρίζουν "his healthy relationship with Kyoko" με κάνουν να τον μισώ ακόμα περισσότερο!
Σαν καταλύτης μου αρέσει πολύ και μένα, αλλά μόνο έτσι! Δεν περιμένω πια τίποτα από τον dear Ren, πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι η Setsuka τώρα παρά αυτός! XD Το φίλι το λάτρεψα για διάφορους λόγους αλλά με έκανε να τον μισώ ακόμα περισσότερο!:burningbe3:[SIZE=1](Δεν είναι τυχαίο το ότι επαναλαμβάνομαι XD)[/SIZE]
Nande καιρό βαρεμάρας;:Crying2: Ούτε σε σένα άρεσε το Natsu arc?>_<
Apr 25 2010 10:56
QueenofHearts → SotosProtos
Wow, για αρχάριος μια χαρά τα έχεις πάει!! Πολλά cosplays! Εγώ δεν είμαι και συχνά Ελλάδα για να κάνω κι άλλα..
Apr 25 2010 10:45
QueenofHearts → amaya3
όχι, δεν είμαι η ίδια! Πάραυτα ναι, ο Shutaro είναι για πολλά σουτ. κλωτσίδια και μπουνίδια μέχρι να πάψει να είναι τόσο βλαμμένος! Ποτέ δηλαδή!
Πάραυτα μου αρέσει πολύ σαν καταλύτης στην ιστορία. Κάθε φορά που εμφανίζεται έχουμε άλματα προόδου γιατί αν περιμέναμε απ΄τον αξιαγάπητο Tsuruga-san, στα 80 τους θα ανταλλάσσαν το πρώτο τους φιλί. Αχ! Ειδικά στη φάση με τα λουλούδια στο valentine's πραγματικά μέχρι να τον αγαπήσω κόντεψα για το πόσο ηλίθιος ήταν και πόσο είχαμε excitement στο manga μετά από καιρό βαρεμάρας!!!
Apr 25 2010 10:44
SotosProtos → QueenofHearts
Δεν θα σε εχω δει,τωρα αρχισα να πηγαινω στα παρτυ.Εχω κανει Kakashi,Κiba,Jack Skelligton και Trafalgar Law και τωρα ετοιμαζω κατι πολυ καλο για την πρωτομαγια :D
Apr 25 2010 07:46
amaya3 → QueenofHearts
Ερώτηση dear Queen: Are you and QueenOfHearts on mangafox the same person? Αν ναι, I just want to send you tons of love and confetti for hating Shoutaro(from Skip Beat!). XDD
[SIZE=1]huuuuge SB fan here so don't mind me~[/SIZE]
Apr 25 2010 04:44
QueenofHearts → SotosProtos
Έχω πολύ καιρό, κάπου 2 χρόνια να κάνω cosplay αλλά είχα κάνει την Isabella Yamamoto του Paradise Kiss και τον Natashou του Princess-Princess πριν κάτι αιώνες. Και έναν περίεργο Sephiroth.. :D Εσύ;
Apr 25 2010 01:30
QueenofHearts → DemyxII
Δεν πειράζει! Πού να το φανταστείς άλλωστε.. ! Δεν ασχολούμαι πολύ με το devart, αλλά θα σε κάνω add!
Apr 25 2010 01:26
DemyxII → QueenofHearts
HI!!
Exeic dikio gia TIN behind infinity!!:P
dn t eixa ktlavei alla dn t eixa psaksei kiolas!!
exc deviantart!?! t diko m: [url]http://demyxii.deviantart.com/[/url]
Apr 24 2010 23:38
SotosProtos → QueenofHearts
Χαιρετώ :D
Κάνεις και συ cosplay ?? εαν κανεις,ποια έχεις κάνει ??
Apr 24 2010 22:02
QueenofHearts → Kenny
Hello my dear boy,
Είδα αυτό και είπα να το εναποθέσω εδώ να το προσέχεις.
[spoiler] [IMG]http://i140.photobucket.com/albums/r10/RedQueenOfHearts/various/5042804.jpg[/IMG] [/spoiler]
Πάντα με εκτίμηση,
La Reine.
:ureshii:
Apr 11 2010 02:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed