Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Tea-chan

Happy Birthday dear!!
Jul 26 2010 02:35
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

μιααααααααρ
Jul 26 2010 02:33
Photo

QueenofHearts → Kenny

Τι λέει βρε πάλι ο στόμας σου για την γάτα μου και δεν αισχύνεσαι; Χαχαχαχα!
Jul 26 2010 02:01
Photo

QueenofHearts → SpirosK81

Ουυυ δε λες τίποτα! Λιώσαμε στο χορό και η μουσική ήταν υπέροχη! Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά σε πάρτυ!
May 16 2010 19:40
Photo

SpirosK81 → QueenofHearts

Ουπς.... κρίμα τότε..... ελπίζω να πέρασες καλά :)
May 16 2010 00:53
Photo

QueenofHearts → SpirosK81

Όχι καλέ! Ήμουν εκεί μέχρι περίπου τις 4-4 παρά! Απλά κάποια στιγμή είχα εγκαταλείψει την πίστα και είχα κάτσει σε μια σκοτεινή γωνιά να ξεκουραστώ!!
May 15 2010 15:41
Photo

SpirosK81 → QueenofHearts

Έφυγες νωρίς χθες;; Έψαχνα μετά να σε βρω, αλλά δε σε είδα...
May 15 2010 15:36
Photo

QueenofHearts → iristella

H αλήθεια είναι πως ναι, το anime ακολουθεί λίγο την σχολή του zoolander. Σκηνή-πόζα-σκηνή-πόζα-σκηνή-πόζα. Ελπίζω να συνέλθουν στην πορεία, αλλά και να μην συνέλθουν δεν πειράζει. Θα έχουμε πιο πολλά screenshots! χαχαχα!
Apr 27 2010 16:07
Photo

iristella → QueenofHearts

Δεν είσαι η μόνη σημαδεμένη από τον Medicine Seller και την μαγευτική του φωνούλα. Toν έχεις απολαύσει ως Haine στο Dogs πιστεύω ε? :3 Kαι παίζει και ο Mamoru Miyano σε αυτό το anime αν και δεν τον έχουμε δει ακόμη. Αλλά αν και παίζουν οι αγαπημενοι μου voice actors αν και το manga μου αρέσει και εμένα παρα πολύ, το anime μου φαίνεται τραβηγμένο και υπερβολικά ποζεράδικο χωρίς να υπάρχει λόγος. Plus they are dragging the plot. Εχουν βγεί ήδη τρία και υπάρχουν στο Tokyo Toshokan. Τώρα κατεβάζω το τρίτο. ^^
Apr 27 2010 15:45
Photo

Ένα επεισόδιο έχει βγει όλο κι όλο ( ή είχε όταν το κατέβασα) και δεν έχω παράπονο. Για την ακρίβεια όχι απλά δεν έχω παράπονο, όταν άκουσα τη φωνή του Takahiro Sakurai, αυτό ήταν. I was under. Όταν λέω πως ο KusuriUri με σημάδεψε ανεπανόρθωτα, το εννοώ! Ax! Διάβασα πάντως και τους 2 τόμους του manga που βρήκα και μου άρεσε. Για την ακρίβεια μου φάνηκε συμπαθής ο μικρός και αθώος πρωταγωνιστής, πράγμα σπάνιο γιατί συνήθως τους κάνουν λίγο βαρετούς.
Apr 27 2010 15:15
Photo

iristella → QueenofHearts

Xεχεχε! Ότι μοιάζουν μοιάζουν. Τώρα βέβαια το πόσο θα σου αρέσει το συγκεκριμένο anime είναι μια άλλη ιστορία. Εγώ προσωπικά το βλέπω αποκλειστικά και μόνο για τα bishies. Δεν θα το έλεγα και την καλύτερη μεταφορά manga.
Apr 27 2010 14:28
Photo

μάλλον τότε θα μας πετάξουν έξω μέχρι να συμμορφωθούμε, λες και είμαστε στο σχολείο! χαχα! πρέπει να δω και τον λατρεμένο κορεατη κάποτε..
Apr 26 2010 12:35
Photo

Erisadesu → QueenofHearts

εγώ έλεγα να γράφεις εσύ συνέχεια το ίδιο και εγώ να γράφω συνέχεια το ίδιο.... λολ βασικά εγώ δεν ειμαι αντικειμενικη με το θέμα.
Apr 26 2010 12:22
Photo

ειμαστε ικανές τα το συνεχίζουμε to infinity! xaxaxax
Apr 26 2010 12:11
Photo

Στις ομοιότητες χαρακτήρα είδα μια αναφορά που έκανες στο ότι στο UraBo υπάρχει χαρακτήρας που μοιάζει στον Soubi και τον Cross. Ξανθό megane με pointy χαρακτηριστικά και cheeky χαρακτήρα. Αυτό ήταν.. ο κόσμος ρόδισε γύρω μου και από παντού ακουγόταν το soundtrack της [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sCGPr6kCJLo"]αναζήτησης[/URL]. Αχ! Αγόρια! Πληγωμένα αγόρια! Τι χαρά!:joyful:
Apr 26 2010 12:03