Jump to content

Community Status Updates

Photo

NighteyesLoke

Δεν πειράζει, καλύτερα για να μην σου τελειώσει γρήγορα (για το nodame λέω). Να σου πω δεν θυμάμαι.:P Δεν με πολυενδιαφέρουν οι υπερδυνάμεις σ' αυτην την σειρά.:P(Βασικά μετά από το FMAB έχω κλείσει σ' αυτό το θέμα. Τρομερές μάχες!) Νομίζω ο αρχηγός έχει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρη. Βέβαια ακόμα στο 30+ είναι το anime οπότε πιθανόν να βρεις αυτό που θες κάποτε.
Jun 21 2010 01:03
Photo

LokeNighteyes

παει με το tail! εγω ειμαι στην αρχη ακομα οποτε τα βλεπω ψιλο σερι, kinda, βασικα εχω ολοκληρη 3η season απο nodame να δω και μαλ******αι με ... αλλα τι να κανουμε... :P απορια: εμφανιζεται αργοτερα κανενας χαρακτηρας με lightning?? εχω κολημα με το στοιχειο :P
Jun 21 2010 00:43
Photo

NighteyesLoke

:P To hairy πως σου ήρθε;:D Είναι πάντως πολύ πιο παιδικό από άλλα αντίστοιχα για την ώρα. Αλλά αν το βλέπεις στο χαλαρό μια φορά την εβδομάδα, την ώρα του μεσημεριανού ας πούμε :P, δεν με χαλάει. Βασικά έτσι τα βλέπω και τα one piece, bleach, naruto. Του bleach παίζει να μου πάρει και 2 γεύματα αν δεν το αντέξω να το δω ολόκληρο.:P
Jun 21 2010 00:37
Photo

LokeNighteyes

[B]εγω[/B] κακια? καποιος/α σου ψιθυριζει ψεμματακια!!
Jun 21 2010 00:17
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Ευχαριστώ για τις ευχές :) Έλα ρε για το Cowboy εξήγησα, για το Τέρα Ε απλά δεν. Απλά δεν. Δεν μου άρεσε καθόλου. Κοίτα τα πόστ απόκαλίπιτκ και λίγα sci-fi τα βλέπω. Όπως το Wolf's Rain. Αλλά κατα τ'άλλα δεν τα μπορώ. Και έχω εξηγήσει τους λόγους. Δεν μου είναι εύληπτα και ευκολοχώνευτα με αυτού του είδους τις εικόνες :P Τι να κάνουμε... Αν κάτι δεν μου αρέσει στις ταινίες και στα άνιμε/μάνγκα είναι αυτό.
Jun 19 2010 22:57
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Αντε ρε συ, είχες γενέθλια; Μπήκα στο noblesse thread και είδα που άλλαξε η ηλικία σου. Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις.:congrats: [U]Edit[/U] Ρε συ μην τα πετάς έτσι "το χειρότερο".:hahaha: Άκου το Terra e από τα χειρότερα που έχεις δει. Εξήγησε τουλάχιστον στον κόσμο ότι δεν μπορείς τα sci fi.:P Και το Cowboy bepop... Πάει τέλος. Δεν είσαι εσύ για τίποτα σε σχέση με διάστημα ή μέλλον. Που σημαίνει ότι αυτόματα δεν μπορείς να δεις το 70% περίπου του συνόλου των anime.:hot: Κρίμα.:emptyonexg1:
Jun 19 2010 14:40
Photo

Nighteyes → laraska

[QUOTE][I]αυτο που δεν καταλαβες nighteyes ειναι πως προκειται για διαταραχες , μικροτερης η μεγαλυτερης κλιμακας ... και μαντεψε ΄ δεν ειναι επιθυμητες .[/I][/QUOTE]Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατί πας και μου απαντάς στο thread του one piece αφού το θέμα που έπιασες είναι off topic και αφού και την προηγούμενη φορά εδώ σου απάντησα. Το quote δε, τι θέλει να πει; Αν είναι διαταραχή του να είσαι okama; Αν είναι αποδεκτό απο ποιον;:nosey: Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά. Ποτέ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο. Το μόνο που σου είπα είναι σε απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο σου ότι ο Sanji τεχνικά δεν "κινδυνεύει" από αυτούς έτσι όπως έγινε.
Jun 17 2010 16:41
Photo

Nighteyes → FallenSpiritGR

Ελπίζω να σου αρέσουν κάποια.:ureshii: Ναι. Πρέπει όλη μαζί να είναι 250pixels το πολύ ύψος. Το ύψος της εικόνας σου είναι 250, έχεις βάλει όμως και ένα spoiler tag και κάτι links από κάτω οπότε βρίσκεσαι σαν σύνολο γύρω στα 290-300. Οπότε ή θα μικρύνεις το ύψος της εικόνας ή θα αφαιρέσεις τα άλλα.:canthelp:
Jun 16 2010 19:02
Photo

FallenSpiritGR → Nighteyes

οοοο τι να πω .... τωρα με ποροσες τεσπα δεν εχω δει code geas & d.grey man αλλα τα εχω υποψη εδω και καιρο.... [spoiler]πολι ειναι πολυ μεγαλη η υπογραφι μου???[/spoiler]
Jun 16 2010 12:17
Photo

Nighteyes → FallenSpiritGR

Kαι η λέξη "δράμα" είναι σχετική.:P Καλά με το texhnolyze πρόσεχε μην πάθεις και κατάθλιψη. Γενικά πάντως όσα σου είπα πριν, την έχουν την δόση τους από άποψη σοβαρότητας ή δραματικών στοιχείων. Ελαχιστα κωμικά ή για χαβαλέ βλέπω εξάλλου. Αν δεν μας απασχολεί το θέμα γραφικά (Όχι ότι δεν έχουν καλά τα παρακάτω) λοιπόν συμπληρώνω και τα άλλα που θυμάμαι τώρα και θεωρώ καλά (λιγότερο ή περισσότερο) για διαφορετικούς λόγους το καθένα. (Btw το ήξερες ότι η ιστορία του moribito δεν τελειώνει εκεί κανονικά; Σε περίπτωση που βρήκες μη ικανοποιητικό το τέλος το αναφέρω. Η σειρά βασίστηκε στο πρώτο βιβλίο ολόκληρης σειράς βιβλίων.) Λοιπόν, πάμε: Baccano(δράμα όχι τόσο αλλά...Θα δεις:P), Kino no tabi, Terra e, Infinite ryvius (έχει λίγο από mecha αλλά μην σε απασχολεί είναι το περιτύλιγμα), cowboy bepop (To βλέπεις οπωσδήποτε ως το τέλος και μάλιστα την ταινία κάπου 8-10 επεισόδια πριν το τέλος), bokurano(δραμα από τα λίγα. Πάλι λίγο mecha για περιτύλιγμα που δεν είναι το σημαντικό), michiko to hatchin, wolf's rain, fantastic children(χανει λίγο σε animation αλλά λέει σαν υπόθεση), 12 kingdoms, casshern sins, eden of the east (αξίζει να το δεις γιατί είναι ωραίο σαν ιδέα), gankutsuou, monster, kurozuka, bounen no xamdou . Υποθέτω ότι έχεις δει death note, code geass, d gray man, darker than black.:nosey: Είναι κι άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα...:wis: [SIZE=1]Α και είμαι "η". Αν και το όνομα το πήρα από αρσενικό λύκο. Λες γι αυτό να με περνάνε συνέχεια για άντρα;:P[/SIZE] [SPOILER]Eπίσης φρόντισε για την υπογραφή σου όπως σου είπε και ο Adventurer.:nosey:[/SPOILER]
Jun 15 2010 18:52
Photo

Nighteyes → laraska

Παραπάνω είπα ότι δεν θα συνεχίσω με το off topic οπότε αφού το θες συνεχίζω εδώ. Εχεις την εντύπωση ότι οι Transvestite ή οι Transsexual αρέσκονται να το κάνουν με άτομα που είναι επίσης έτσι; Σε πληροφορώ ότι με άντρες κανονικούς πάνε, εμφανισιακά τουλάχιστον. Αυτοί παίρνουν τον ρόλο γυναίκας. Νόμιζα ότι το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό. :nosey: Οπότε τι θα πάθαινε σου λέω; Οι okama απλά ήθελαν να τον κάνουν σαν αυτούς όχι να τον αυτώσουν. Αν ήταν έτσι θα το είχαν κάνει αυτό ήδη πριν να τον αλλάξουν.
Jun 13 2010 14:36
Photo

Petran79Nighteyes

ευχαριστω πολυ. Μη νομιζεις οτι σε ξεχασα, το σαββατοκυριακο ημουν off. Με συγκινησατε ολοι σας ειλικρινα. Να στε καλα
Jun 07 2010 11:37
Photo

croco~boy → Nighteyes

Kοριτσι σβησε το ποστ μ στο full metal alchmist thread~ Ευχαριστω <3!
Jun 07 2010 00:15
Photo

Nighteyes → DarkElf

Δεν ξέρω. Τα τελευταία chapters είναι στο site των nakama.
Jun 06 2010 17:31
Photo

DarkElf → Nighteyes

Α,nice,nice...θα του ρίξω μια ματιά!(και 2 και 3...:hehehe:) 36 chapters είναι,ε?
Jun 06 2010 17:22