Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
Tιιιιί; Δεν φταίω εγώ... Τ_Τ
Είμαι αθώος...
Ναι λές καλά που βλέπω το Wolf's Rain.
Μιλάμε ο Hubb και ο Quent στο 13 επισόδειο ήταν απίστευτοι. Γενικότερα, πολύ ωραίο επισόδειο. Το καλύτερο anime duo που έχω συναντήσει. Πραγματικά :P
Jun 25 2010 02:37
:nanana: T_T :nanana:
Εγώ τι φταίω; Αυτά φταίνε :P
Πολύ post-apocalyptic and sci-fi η κατάσταση.
[SIZE=1]Αφού δεν τα μπορώ και το ξέρεις, γιατί με βάζεις και σε άλλα βασανηστήρια; Τ_Τ
[SIZE=2]Και επίσης δεν φταίω εγώ που είσαι σκληροπυρηνική σε αυτά τα θέματα. Άντεξες ολόκληρο Texnolyze, που και μόνο η ιδέα να το δώ με τρομάζει.
[/SIZE][/SIZE]
[SPOILER]Δεν φταίω εγώ που αυτά είναι τα είδη που δεν μου αρέσουν.:hahaha:[/SPOILER]
Δεν βγαίνω μάτια μου, δεν βγαίνω :P
Jun 25 2010 00:58
Nighteyes → Night Wizard Seal
Είσαι ιερόσυλος.:P Αυτή η ταινία είναι ο λόγος που άρχισα να βλέπω anime. Εψαχνα να την βρω επειδή την είχα δει στα 16 μου και έπεσα πάνω στον όρο anime. Τελικά θα σε αποκληρώσω, το αποφάσισα....
Jun 25 2010 00:34
:nosey:. Να σου πώ την αλήθεια, η ταινία που μου πρότεινες δεν μου άρεσε και τόσο. Βασικά τελείως αδιάφορη και βαρετή. Δεν άντεξα να την δώ όλη...
Very Boooooooooooooring! Srlsy, i don't know why i was so bored with this movie. :P
Jun 24 2010 22:32
Nighteyes
Ναι όντως.
Εσύ το switch το έχεις δει; Mου άρεσε πολύ το opening του μια που αναφέρθηκες σε μουσική.
Jun 24 2010 00:31
Πάντως αυτή η σειρά, το 10 και το άριστα στην μουσική που έχει, το παίρνει με τόνο.
Καταπληκτική μουσική.
Jun 24 2010 00:20
Και σου κάνω την χάρη γιατί είναι μόνο OVA. Αν ήταν σειρά, ξού αμέσως. ΚΑΙ, αν δείς στο bakabt το λέει sci-fi. Την κοιλάδα του Αέρα.
Όχι γιατί μετά, εγώ γίνομαι υπερβολικός.:hahaha:
Και ξανα επίσης, right now i watch Wolf's Rain, αυτό θα το δώ αύριο.
Αυτό το πράγμα που καβαλάει η Ναυσικά είναι πολύ απειλητικό :hahaha:. Θα το προσέχω :P
Jun 23 2010 23:31
Ρε συ αυτά τα μηχανήματα μου την δίνουν αφάνταστα. Και επίσης έχω να κάνω ένσταση, γιατί στο 4ο επ που βλέπω τώρα, είναι ένα χαζό μηχάνημα και κυνηγάει τον Τσούμε και τον Τόμποε. Πολύ σπαστικό. Σε άλλη φασή θα το είχα ντροπάρει το άνιμε αλλά έχει χάρη που μου αρέσουν οι λύκοι. Έχε χάρη :P
Jun 23 2010 23:28
Θα σε μαλώσω πάλι.:P Miyazaki είναι. [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Nausica%C3%A4_of_the_Valley_of_the_Wind_%28film%29[/URL]
(Κοίτα ποια μιλάει. Κι εγώ δεν τα χω δει όλα τα έργα του. ) Πας και το βλέπεις TΩΡΑ.
Ε και διαδραματίζεται σε άλλο κόσμο, ΟΚ; Μην μου το απορρίψεις πάλι για scifi.:P
Jun 23 2010 23:22
Ναί όντως, δεν τους δίνω πολύ σημασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα βλέπω.:hahaha:
Έχεις δίκαιο, περισσότερο post-apocalyptic είναι πολύ. Κοίτα εκεί επικεντρώνομαι. Και δεν είπα ότι δεν μου αρέσει. Μια χαρά είναι μέχρι τώρα (αν εξαιρέσεις το ρομπότ:P στο πρώτο επισόδειο)
Εντάξει τα πόστ-αποκαλίπτικ τα αντέχω σίγουρα περισσότερο. Τώρα τι να κάνω για τα sci-fi, έτσι βγήκαν τα γούστα. Ότι το μελλοντικό και πιο συγκεκριμένα ρομποτικό, το απεχθάνομαι. Και όχι μόνο σε άνιμε.
Επίσης αυτό το Τάνι πως το λένε, δεν μου το έχεις προτίνει. Βασικά, δεν το έχω δεί κάν :hahaha:
Jun 23 2010 23:17
Ρε συ είναι στο μελλον ΟΚ. Είναι fantasy όμως μέχρι αηδίας. Δεν είναι scifi. Πως να στο εξηγήσω δεν ξέρω. Scifi είναι όταν επικεντρώνεται σε τεχνολογία, σε μάχες που χρησιμοποιούν τεχνολογία. Το ότι είναι σε μελλοντικό χρόνο λογικό που έχει και κανα δυο τεχνολογικά ευρήματα. Προσωπικά ούτε που τα είχα προσέξει. Βασικά γιατί δεν τα αγνοείς απλά δεν καταλαβαίνω. Η ουσία είναι οι Λυκοι επι γης και ο μύθος τα άλλα δεν με ενδιέφεραν καθόλου. Και το ότι η Τσέζα ήταν μέσα εκεί πιο πολύ σε fantasy μου είχε φέρει παρά σε κάτι scifi. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί κάτι τέτοιο με καμιά τεχνολογία, οπότε fantasy.
Μα τόσο καιρό νόμιζα ότι το είχες τελειώσει κιόλας και εσύ δεν το έχεις αρχίσει καν. Αν όμως σε ενοχλούν τόσο πολύ ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Δηλαδή, μια που το ανέφερα, στο naushika το ανεμόπτερο και τα σκάφη μαζί με την αναγέννηση του δαίμονα, scifi τα έβλεπες; Θα με σκάσεις μιλάμε!:P
Jun 23 2010 23:11
Συγγνώμη με δουλεύεις; Το όλο θέμα στο μέλλον. Όλες αυτές οι τεχνολογικές εφευρέσεις. Η Τσέζα μέσα σε εκείνο το πράγμα, η μάχη στο πρώτο έπ που εμφανίστηκε εκείνο το ρομποτάκι. Τι είναι όλα αυτά; Απτά στοιχεία σου φαίρνω. :P Δεν το λές ιστορικό πάντως και δεν μπορείς να πείς και ότι δεν είναι επιστημονική φαντασία.
Επίσης μην υπερβάλεις, στο 3ο επισόδειο είμαι τώρα:hahaha: Εντάξει τώρα το βλέπω παράλληλα. Μέχρι το μεσάνυχτα αυτό θα βλέπω.
Jun 23 2010 22:46
Loke → Nighteyes
μμ καλα δεν ειναι και οτι ειναι κατι που περιμενω ή ψαχνω αλλα σιγουρα θα με ευχαριστησει. ^^
Jun 21 2010 02:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed