Community Status Updates
Cassiel
→
roriconfan
Τι λέει θα δεχτείς:D;Πότε είσαι Λιτόχωρο βρε για καμιά θάλασσα;
Jul 07 2008 12:53
Cassiel → Leon
Πολύ αργά αλλά ελπίζω να μην σε πειράζει:wis:.Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς:hbd:!!!
Jul 07 2008 10:26
Cassiel → gpanos
Να καλά ρε Πάνο!Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες μου έφτιαξες την διάθεση ακριβώς όταν το χρειαζόμουν χθες.Η πλάκα είναι ότι ακριβώς πριν το στείλεις, δευτερόλεπτα πριν το είδα και στο προφίλ σου γιατί σκέφτηκα ακριβώς αυτό που έκανες.Ότι δηλαδή μπορεί να απαντάς στο δικό σου (όπως διαπίστωσα ότι γίνετε κατα λάθος στο δικό μου σε κάποια φάση).Thanks και για τις ευχές.Μακάρι να έπιαναν οι μισές τουλάχιστον.Όσο για την τελευταία...εχέμ...από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί όπως λένε:)
Jul 07 2008 09:09
gpanos → Cassiel
Καλά εγώ απάντησα στο δικό μου profile και νόμιζα ότι εμφανίζεται αυτόματα και στο δικό σου.
Στις 3 Ιουλίου λοιπόν έγραψα:
Γεια σου ρε φίλε Cas, ευχαριστώ πολύ ;)
Υγεία, χαρά, αγάπη και....ξέρεις εσύ τι άλλο εύχομαι και σε εσένα!
Jul 06 2008 13:30
Cassiel → Zoro
Έχω ένα σωρό να δω και ξέρω πια θα μου αρέσουν λογικά.Μόνο που δεν έχω χρόνο και με 4,5 Terrabyte συλλογή και άλλα τόσα σχεδόν από Games ε τι να επιλέξεις δηλαδή.Κατάντησα να είμαι απλά συλλέκτης XD.Τώρα μην μου λες για manga:P.Αυτά και αν τρώνε χρόνο.
Jul 06 2008 12:23
Zoro → Cassiel
Βασικα avatar και username εννοουσα,υπογραφη δεν θυμομουν...
Ωραιος παντως,ολα αρκετα ψαγμενα και ταιριαζουν πολυ καλα για μενα...
Οσο για τ'αλλο κι εγω με σκοπο να δω 2-3 σειρες ξεκινησα και τωρα γεμισα με dvd..
Αλλα αν δεν προλαβαινεις ναι,καλυτερα ας το,θελουν κι ενα βαθμο συγκεντρωσης και με ατομα γυρω δυσκολο αυτο...ηδη και με αυτα που βλεπεις θα ναι αρκετα δυσκολο φανταζομαι...
Παντως αν ειναι να ξεκινησεις τπτ αλλο σου προτεινω Βerserk,οσα ατομα εβαλα με ευχαριστουν τωρα...αν δεις το ανιμε ομως και σ'αρεσει θα προχωρησεις σιγουρα και στο manga γιατι το ανιμε με τα 25 επεισοδια του δεν εφτασε ουτρε το 1/8 τις ιστοριας που ειναι ongoing ακομη...και τελεια!
Αλλα μιλαμε για πολυ πορωση,την εχω και λιγο πιο πανω απο το One Piece την σειρα μαλιστα...
Αν αποφασισεις να το δεις ποτε πιστευω δεν θα το μετανιωσεις,αλλα δες 2-3 επεισοδια ,το λιγοτερο,για να μπεις στο κλιμα..
Αυτα,καλη συνεχεια,τα λέμε!!:byejg9:
Jul 06 2008 12:08
Cassiel → Zoro
Βασικά ναι αυτά τα anime εννοώ.Θέλω να δω οπωσδήποτε και μερικές άλλες αλλά πως να το πω...δεν μου έρχετε η όρεξη όσο δε ζω μόνος χωρίς να ακούω ομιλίες και να μπαινοβγαίνουν άτομα στο δωμάτιο.Μου χαλάει την συγκέντρωση.Άσε που δεν έχω και χρόνο για να βλέπω εδώ που τα λέμε έτσι και αλλιώς.Ελπίζω κάποτε να φτιάξουν όλα.Τώρα σχετικά με το άλλο ερώτημα σου εννοείς το username ή την signature μήπως;Πάντως το Avatar είναι από ένα Wallpaper του DNAngel,η signature από το Air και το username απ'οσο ξέρω είναι άγγελος του 7ου ουρανού.Νομίζω είναι υπαρκτό βιβλικό πρόσωπο. Κάτω από το username ουσιαστικά γράφω "Hardcore Angel" και το avatar το επέλεξα γιατί αν και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το anime μου άρεσε ο Dark σε αυτή την απεικόνιση όπου μοιάζει με "σύγχρονο" άγγελος που δεν είναι δα και τόσο αγγελικός και φένετε ότι βασανίζουν την ψυχή του διάφορα. Ένα πράγμα όπως και στην περίπτωση μου δηλαδή πιστεύω.
Jul 06 2008 11:52
Zoro → Cassiel
2-3 σειρες εννοεις το Naruto,Bleach και One Piece?
Τεσπα,παντως οτι και να κανεις εισαι hardcore φαινετε!!:P
(χεχε φαση η περουκα)
Βασικα κιωλας να σε ρωτησω,το username σου και το avatar ειναι πολυ ωραια γενικα,και σε συνδιασμο γινονται ακομη καλυτερα...μπορεις να μου πεις απο που προερχονται?
Το χω περιεργεια εδω και λιγο καιρο!!^^
Jul 06 2008 11:09
Cassiel → Zoro
Ναι εγώ είμαι.Βρήκα στο χωριό μου παλιά αυτή την περούκα στα καρναβάλια και είπα να το παίξω SSJ.Και το hardcore το εννοώ για το gaming:P.Γιατί από anime δεν προλαβαίνω και πολλά πέρα από 2-3 βασικές ατέλειωτες σειρές.
Jul 05 2008 17:35
Zoro → Cassiel
Να σου πω αυτος πανω στην εικονα εσυ εισαι Cassiel??
Αν ναι οντως δικαιωνεις τον ορο Hardcore!!;)
Jul 04 2008 15:24
Erisadesu → Cassiel
nai ok den katalave sti lew alla egw mia fora sto epomeno party 8a riksw iremistiko ston Adventurer kai ton Aoshi.
Jul 03 2008 10:54
Cassiel → Erisadesu
Δεν χρειάζεται να κερδίζεις πάντα κάτι:). Απλά να περνάς καλά. Τα λέμε την επόμενη φορά:)
Jul 03 2008 10:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed