Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

AquaLayzeR → Cassiel

Arigatou Cassiel-kun και εσύ ότι ποθείς...
Σεπ 09 2008 10:40
Φωτογραφία

Cassiel → AquaLayzeR

:hbd: man και ότι επιθυμείς!!! Συνέχισε να βοηθάς τον κόσμο.Έτσι:respect:!!!
Σεπ 09 2008 09:33
Φωτογραφία

momO → Cassiel

arigato gozaimasu :)
Αύγ 30 2008 12:34
Φωτογραφία

Cassiel → momO

:hbd:Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς :joyful:!!!
Αύγ 29 2008 15:44
Φωτογραφία

Cassiel → Kresto

Χρόνια πολλά ρε συ:hbd:!!!!
Αύγ 23 2008 10:59
Φωτογραφία

Kon_Okami → Cassiel

Domo Arigatou Cassiel-kun^^
Αύγ 20 2008 06:02
Φωτογραφία

Cassiel → dmvagos

:hbd:Χρόνια πολλά!!!
Αύγ 19 2008 20:42
Φωτογραφία

Cassiel → Kon_Okami

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς και από μένα:hbd:!
Αύγ 19 2008 20:42
Φωτογραφία

Cassiel → Whitelighter

Χρόνια πολλά βρε συ και ότι επιθυμείς:drink:!!!!
Ιούλ 31 2008 09:28
Φωτογραφία

Cassiel → nasia27

Αχαχα,ναι κάπως έτσι Νάσια:wis:.Για τις φώτος που σου υποσχεθήκαμε....τι να σου πω...η NHK φταίει για όλα όπως λέει και ο Γιάννης:cry5:.Μόλις γύρισα σπίτι χθες (και επειδή ο μικρός δεν έκανε επανεκκίνηση όπως του είχα πει το απόγευμα)ο σκληρός μου έμεινε σε μια φάση κρασαρίσματος ως τα μεσάνυχτα και απ'οτι φαίνεται τον "χάσαμε":frozen: (όχι οι φώτος δεν ήταν μέσα και όχι ο Γιάννης δεν έχει ADSL εδώ).Και αυτό είναι ένα από τα τρία "προβλήματα" που ακολούθησαν με συνέπεια να είμαι τώρα κάπως έτσι->:uhh:.Damn NHK:bahhh:.Με άλλα λόγια αυτό που λέω είναι ότι σε περίπτωση που τον σώσω σήμερα και προλάβουμε θα τις έχεις σήμερα αλλιώς αν ο σκληρός είναι για πέταμα θα πάρει μερικές μέρες...:emptyonexg1:...οπότε θα τις πάρεις απευθείας στο χέρι:wis:.
Ιούλ 30 2008 08:30
Φωτογραφία

nasia27 → Cassiel

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! ωραια περασαμε και τη δευτερα! ειδες αμα ειναι η νασια ολα ειναι τελεια!
Ιούλ 29 2008 13:15
Φωτογραφία

Cassiel → nasia27

:hbd::hbd::hbd:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑΣΙΑ!!!!:hbd::hbd::hbd: Να αποκτήσεις ότι επιθυμείς (ξέρεις εσύ:joyful::joyful::joyful:)!!!Ελπίζω να πέρασες πολύ καλά στις διακοπές σου σε αντίθεση με όσα πίστευες:wis:.Τα λέμε (πότε άραγε:hiding_something:).
Ιούλ 27 2008 12:28
Φωτογραφία

Radagast → Cassiel

Ευχαριστώ, νά'σαι καλά.
Ιούλ 25 2008 15:57
Φωτογραφία

Cassiel → Radagast

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!!
Ιούλ 25 2008 09:40
Φωτογραφία

Cassiel → pink1976

Εύκολο δεν ήταν σε καμία περίπτωση καθώς ούτε είχα το ένα τελικά,αλλά ούτε και υπήρχαν εκεί που περίμενα να ήταν.Αλλά κλασσικά όταν θέλω κάτι το βρίσκω ότι και να γίνει (μάρτυρας μου η συλλογή μου από σπάνια anime & games).Οπότε σου τα έχω έτοιμα και τα δύο παιχνίδια μαζί με τους εξομοιωτές για τρέξιμο και απλές οδηγίες πως να τα τρέξεις.Τα δοκίμασα και έτρεχαν αλλά στο λέω απλά...δεν παίζονται αυτά τα πράγματα τόσο αρχαία που είναι.Χειρότερα γραφικά από Atari το ένα και όλο ιαπωνικό κείμενο το άλλο.Όπως και να έχει σου τα ανέβασα ήδη εδώ: [url=http://rapidshare.com/files/132146491/Nausicaa.rar.html]RapidShare: Easy Filehosting[/url] Τα λέμε:)
Ιούλ 24 2008 19:03