Community Status Updates
Vagelio → Kain
Τελικά μπορούν για την πέμπτη. Αλλά λόγο οικονομικών και βροχής, έλεγα αν θέλετε να έρθετε από το μέρος μου και να παραγγείλουμε γύρους.
Ο οδυσσέας και η Ρία ψήνονται.
Mar 05 2012 20:51
Kain → Vagelio
Σώθηκες. =_= Δεν βγαίνω γενικά έξω, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι καφετέριες υπάρχουν εδώ γύρω. :emptyonexg1:
Ρώτα αν είναι για την Πέμπτη, και πες μου όταν μάθεις κι εσύ τι μέρες έχουν οι άλλοι ελεύθερες μπας και καταφέρω κι εγώ να αλλάξω το πρόγραμμά μου.
Όσο για το βαν, θα κοιτάξω να βρω καλύτερα νταλίκα να έχει και περισσότερο χώρο. :kakaka:
Mar 05 2012 20:39
Vagelio → Kain
btw, εσύ που μένεις κέντρο, μήπως ξέρεις καμιά καλή οικονομική καφετέρια?
Mar 05 2012 20:30
Vagelio → Kain
Την Κυριακή δεν βολεύει την Αλεξάνδρα. Θα ρωτήσω τα παιδιά για την Πέμπτη.
Να έρθεις με βαν όπως είπε ο ody XDDDD
Mar 05 2012 19:18
Kain → Vagelio
Λοιπόν, εγώ ρεπό έχω αύριο (Τρίτη) και Πέμπτη. Παρασκευή δουλεύω μέχρι τις 21:00, Σάββατο μέχρι τις 17:00. Οπότε μένει η Κυριακή. Αν γίνεται να το κανονίσουμε για τότε θα ήταν το ιδανικό. Αν δεν παίρνει τους άλλους θα ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τις ώρες αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορώ.
Έχω μαζέψει λίγο υλικό κι εγώ για χρώμα, αλλά λίγη βιβλιογραφία θα ήταν παραπάνω από χρήσιμη. ^^
Mar 05 2012 19:08
Vagelio → Kain
Θα ήταν εξαιρετικά βολικό αν γινόταν μέσα στο παρασκευοσαββατοκύριακο που έρχεται, αλλά δεν έχω πάρει απαντήσεις απ' όλα τα παιδιά ακόμα.
Να μου θυμήσεις να σου κρατάω και τα δυο βιβλία btw.
Mar 05 2012 00:38
Kain → Vagelio
Εννοείται πως είμαι μέσα. Αύριο θα μάθω πότε θα έχω τα ρεπό μου αυτή την εβδομάδα και θα σου πω ποιές μέρες θα είμαι ελεύθερος. Έχει κανονιστεί κάποια ημερομηνία ή ακόμα συζητάται; ^^
Mar 05 2012 00:34
Vagelio → Kain
Καλησπέρα ^_^. Είσαι ελεύθερος αυτές τις μέρες? Σκεφτόμαστε να ξανασυναντιθούμε όσοι ειχαμε έρθει από το προηγούμενο art meeting.
Mar 05 2012 00:23
Kain → Vagelio
Δεν είμαι σίγουρος, τα τελευταία χρόνια πάω στη δουλειά με τα πόδια.
Μου φαίνεται όμως πως τουλάχιστον το μετρό κάνει την κυριακή τον διπλάσιο χρόνο να έρθει. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
[B]ΕΝΤΙΤ[/B] (ναι, βαριέμαι να το αλλάξω στα Αγγλικά): [URL="http://www.amel.gr/index.php?id=364"]Εδώ[/URL] λέει πως για το μετρό τα δρομολόγια Σαββάτου και Κυριακής είναι ίδια. Για λεοφωρεία και τραίνο δεν βρήκα τίποτα δυστυχώς.
Jan 25 2012 01:27
Vagelio → Kain
Kain, τα κυριακάτικα ωράρια των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι ίδια με αυτά του Σαββάτου;:hmmm:
Jan 25 2012 01:17
GhostPrince → Kain
ohh, I see, you follow the old method :wooi2: Κιαυτο ωραιο ειναι, καλη φαση(το χα δοκιμασει σε flipbook, αν και το βρηκα καπως περιοριστηκο, ισος αν τα ριχνα σε κανα προγραμα μετα να κανα παραπανω πραματα...oh well..xDD) καλα απο δουλεια...το ανιματιον "γενικα" το χει το 8εμα :p και χρονο...
Jan 16 2012 00:41
Kain → GhostPrince
Traditional, στο χέρι με χαρτί και μολύβι!
Όχι και ό,τι πιο εύκολο, αλλά είναι άλλη αίσθηση τελείως το αποτέλεσμα. :lovulovu:
Θέλει τρελή δουλειά βέβαια, αλλά έχω κι εγώ "καεί" με αυτό...
Jan 16 2012 00:25
GhostPrince → Kain
traditional huh? xD nice, με το flash ασχολησε? ή μ'αλο soft? :P ειχα ασχολη8ει κιεγω λιγο(ακομα δλδ) αν και πιο πολυ στο 3D ειναι το *καψιμο* μου :P
νταξει οτι πρεπει για μενα δλδ....αχαχα XD αν και δεν ειμαι κ τοσο αρχαριος γενικα, απο χαρακτηρες ακομα προσπα8ω να βρω το τροπο που μου ταιριαζει >.> xD
Jan 16 2012 00:09
Kain → GhostPrince
Ναι, κάποτε του έδωσα μια ευκαιρία, αν και τελικά με κέρδισε το traditional animation που μόλις τώρα άρχισα να μαθαίνω. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ ξανά, καθώς έχει και το 3D πάρα πολλές προοπτικές και δυνατότητες, αλλά πρώτα θέλω να μάθω καλύτερα το traditional. :tensai:
Το tutorial είναι με διαφορά το καλύτερα που έχω βρει, ειδικά για αρχάριους στο άθλημα. Ελπίζω να το βρουν κι άλλοι χρήσιμο. :riiight:
Jan 15 2012 23:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed