Community Status Updates
Kain → iristella
Όχι αλλοίμονο, αν ξαναδείς το post μoυ το έκανα edit. Αναφερόμουν στο προηγούμενο post, απλώς μέχρι να γράψω το post μου είχες ήδη απαντήσει οπότε το είδα μετά και παρέθεσα σε ποιόν απευθυνόταν το σχόλιο. ^^
Aug 30 2010 19:17
iristella → Kain
Uhm αν έλεγες για μένα στο thread περί καπνίσματος, νομίζω παρεξήγησες. Κανένα υποτιμητικό ύφος σε διαβεβαιώ.
Aug 30 2010 19:00
Kain → red pyramid
Thanx, θα το παραγγείλω από το eBay που σίγουρα θα το βρω πάμφθηνα. Με τη σειρά μου έχω να σου προτείνω, αν δεν τα έχεις ήδη δει, τα ντοκυμαντέρ [B]Trekkies 1 & 2[/B], που παρουσιάζουν την "κοινωνία" των Trekkies μαζί με συνεντεύξεις ηθοποιών του Star Trek, καθώς και το [B]Star Trek - Beyond the Final Frontier[/B], και φυσικά το [B]The Physics of Star Trek[/B]. Ευχαριστώ για την πρόταση, θα το κοιτάξω σίγουρα.
Aug 30 2010 17:52
red pyramid → Kain
Καλησπέρα.
Αφού λατρεύεις το Star Trek σου προτείνω το παρακάτω βιβλίο
[URL]http://www.amazon.co.uk/Living-Star-Trek-American-Universe/dp/1845112652[/URL]
το θεωρώ πολύ καλή δουλειά και αναλύει πολύ καλά δύο θέματα που προσωπικά με ενδιέφεραν, και δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα φιλοσοφική πλευρά της σειράς. Λογικά μπορείς να το βρείς και φτηνότερα από το amazon, ίσως στο play.com ή σε κάποιο ανάλογο site.
Aug 30 2010 15:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed