Community Status Updates
melkior → Keiki
:OMG3:Καλα αδικα σε ταλαιπωρούσα τοση ωρα τι να πω.
Παω να κανω λογαριασμο στο κανονικο.
Oct 10 2009 18:11
Keiki → melkior
Ωχ, κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει, το [URL]http://www.anime-planet.com/[/URL] είναι καθαρά και μόνο στα αγγλικά!
Oct 10 2009 17:42
melkior → Keiki
εσενα στα γραφη στα αγγλικα γιατι εμενα ειναι στα ελληνικα και δεν εχει Choose content επιλογη?μηπως ειμαι σε λαθος σιτε?:terror2::frozen:
Oct 10 2009 17:40
Keiki → melkior
Στο πρώτο βήμα στο anime-planet, αφου πάτησες "add/update my signature", διάλεξες απο κάτω στο "Choose content" το "Curently Watching" στην κατηγορία "Anime"? Μόνο αυτό κάνεις ουσιαστικά, εκτός από το να φορτώσεις custom background πιο κάτω. Custom images βρίσκεις στα forum του anime-planet όσα θες, έχει πάρα πολλά.
Αν επιλέξεις σωστά, απλά πατάς στο πάτο τις σελίδας το "create signature". Αυτό που θα βγάλει μπορεί να είναι η παλιά σου υπογραφή λόγω της cache του browser σου. Πάτα Control + F5 για να φορτώσει την νέα. Αν αυτό που δείς είναι αυτό που θές, κανε copy το bbcode στην υπογραφή σου εδώ.
Oct 10 2009 17:14
melkior → Keiki
:hot: εμ λιγη βοηθεια παρακαλω
βασικα εκανα αυτο που μου ειπες αλλα στο μονο που αλλαζει η υπογραφη μου ειναι ποσο συμετεχω βαθμολογω φχαριστω.
Oct 10 2009 16:53
Keiki → melkior
Καλώς σας βρήκα. Η απάντηση είναι απλή: πας στο profile σου στο anime-planet και πατάς προφανώς στο tab "signature". Εκεί καταρχήν θα πας στο "add/update my signature" για να φτιάξεις την υπογραφή σου. Όταν τελειώσεις, θα σου βγάλει το bbcode απο κάτω το οποίο πρέπει να το κάνεις copy-paste στο forum εδώ εκεί που ορίζεις την υπογραφή σου.
Ελπίζω να ήμουν σαφείς, αν παρόλα αυτά κάτι στραβώσει ρίξε μου ένα μήνυμα!
Oct 09 2009 22:06
melkior → Keiki
:hi:Καλωσορισες στην παρεα μας.
Βασικα να ρωτησω κι εγω για το anime-planet?
Εχω κανει λογαριασμο και εχω κανει την λιστα με τα ανιμε ομως πως τα βαζω στην υπογραφη μου?
thanks προκατοβολικα!
Oct 09 2009 21:48
Keiki → Hikari-sama
Αχα, κατάλαβα, αλλα μέχρι στιγμής όποια τέτοια ταινία έχω δει βγήκε μέτρια η κακή, όπως πχ η ταινία απο το Eureka7. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλό!
Oct 05 2009 12:26
Hikari-sama → Keiki
Νομίζω δεν θα είναι ακριβώς recap, αλλά alternate version ή κάτι τέτοιο.
Oct 05 2009 11:32
Keiki → Hikari-sama
Το StrikerS πράγματι δεν άρεσε σε πολλούς fan αλλά εγώ το θεωρώ το ίδιο καλό. Το fan service το προσπερνάω, δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο anime όπως και 'χει. Για την ταινία δεν καίγομαι αν πρόκειται να είναι recap της σειράς, εκτός αν έχει κάτι παραπάνω να πει.
Oct 04 2009 23:18
Hikari-sama → Keiki
Πολύ ωραία !!Και 'μένα είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου anime !!
Στην αρχή μου άρεσε η Nanoha, αλλά μετά εμφανίστηκε η Fate και έκλεψε την παράσταση !!Γενικά, από χαρακτήρες μ' αρέσουν η Fate,η Vita,η Signum, η Arf και η Teanna.
Το StrikerS σ' άρεσε ?Ρωτάω επειδή πολλούς φαν τους απογοήτευσε.Εμένα μ' αρέσε αρκετά, αλλά δεν μου πολυ έκατσε το fan service με Subaru και Teanna
Τώρα περιμένω και την ταινεία !!
Oct 04 2009 22:48
Keiki → Hikari-sama
Konichiwa! Πράγματι είμαι fan της Fate-san, αλλά και γενικότερα τις σειράς "Mahou Shoujo Lyrical Nanoha". Την είδα 3 φορές ήδη και γενικά βλέπω κάποιο επεισόδιο της σειράς όταν δεν έχω όρεξη για κάτι νέο και προτιμώ να χαλαρώσω.
Oct 04 2009 22:43
Hikari-sama → Keiki
:hi:Hello !!
Κρίνοντας απ' το avatar και την εικόνα στο προφίλ σου, είσαι κι εσύ fan της Fate-chan ??
Oct 04 2009 22:28
miko-chin → Keiki
Hello!Μιας και είδα ποστ σου στο thread για το Skip Beat δε θέλεις να γίνεις μέλος και στο group?
Here's the link~ [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/url]
Oct 02 2009 22:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed