Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → Keiki

Και αυτο το εχεις δει(kanon):hahaha:παρεπιπτωντος πως παει η θεαση του φυλακα το τελειωσες η πας με το πασο σου για να διαρκεσει πιο πολυ. sci-fi φαν και εσυ:oo: για πες καμια απο τις αγαπημενες σου εγω κλασικα απο star wars/trek matrix alien μεχρι cube και donnie darko.
Nov 18 2009 15:35
Photo

Keiki → melkior

Βλέπεις τώρα γιατί ψήθηκα για re-watch, δε βλέπουμε συχνά τέτοια ποιότητα σε anime. Εδώ παράτησα άλλα που έβλεπα (και άλλα που θέλω να ξεκινήσω) για να το ξαναδώ!
Nov 14 2009 09:47
Photo

melkior → Keiki

Τωρα καταλαβα γιατι το ξαναβλεπεις μιλαμε θεικο οτι καλυτερο εχω δει σε anime fantasy + Balsaaaa:hero: γαμωτο θελω κι αλλο τι στο καλο κανει το στουντιο.
Nov 13 2009 20:28
Photo

Keiki → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τελειωμένη ειναι, άσε τι λένε, δεν έφτασα στο τέλος διαβάζοντας γιαπωνέζικα!
Nov 10 2009 21:27
Photo

Keiki → melkior

Αρκετά καλό, αν και για εμένα δε φτάνει στο ίδιο επίπεδο.
Nov 10 2009 21:24
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Keiki

Ρε συ..αυτο το λινκ που μου δωσες λεει οτι δεν εχουν τελειωσει ακομα τη μεταφραση... Anyway ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!
Nov 10 2009 21:21
Photo

melkior → Keiki

Το Sword of a Stranger ειναι καλο γιατι μετα απο αυτο σιγουρα θα θελω να κατεβασω κατι παρομοιο.
Nov 10 2009 20:37
Photo

Keiki → melkior

Χεχε, ένας γνωστός με ρώτησε πρόσφατα για τέτοιου είδους anime, και του πρότεινα το "Sword of a Stranger" και το "Seirei no Moribito". Εδώ και καιρό ήθελα να το ξαναδώ, και βλέπω κι εσένα να το ξεκινάς, ε δε θέλει και πολύ η πρίζα!
Nov 10 2009 20:21
Photo

melkior → Keiki

Για να πω την αληθεια me too συναδελφεεε:blingeye2:οι ποιο πολυ φιλοι μου ειναι η απο το λυκειο η απο τι γειτονια μου το κακο ειναι οτι εδω δεν εχει και πολλους που να εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα με μενα anyway. Εγω απλως το ονομα αναφερα πως σε πρίζωσα:oo: παντως πραγματι η σειρα τα σπαει και ναι η εκδοση που βλεπω ειναι απο AniKraze.
Nov 10 2009 20:08
Photo

Keiki → melkior

Το suzuka το τελείωσα που λες, καλό ήταν αλλά λίγο κουραστικό μερικές φορές, τότε είχα και την κατάλληλη διάθεση για romance. Με το Seirei no Moribito με πρίζωσες, άρχισα να το ξαναβλέπω, πιστεύω να κατέβασες την έκδοση των AniKraze που είναι DVD rip με 5.1 ήχο. [quote]Το χει η μοιρα σου φαινεται δεν εξηγηται αλλιως οτι οσοι σου εχου γραψει εδω ζητουν βοηθεια σε κατι:hahaha:.[/quote] lol, άσε, μου συμβαίνει και στην πραγματική ζωή συνέχεια αυτό, η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάνω φίλους, δεν είμαι πολύ κοινωνικός. :emptyonexg1:
Nov 10 2009 18:26
Photo

melkior → Keiki

[QUOTE]To suzuka προτίμησα να το διαβάσω σε manga για διάφορους λόγους. melkior, το Seirei no Moribito είναι πράγματι από τα καλύτερα του είδους του, πολύ καλό animation, καλό σενάριο, και το OP των L'Arc~en~Ciel είναι χαραγμένο στην μνήμη μου.[/QUOTE] Πραγματι το Seirei no Moribito μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο οσο για το OP το αφηνω να παιζει καθε φορα που βλεπω επ και σκεφτομαι να το κατεβασω. suzuka manga αυτο ηταν απο τα πρωτα anime που ειδα και μαλιστα το πρωτο slice of life και ακομα το θυμαμαι ειδικα τα τελευταια επ,απο τι ξερω το manga συνεχιζη την ιστορια σε ποιο σημειο φτανεις τωρα? Το χει η μοιρα σου φαινεται δεν εξηγηται αλλιως οτι οσοι σου εχου γραψει εδω ζητουν βοηθεια σε κατι:hahaha:.
Nov 10 2009 15:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Keiki

Thx a lot!
Nov 10 2009 13:50
Photo

Keiki → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι, θεωρητικά αυτό κάνεις.
Nov 10 2009 13:14
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Keiki

Δηλαδη βρισκω το raw, το κατεβαζω, κατεβαζω και αυτο που μου δωσες εσυ και ειμαι οκ;
Nov 10 2009 13:12
Photo

Keiki → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hello, το Clannad που έπαιξα ειναι ολοκληρωμένο, μαζί με το after story. Για μεταγλωτιση δες [URL=http://clannad.thewafflehouse.net/index.php]εδώ[/URL] αλλά link για download δεν έχω πρόχειρο, πάει πάνω απο ένας χρόνος που ασχολήθηκα, σε κάποιο ξένο forum το είχα βρει απο rapidshare.
Nov 09 2009 09:34