Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

:hi: Nami-swan. Να κοιμαμαι??? Που τετοια τυχη...Διαβαζω για την εξεταστικη κ μπαινοβγαινω στο ιντερνετ. Εγω ειμαι ζυγος
Jun 22 2008 12:30
Photo

Nami-Swan → Umi no Ossan

:hi:τι κανεις
Jun 22 2008 12:03
Photo

iristella → Umi no Ossan

Arigato doulis-taicho
Jun 22 2008 02:04
Photo

Umi no Ossan → iristella

Θα το εχεις το εξτρα καθαρισμα για την προσπαθεια αλλα δεν το γραφω στο γκρουπ για να μην ζητανε ολοι μετα. Πρεπει να βοηθησω κ τον Zoro στον υπνο !!!
Jun 22 2008 01:25
Photo

iristella → Umi no Ossan

OK επειδη να σου αναλυσω jiraiya vs kakashi sensei μεσα στο Op group μου φαινεται υπερβολικο θα σου αφησω vm. Ολα ξεκινουν απο μια ιδιοτητα....Sharingan... Το οποιο εφοσον αντιγραφει ανετα ninjutsu και taijutsu παει να πει οτι μπορει να κοπιαρει και αλλα πραγματα......παραδοσιακους χορους, hand seals, εικονες απο τα pervert βιβλια που διαβαζει......... Με αλλα λογια σε καταστασεις οπου ο jiraya απλως παρατηρει ο kakashi εμπεδιδει και μπορει να τα εφαρμοσει..... + του οτι εκ πρωτης οψεος μοιαζει πολυ πιο σοβαρος και ακινδυνος απο τον Pervy και ως γνωστον τα σιγανα ποταμακια πρεπει να φοβασαι.......XDDDDD το κερδισα το extra καθαρισμα????
Jun 22 2008 00:25
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

χαχα,It Is My Honour Too! Επιτελους Γνωρισα Τον Ανθρωπο Που Προσεχει Τοσο καλα το καραβι μου!
Jun 22 2008 00:12
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

It's my honor Great Teichou GkLoc !!! Allways at your services
Jun 22 2008 00:00
Photo

Umi no Ossan → Salamastras

Sto anime pou parakolouthw mexri stigmis den ton exei ksanantimetopisei. Den kserw ti ginete sto manga giati twra to ksekinisa. Logika omws tha ksana vrethoune antimetopoi k tote...:kill4u:
Jun 19 2008 23:14
Photo

Salamastras → Umi no Ossan

file na se rwtisw kati...gia to one piece... o zoro paleuei deuteri fora me ton tupo pou ton kerdise...(Mihawk)enas tupos me spathi san stauro...?
Jun 19 2008 22:51
Photo

Umi no Ossan → louna22

:riiight: Λογω οτι τωρα ξεκιναει η γνωριμια μας θα σε πιστεψω...Στην πορεια θα φανει η αληθεια !!! :hehehe:
Jun 14 2008 15:31
Photo

louna22 → Umi no Ossan

Δεν ήταν απειλή βρε.Δεν απειλώ ποτέ κανέναν πόσο μάλλον κάποιον που ανήκει στην friend list μου....:). Απλά αναρωτήθηκα τα ζήτησε δεν τα ζήτησε.....κάτσε να το ρωτήσω το παιδί να ειμαι σίγουρη......
Jun 14 2008 15:25
Photo

Umi no Ossan → louna22

Δεν σου ξαναπαω κοντρα...Εισαι κακια παντως να το ξερεις.Δεν ειναι σωστο να απειλεις καποιον...:emptyonexg1:
Jun 14 2008 15:16
Photo

Umi no Ossan → crais

Στο περιμενε εμεινα...Περασα ατελειωτες ωρες στο pc για να κατεβασω 200 επισοδεια...
Jun 10 2008 21:48
Photo

Umi no Ossan → crais

Χεxε σε βρηκα κ δω Portgas D. Ace !!!
Jun 09 2008 21:54