Jump to content

Community Status Updates

Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Δεν εχω δει καποιον μεγαλυτερο απο μενα...Μονο ο Zoro (21) κ η iristella (23) με πλησιαζουν. Πρεπει να παρω μια τιμητικη πλακετα χεχεχε
Jun 23 2008 20:03
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

κατι ασχετο.παιζει να μαστε οι δυο παππουδες του group η υπαρχουν και μεγαλυτεροι?
Jun 23 2008 19:46
Photo

Franky_Super → Umi no Ossan

lol χαλαρα παιζουν one piece.δεν υπαρχει αμφιβολια
Jun 23 2008 19:27
Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

:beaten: Μολις ειχα μια πολιτισμενη κουβεντα με το ξαδερφακι σου... Εμαθα ξανα ηρθες στο πλοιο ε;; Welcome on board again. Ετσι θα σαλπαρουμε με το κεφαλι μας ησυχο. Ηθελε ο Zoro να μας οδηγησει οποτε καταλαβαινεις...Θα φταναμε στην red line σε 20-30 χρονια
Jun 23 2008 01:08
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Χμμμ...Αν τα ποτισω με κερι τα πανια θα ειναι σαν να κανω πατιναζ κ θα καθαριζω κ το καταστρωμα. Arigatougozaimasu GkLoc-sensei !!!:nod:
Jun 23 2008 00:53
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Eπειδη Ο Zoro,λειπει αυτην την στιγμη(κοιμαται) Θα Σου Μαθω μια δικια μου τεχνικη!(Ομως Πρωτα Πρεπει Να Βαλεις Πανι Κατω Απ'τα Παπουτσια) Ωριστε....GkLopp...ESCAPE[IMG]http://th173.photobucket.com/albums/w49/ezaro_kun/th_usopprun.gif[/IMG]!!! Εγω Το Χρησιμοποιω Για Αλλες Καταστασεις,Ομως Θα Βοηθησει Και Εσενα Εδω Περα!
Jun 23 2008 00:49
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Δεν φταιω εγω καπετανιε...Εκεινη ξεκινησε !!! Βρεθηκε καποιος να με βοηθησει σε αυτη την δυσκολη δουλεια. Αναφερομουν στο "Που να βρεις χρονο να ασχοληθεις με κατι οταν ολοι κανουν ανω κατω το καραβι κ συνεχεια καθαριζω", δλδ μην με δειτε να κανω παραπονα για την δουλεια.Την αγαπω την δουλεια μου αν κ θα ηθελα που κ που να μου δειχνει ο Zoro καμια καινουρια τεχνικη για να γινω ακομα πιο καλος
Jun 23 2008 00:37
Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

Καθε εμπειρια μαζι που περιεχει καθαρισμα κ σκουπες ειναι μοναδικη.:hahaha: Τωρα ξαναεκατσα στο pc... Sumimasen Nami-swan:nod2: As u see your wish is my command (μετα ομως απο του GkLoc). Να μου χαιρετησεις τον καπετανιο κ μεγα marksman
Jun 22 2008 13:04
Photo

Nami-Swan → Umi no Ossan

:nanana:βλεπω δεν με εχεις καταταξει στους φιλους σου:uhh:
Jun 22 2008 12:53
Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

χεχεχε, για να το λες κατι θα ξερεις. Απο αυτα δεν ξερω κ πολλα(σχεδον τιποτα). Που να βρεις χρονο να ασχοληθεις με κατι οταν ολοι κανουν ανω κατω το καραβι κ συνεχεια καθαριζω. Δεν πιστευω να βλεπουν τι γραφω ο GkLoc κ ο Ζορο???:terror2:
Jun 22 2008 12:41
Photo

Umi no Ossan → Nami-Swan

χεχεχε, για το λες κατι θα ξερεις. Απο αυτα δεν ξερω κ πολλα(σχεδον τιποτα). Που να βρεις χρονο να ασχοληθεις με κατι οταν ολοι κανουν ανω κατω το καραβι κ συνεχεια καθαριζω. Δεν πιστευω να βλεπουν τι γραφω ο GkLoc κ ο Ζορο???:terror2:
Jun 22 2008 12:39