Community Status Updates
Umi no Ossan → Hatake Kakashi
Γι'αυτο δν θα εχω την ιδια διαθεση μεχρι να το σιγουρεψουμε. Αλλα γιατι να μην το κανει ? Ηδη τοσες φορες με στεναχωρησε (ε ρε κλαμα αμα διξει τον Pein να παλευει πρωτη φορα). Το καλο που του θελω μπας κ με κρατησει ειναι να σαπισει ο Νaruto τον Pein στο ξυλο !!!! (κομματια να τον κανει κ να φτιαξει με αυτα ramen) Toσο πολυ τα εχω παρει !!!!
Feb 25 2009 15:21
Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Aν και δεν μου αρεσει,αυτο που εχει κανει ο Pain δεν θα το κανει κανενας αλλος villain.
Μην εισαι βιαστικος ας δουμε πρωτα που το παει ο Κισι,δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι νεκρη
Feb 25 2009 14:59
Umi no Ossan → Hatake Kakashi
WTF ???? Ωστε ειναι αληθεια ??? Θα το σκεφτω σοβαρα για το αν θα το συνεχισω(σιγουρα οχι με την ιδια διαθεση). Μου πεθανε τον αγαπημενο μου χαρακτηρα κ με τον αμεσως επομενο αγνωστο το τι ακριβως παιζει....Εφαγε κ αλλους 2 που συμπαθουσα αρκετα. Ε φτανει πια.....Δν θα κανει αυτος οτι θελει !!!!!! Επανασταση !!!!
Feb 25 2009 14:02
Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Αρχηγε την κατσαμε,σκεφτεσαι σοβαρα να σταματησεις το μανγκα?
Feb 25 2009 12:49
Anelis → Umi no Ossan
σνιφ εξακολουθείς να μου βρίζεις το μαναράκι ρε;!!!
τς τς τς ντροπή!!
Feb 16 2009 20:33
Anelis → Umi no Ossan
αχ πού είσαι ρε supernatural connection?!! να δούμε πότε θα βάλεις net
Feb 09 2009 06:46
Umi no Ossan → Megi ♥
μια χαρα, εσυ ? προσπαθω κ γω να μιλησω στα δελφινια οπως ο γατος !!!! Παρτον καμια μερα κ ελατε για κουβεντα να γελασουμε !!!!!
:hiding_something:
Jan 24 2009 12:21
psofia → Umi no Ossan
Kαι εγώ την παλεύω.
Κοίτα να δεις κάποιοι δεν κατάλαβαν σε ποιον απευθυνόμουν (μετά τους εξήγησα και το πήραν χαμπάρι). Μην ανησυχείς πάντως :Ρ
Jan 21 2009 14:35
Umi no Ossan → psofia
μια χαρα, εσυ ??? κ καλα εκανες, αλλα οπως βλεπεις δημιουργηθηκε ενα αλυσιδωτο ανουσιο ποσταρισμα..... (feel free to post again, ετσι ολο κ καποιος θα ενδιαφερθει για το thread) χεχεχε
Jan 21 2009 12:23
psofia → Umi no Ossan
:O o αγαπητός Doulis! Τι κάνεις?
Θεώρησα αναγκαίο να παρέμβω. Απλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. :Ρ
Jan 21 2009 11:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed