Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → miko-chin

I pray she's/will be alright!(>/|\<) Μπορεί να βγει και σήμερα σε λίγες ώρες. Ρίχνε μια ματιά εδώ:[URL]http://cyberakumamechgouki.blogspot.com/[/URL](το έχω postάρει και στο SB thread τo link). Btw, we have an EVIL cliffhanger once again!
Oct 17 2009 19:42
Photo

miko-chin → amaya3

Μακάρι να μην έχει πάθει τίποτα η γυναίκα γιατί τέτοιο ταλέντο δεν νομίζω να υπάρχει άλλο στον κόσμο.Λες αύριο ή μεθαύριο να έχει βγει το μεταφρασμένο?
Oct 17 2009 19:33
Photo

amaya3 → miko-chin

Ούτε εγώ!ΤΤ_ΤΤ Ελπίζω να είναι καλά η Nakamura πάντως και απλά αυτό να είναι ένα πιο μεγάλο από το συνηθισμένο 1-month break και να μην σημαίνει πρόβλημα υγείας. Γιατί και με τα τελευταία short chapters εκεί πάει το μυαλό μου D:
Oct 17 2009 19:26
Photo

miko-chin → amaya3

ε?ε?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?γιατί?γιατί?γιατί? όχι ρε......*cries* δε θα το αντέξω τόσο πολύ!
Oct 17 2009 19:19
Photo

amaya3 → miko-chin

Ωραίος ο τυπάς αλλά μόνο εμφανισιακά. Μετά το Haou Airen είναι ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η συγκεκριμένη mangaka-_-Είπαμε μπροστά στο smut who cares about story, characters or the rape=love σενάριο etc αλλά κάποια πράγματα δεν τα αντέχω. Αν διαβάσεις, θα καταλάβεις-δεν στο συνιστώ όμως. In other news, SB raws are out. It seems it's a 15-page chapter again και το χειρότερο είναι ότι το επόμενο θα βγει 5/[B]12[/B]...:nanana:
Oct 17 2009 19:05
Photo

miko-chin → amaya3

γιατί?τόσο χάλια είναι?και μου φάνηκε ωραίος ο τυπάς.Κρίμα!
Oct 17 2009 07:22
Photo

amaya3 → miko-chin

Το νούμερο 6 στο Ecchi Girls thread ανήκει σε smut manga της Shinjo Mayu και σε προειδοποιώ να μείνεις μακριά γιατί θα σου πέσουν τα μαλλιά, θα χαμηλώσει το IQ σου και άλλα τέτοια ωραία αν το διαβάσεις. Μακριά. :p
Oct 16 2009 18:37
Photo

miko-chin → Kenny

Για την τρίτη εικόνα γράψε λάθος.Είναι από το μάνγκα.Πάρε αυτή καλύτερα που είναι σίγουρα από το ανιμε [url]http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/hanami.jpg[/url]
Oct 16 2009 18:29
Photo

miko-chin → Kenny

Kyoko-> [url]http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/ad77421a9883a0_full.jpg[/url] (η μόνη anime-related που βρήκα,όλες οι άλλες ήταν από το μάνγκα.Θα ξαναψάξω όμως καλύτερα μόλις βρω χρόνο) Ren-> [url]http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/ren05.jpg[/url] RenxKyoko-> [url]http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/largeAnimePaperscans_Skip-Beat_Kori.jpg[/url]
Oct 15 2009 21:26
Photo

amaya3 → miko-chin

I like it! Mου θυμίζει SaiMono<3 Don't worry dear, I've been there~Το Σάββατο μάλλον θα έχω καινούρια οθόνη οπότε θα μπορέσω κι εγώ να απαντήσω λεπτομερώς at last(to both pms)!
Oct 15 2009 21:19
Photo

Kenny → miko-chin

Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη... βρες μου αν μπορείς Skip Beat official anime artwork (το τονίζω, όχι fanart και όχι manga artwork). Αν δεν βρεις, ή αν δεν υπάρχει, βολεύομαι και με anime screenshots. Απλά θέλω 3 καλές εικόνες, μία για τον Ren, μία για την Kyoko, και αν μπορείς, μία που να είναι μαζί. Thanks. :)
Oct 15 2009 20:38
Photo

miko-chin → amaya3

hey flora-dono!(->you like it?) έχω αργήσει να σου απαντήσω στο pm γιατί αυτή τη βδομάδα τρέχω τρέχω και δε φτάνω.λογικά έτσι όπως το υπολογίζω αύριο θα στο στείλω(έχω αργά φροντιστήριο και θα προλάβω). By the way λατρεύω το όνομα Bo.Flora approves!Also θα πήγαινα να γράψω το κατιτίς μου στο TCP thread αλλά έχω ξεχάσει τελείως τι γίνεται στο μάνγκα.Τελείως όμως!Οπότε αυτό το πενταήμερο που θα είναι κλειστά τα σχολεία θα το περάσω έτσι ένα στα γρήγορα και θα σχολιάσω όσο μπορώ. Σου υπόσχομαι όμως ότι μόλις βρω ελεύθερο χρόνο θα χρωματίσω κάνα φιλί από το HoneyxHoney Drops.Αν έχεις κάνα αγαπημένο(είτε από τα μεταφρασμένα είτε από τα raws) στείλτο μου για να δουλέψω πάνω σε αυτό.
Oct 12 2009 19:59
Photo

ai_chan → miko-chin

Ευχαριστώ που μου είπες για το group!!!! είμαι μέσα 100%!!!!! :awww:
Oct 10 2009 22:13
Photo

miko-chin → amaya3

Ok την είδα την συζήτηση και έμεινα σε αυτό: [QUOTE]Μου έβγαλαν τον Ren abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι ο Ren κάνει "κάθε φεμινιστικό κύτταρο του σώματός τους να πονάει"*can't facepalm enough* [/QUOTE] [SIZE="6"][B]Say what?[/B][/SIZE] Μερικές φορές χαίρομαι πραγματικά που δε διαβάζω παραπάνω πράγματα για το Sb.Τι τραβάς καημένο!!!Θα σου χουν βγει τα ματάκια!! Όσον αφορά τη sig...:awww:thankies!την έκανα το σάββατο το βράδυ.μου πήρε γύρω στις τρεις ώρες, αλλά το άξιζε.Έμαθα και πως να αλλάζω την ποιότητα ώστε να είναι πιο smooth το περιεχόμενο.Εγώ ήθελα να χρωματίσω την σκηνή με την επίμαχη φράση αλλά η εικόνα δεν ήταν από μόνη της ταιριαστή.Πρέπει να χρωματίσω ολόκληρη τη σελίδα και έτσι δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω.Τα κατέβασα τα raws αλλά έριξα μια μικρή μια ματιά μόνο(πέτυχα το τσάπτερ που είναι και οι δύο στο κρεβάτι:hahaha:).
Oct 07 2009 15:49
Photo

amaya3 → miko-chin

Your sig...:nbleed: Έπρεπε να βάλεις την επόμενη σκηνή...XD Είδες τα raws τελικά; Btw, ρίξε μια ματιά σ'αυτά που είπα για το SB fandom στην Tea-chan να πάρεις μια μικρή ιδέα>.< Καλύτερα που δεν άνοιγε το link στο pm, trust me.
Oct 06 2009 19:51