Jump to content

Community Status Updates

Photo

valadorn → karkas

Hi John John!Επιτελους επεσε στα χερια μου το death note manga...Anime και manga εχουν αψογη σχεση...Το manga λοιπον εχει πολλες ενδιαφερουσες πληροφοριες για τους φανατικους του dn - Ποιους εννοω αραγε!?!Ανυπομονω να βγει ο 2ος τομος! Καλο γραψιμο στις εξετασεις και καλο κουραγιο!!!:)
May 17 2009 08:56
Photo

Green Fury → valadorn

Kαλο το tengen.Εσυ με το bleach που βρισκεσαι?Συμφωνω παντως ας βρουμε κανενα καινουργιο ατομο για ΔκΔ.Η Μπαρτσελοναρα ΕΣΚΥΣΕ παλι.Μονο η Μanchester μενει κ μετα στεφομαστε πρωταθλητες
May 16 2009 21:00
Photo

valadorn → Green Fury

Επιτελους.Welcome back..D&D αμεσως μετα τις εξετασεις να βρουμε και αλλους να νιωσουμε...To tengen κτλ.. πως παει? Τελειωσες? Κανε και κανενα post να ανεβουμε!!:P Αnime FTW παντα
May 16 2009 18:38
Photo

Green Fury → valadorn

Γεια σου Ηλια.Τι γινεται ρε παιδι?Ασε ρε ειχα προβληματα με το νετ. τεσπα.τωρα ολα καλα.Επιστρεφω δριμυτερος.Περιμενω με τν πρωτη ευκαιρια να βρεθουμε για ΔκΔ.θα νοιωσουν ολοι τν δυναμη του δρυιδη.Χαχαχαχαχααχα.Τσαγια μεχρι τν επομενη φορα
May 16 2009 18:15
Photo

valadorn → Matu-san

Simply thanks!!
May 11 2009 18:19
Photo

Xristos-san → valadorn

Δεν κανει τιποτα.Απο οτι καταλαβα εισαι fan του Bleach και One Piece(οπως και εγω):wooi2:.Αν θες να κανουμε καμια συζητηση για anime βαλε μια καμια φωνη.Και χαρηκα για την γνωριμια.:drink:
May 10 2009 21:13
Photo

valadorn → Matu-san

dear ειδα Τρικαλινο, fan του Death Note και ευχαριστησα για το post σου γι'αυτο και το request μου.............
May 10 2009 19:37
Photo

valadorn → Xristos-san

Bleach και One piece τσεκαρω στο profil σου και συμφωνω.Frieng melkor kailoipoi και το ''ειμαι απλος τυπος '' μου αρεσε πανω απ'ολα... Ετσι hello newcomer και ευχαριστω για το request!
May 10 2009 19:30
Photo

Shikamaru → valadorn

σωστος!!!!!φιλε βγηκα χθες για καφε να δω τον αγωνα και στην καφετερια εγινε χαμος........εχει κλεισει η φωνη απο το ουρλιαχτο που εριξα στο γκολ.....αντε τωρα μας μενει μονο Manchester και το κυπελλο θα ειναι δικο μας!!!!!!!
May 07 2009 08:51
Photo

valadorn → Shikamaru

Οποιος γελαει καλυτερα γελαει τελευταιος!!!Barca FTW!!(Δεν ειμαι και πολυ fan του ποδοσφαιρου-βλεπω anime οχι μπαλα- αλλα τους αγωνες της ομαδαρας δεν τους χανω!)
May 07 2009 07:58
Photo

valadorn → Dark_Venus

Sorry για την αποτομη μου κινηση but Kira rules... Δεν αντeχα να μην το πω βλεποντας αυτο το τεραστιο L για profile image...Τεσπα death note FTW!! :)
May 05 2009 07:58
Photo

karkas → valadorn

Που'σαι ρε Ηλία! Το Death Note έχει ήδη κυκλοφορήσει! Ο 1ος Τόμος δηλαδή! Όλες τις πληροφορίες εδώ : [url=http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0000637]E-SHOP.GR: DEATHNOTE ΤΟΜΟΣ 1[/url] Επίσης υπάρχει και ενα thread εδώ στα φόρουμς με τίτλο Μανγκα απο την Ανουμπις, στην κατηγορια Ανιμε/Μανγκα στην Ελλαδα! Να παιρνεις τις τελευταιες πληροφοριες απ'τους νεους τομους εκει, γιατι οι παιδες εδω δεν πιανονται και επειδη εγω δε σε πολυβρισκω κιολα! Ελπιζω να σε ενθουσιασα!!!!
Apr 28 2009 23:26
Photo

valadorn → karkas

Ευχαριστω ρε καρκα για τις πληροφοριες για το death note manga στα ελληνικα!Ποτε ομως ξεκιναει?Οταν βγει το πρωτο θελω να παραγγειλεις ενα και για μενα αν γινεται... Ανυπομονω :P)
Apr 28 2009 14:14
Photo

jimmare → valadorn

Hm,ωραιος ρε!:) σορυ που αργησα να απαντησω αλλα ειχα προβληματα με το pc......D:
Mar 29 2009 16:27
Photo

valadorn → Ephialtes

Humility is Wisdom!Εχεις δικιο.
Mar 29 2009 13:52